نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    سلام به دوستان
    من دو table دارم که یکی مربوط به ملک و دیگری تصاویر مربوطه به این ملک است و این دو table را به توسط فیلد id ملک در tabel تصاویر ذخیره می کنم
    حال مشکل من این است که زمانی که می خواهیم تصاویر مربوط به یک رکورد ملک را برگردانم و در pictuerbox ها نمایش بدهم چه کدی نیاز داره

    البته برای نمایش یک تصویر مشکل ندارم و از کد زیر استفاده کردم


    public Class_linq.pictuer pic_show()
    {
    try
    {
    var Query = (from T in bank.amlak_ejarehis
    join Q in bank.pictuers
    on T.id equals Q.id_melk
    select Q).SingleOrDefault();
    return Query;
    }




    ولی همانطور که بالا عرض کردم برای نمایش تصاویر یک رکورد باید چه کاری انجام بدهم?????

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    از دوستان کسی نبودند راهنمایی کنند؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    با سلام به دوستان تا به حال کسی به این مشکل بر نخورده
    من یک table تصویر دارم که شامل 3 تا تصویر می باشد چطوری می تونم هریک را در یک pictuerbox (سه تا pictuerbox)نمایش بدهم در یک زمان

  4. #4

    نقل قول: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    منظورت اینه از dgv به picturebox انتقال بدی؟
    یا از بانک به picturebox ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    دوست عزیز منظورم database sql هستش ؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq

    دوست عزیز منظورم database sql هستش ؟
    سلام نمیدونم منظور شما چیه! سوالی پرسیدین
    از dgv به picturebox
    private void dataGridView1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (dgv.RowCount > 0 && dgv.Rows[dgv.CurrentRow.Index].Cells["pic"].Value != null)
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(new MemoryStream((byte[])dgv.Rows[dgv.CurrentRow.Index].Cells["pic"].Value));
    }
    else
    pictureBox1.Image = null;
    }


    خواندن عکس از بانک و قرار دادن در picturebox
    var q = (from m in bank.mains
    where m.kod == (int)dgv.Rows[dgv.CurrentRow.Index].Cells["kod"].Value
    select m.pic).Single();
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(new MemoryStream((byte[])q.ToArray()));


    حالا اگه چنتا عکس هم بود(گفتین سه تا) در این قسمت ... select m.pic...
    m.pi1 و
    m.pic2 و...
    میتونی اضافه کنی و ها کدام رو توی یه picturebox نمایش بدی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •