نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    Question چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    میخوام از فونت فارسی استفاده کنم ولی احتمال داره تو سیستم کاربر نصب نباشه و نوشته ما بد ریخت بشه!!!
    آیا راه حلی هست که بشه فونت رو از هاست به سیستم کاربر منتقل کرد یا روشی دیگه ای که مشکل حل بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Rezapcclick
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    دنیای من و تو
    پست
    114

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    سلام ..
    دوست عزيز من اطلاعي در اين زمينه ندارم ..
    ولي اكثرا با فونت هاي استاندارد اين كار رو ميكنن كه مشكلي پيش نياد و يا مي ونيد به صورت عكس نوشته تون رو دربيارين كه بعدا آپلود در سايت قرار بدين ...
    من تخصي ندارم ولي خوب نظري دادم شايد كمكي كرده باشم يا حق

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    یک مثال ساده با فونت یکان :
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <style type="text/css">
    @font-face
    {
        font-family: my_font;
        src: url("http://yourdomain.com/byekan.eot");
        src: local(my_font), url("http://yourdomain.com/byekan.ttf") format("opentype");
    }
    
    p
    {
        font-family: my_font;
    }
    </style>
    
    </head>
    <body>
    
    <p>سلام</p>
    
    </body>
    </html>
    
    
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadian7
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    طهران
    سن
    37
    پست
    155

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    سلام شما میتونید از api های گوگل استفاده کنید البته فقط تعداد محدودی فونت رو ساپورت میکنه آدرسشم اینه:
    http://code.google.com/apis/webfonts/

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار erfansmart
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    <html>خانه ی من <html>
    پست
    89

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟


    ببین این کد به دردت میخوره




    کد HTML:
    <Meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"> <Meta http-equiv="Content-Language" content="fa"> <meta name="Resource-Type" content="document" /> <meta name="Distribution" content="global" /> <meta name="Robots" content="index, follow" /> <meta name="Revisit-After" content="21 days" /> <meta name="Rating" content="general" />  
    

    تشکر یادت نره
    تشکر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار erfansmart
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    <html>خانه ی من <html>
    پست
    89

    Post نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟


    ببین این کد به دردت میخوره




    کد HTML:
    <Meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"> <Meta http-equiv="Content-Language" content="fa"> <meta name="Resource-Type" content="document" /> <meta name="Distribution" content="global" /> <meta name="Robots" content="index, follow" /> <meta name="Revisit-After" content="21 days" /> <meta name="Rating" content="general" />  
    

    تشکر یادت نره
    تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    ضمیمه کردن فونتها به صفحه قابلیت جدیدی است که توی CSS3 افزوده شده.
    در این ویژگی برای اینکه در همه مرورگرهایی که css3 رو ساپورت میکنن این فونت نمایش داده بشه باید از دو فرمت eot و ttf استفاده کنی.
    ضمیمه کردن فونتها چند ایراد داره:
    1.همه مرورگرها css3 رو پشتیبانی نمیکنن
    2.حجم هر فونت حداقل 60 کیلوبایت هستش و برای استفاده یک فونت حداقل باید 120 کیلوبایت هزینه کنید.
    3.بدست آوردن فرمت eot همه ی فونتها آسان نیست(البته نشدنی هم نیست.)

    این روش بیشتر در طراحی هایی که بر پاییه تایپوگرافی هستند استفاده میشه.
    یک پیشنهاد: اگر حتما خواستی از این روش استفاده کنی،میتونی این استایل رو در پایان کدهای HTML صفحه جای بدی تا بعد از لود شدن کل صفحه فونتها شروع به لود شدن کنند و باعث کند شدن بالا آمدن کل سایت نشن.
    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    با این تفاسیل باید چی کارد کرد که فونت دلخواهم رو نمایش بدیم؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    سلام
    تا زمانی که CSS3 در همه مرورگر ها اعمال شود(Cross-Browser شود) از تصاویر برای نمایش فونتها استفاده کن.
    یه پیشنهاد دیگه اینه که اصلا از اون فونتها استفاده نکنی.

    یا علی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    ممنون از همه دوستان. درسته استفاده از این ویژگی جدید CSS3 زیاد جالب نیست. راستی روش استقاده از عکس به جای فونت چطوریه .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط erfansmart مشاهده تاپیک

    ببین این کد به دردت میخوره




    کد HTML:
    <Meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"> <Meta http-equiv="Content-Language" content="fa"> <meta name="Resource-Type" content="document" /> <meta name="Distribution" content="global" /> <meta name="Robots" content="index, follow" /> <meta name="Revisit-After" content="21 days" /> <meta name="Rating" content="general" />  
    

    تشکر یادت نره
    تشکر

    میشه توضیح بدید این متا تگ ها چطوی میتونن مشکلمو حل کنن؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟

    راستی روش استقاده از عکس به جای فونت چطوریه .
    همونجور که آقا جواد گفتن فعلا بهترین راه همینه.png8 ذخیره کنی بیشتر از چند کیلوبایت نمیشه.
    موفق باشی.

    نقل قول نوشته شده توسط erfansmart مشاهده تاپیک

    ببین این کد به دردت میخوره




    کد HTML:
    <Meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"> <Meta http-equiv="Content-Language" content="fa"> <meta name="Resource-Type" content="document" /> <meta name="Distribution" content="global" /> <meta name="Robots" content="index, follow" /> <meta name="Revisit-After" content="21 days" /> <meta name="Rating" content="general" />  
    

    تشکر یادت نره
    تشکر
    هدف شما از نوشتن متا تگها اونهم دوبار پشت سر هم چیه؟ چه ربطی میتونه به انتخاب فونت داشته باشه؟
    اگر کدی قرار میدید توضیح هم لطف بفرمایید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •