نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    سلام دوستان
    من می خوام با استفاده از کنترلهای asp یه کاپوننت درست کنم چطور باید این کار رو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    سلام به مسیر زیر برید: New -> Project -> ASP.Net Server Control البته این در vs2088 هستش، در 2010 نمی دونم هنوز هست یا نه! موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    یک پروژه از نوع ASP.Net Ajax Server Control درست کن. در این صورت فایل ServerControl1 را در پروژه مشاهده خواهی نمود. در تابع Render با استفاده از HtmlTextWriter هر آنچه که می خواهی رو به صورت رشته ای Write کن. در HtmlTextWriterتوابع زیادی موجود هست که در حد حوصله من در این پست نیست(من فقط سرنخ رو خدمت شما عرضه می کنم و مابقی به همت خودتان).
    یک نمونه کد رو در زیر می بینید:

    [Category("Appearance"),  Editor("System.Web.UI.Design.ImageUrlEditor, System.Design,  Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a",  typeof(UITypeEditor)), UrlProperty]
    public string ImageUrl
    {
    get
    {
    string str = (string)this.ViewState["ImageUrl"];
    if (str != null)
    {
    return str;
    }
    return string.Empty;
    }
    set
    {
    this.ViewState["ImageUrl"] = value;
    }

    }
    protected override void Render(HtmlTextWriter writer)
    {
    base.Render(writer);
    writer.Write("<img src='" + ImageUrl + "' id='" + this.ClientID + "' />");
    }


    لازم نیست حتما با با مقادیر رشته ای کار کنید مخصوصا هنگام کار با جداول که مسلما اگه رشته ای کار کنید احتمال خطا و اشتباه در اون زیاده. مثال زیر رو ببین:


    protected override void Render(HtmlTextWriter writer)
    {
    base.Render(writer);
    Table tb = new Table();
    TableRow r=new TableRow();
    tb.Rows.Add(r);
    r.Cells.Add(new TableCell());
    r.Cells.Add(new TableCell());

    tb.RenderControl(writer);
    }


    برای حرفه ای شدن در این کار راه درازی باقیست. و این پست مجال شرح کامل رو به من نمیده. امیدوارم مفید واقع بشه

  4. #4

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    یک کلاس بساز و از کلاس کنترل مدنظرت ارث بری کن اینجوری تمام خاصیت کنترل داری و میتونی بهش خاصیت و رویدادهایی اضافه کنی...!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    دوستان ممنون
    توی سی شارپ راحت میشده یه dll درست کرد و اونو توی تموم پرژه ها بکار برد برای dll کردنش چکار باید بکنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    دوستان ممنون
    توی سی شارپ راحت میشده یه dll درست کرد و اونو توی تموم پرژه ها بکار برد برای dll کردنش چکار باید بکنم؟
    سوال خوبی نپرسیدی، چون ASP.Net Ajax Server Control ای رو که بنده توضیح دادم، با Build کردنش یک dll ساخته می شه. با انتخاب Choose item در toolbox و browes کردن می تونید dll مربوطه رو انتخاب کنی و مثل سایر کنترل ها به toolbox اضافه خواهد شد.

  7. #7

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من می خوام با استفاده از کنترلهای asp یه کاپوننت درست کنم چطور باید این کار رو انجام بدم؟
    سلام.
    لطفا به این مقاله رجوع کنید.

    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: چطور میشه یه کامپوننت به وسیله کنترلهای asp درست کرد

    نقل قول نوشته شده توسط d_derakhshani مشاهده تاپیک
    سوال خوبی نپرسیدی، چون ASP.Net Ajax Server Control ای رو که بنده توضیح دادم، با Build کردنش یک dll ساخته می شه. با انتخاب Choose item در toolbox و browes کردن می تونید dll مربوطه رو انتخاب کنی و مثل سایر کنترل ها به toolbox اضافه خواهد شد.
    درسته بی سوادیم ولی دیگه نه اینقدر. انجام دادم چون dll نساخت این سوالو کردم اگه پستمو بخونی می بینی که توی C#‎ اینکارو بلدم. و مشکلم توی asp هست یعنی جریان build رو بلدم. ولی بازم دمت گرم چکار کنیم که کشته مرده برنامه نویسا هستیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •