نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

  1. #1

    اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    سلام
    من یه بانک sql دارم که از نوع sqlexpress هست
    و یه برنامه دارم که می خوام تو شبکه ازش استفاده کنم
    ولی وقتی می خوام یک یوزر بسازم و به بانکم مرتبط کنم تو برنامه زمان وصل این اخطار رو می ده

    Login failed for user 'nobat'. The user is not associated with a trusted SQL Server connection.

    نام یوزرم nobat
    نام پسورد dell
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql


  3. #3

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    دوست عزیز باز هم هموم اخطار رو می ده!!!!! حل نشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    ولی وقتی می خوام یک یوزر بسازم و به بانکم مرتبط کنم تو برنامه زمان وصل این اخطار رو می ده
    یوزر رو با کد میسازید یا با Management Studio

  5. #5

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    با managment studio

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    Authentication جاری چیه؟

  7. #7

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    تو صفحه loginدر sqlserver باید این اطلاعات پر شه دیگه ، اطلاعات من اینطوریه
    server type : database Enginer
    server name : .\sqlexpress
    athontication : windows athontication
    یوزر و پسورد هم enable هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    خب احتمالا نام کاربر هم یا Administrator هست یا کاربری که باهاش به ویندوز لاگین کردید


    با همین کاربر وارد بشید و مراحل زیر رو انجام بدید:

    روی سرور راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید

    از صفحه باز شده Security رو انتخاب کنید

    از پنل سمت راست SQL Server And Windows Authentication رو انتخاب کنید

    این صفحه رو ببندید و از قسمت Security گزینه Login رو باز کنید تا لیست کاربرا دیده بشه

    روی کاربر sa راست کلیک کرده و Properties

    Statues = Enable

    و بعد از قسمت General یه رمز برای این کاربر تعریف کنید


    اگه تا اینجا موردی نبود بگید ادامه بدیم

  9. #9

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    تا اینجا مشکلی نبود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    حالا شما دارید یه کاربر میسازید

    مراحل زیر:

    Logins - New Login

    نام کاربر رو بدید و نوع Authentication رو بذارید SQL Server Authentication

    بعد رمزش رو وارد کنید و تمام

    اگه تا اینجا هم موردی نبود بگید ادامه بدیم

  11. #11

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    تا اینجا هم مشکلی نبود

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    فرض کنیم شما یه کاربر ساختید بنام ali

    حالا برای اینکه این کاربر رو به دیتابیستون مپ کنید :

    دیتابیس مورد نظرتون رو انتخاب کنید و در قسمت Security- users

    یه New User بزنید بعد نامش رو وارد کنید ali

    بعد دکمه ... سمت راست Login Name رو بزنید تا پنجره Select Login باز بشه

    دکمه Browse رو بزنید و کاربر ali رو که قبلا ایجاد کردید و تو این لیست هست انتخاب کنید بعد دو تا Ok برمیگردید به پنجره ای که نام کاربر رو وارد کرده بودید (DataBase User -New)

    حالا از چک لیست باکسهای موجود رولهای مورد نظرتون رو برای این کاربر ست کنید و تمام


    اگه تا اینجا هم موردی نبود بگید ادامه بدیم

  13. #13

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    مشکلی نبود
    من از چک باکس ها هم بالایی و هم پایینی گزینه owner و زدم. مشکلی که نیست؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    من از چک باکس ها هم بالایی و هم پایینی گزینه owner و زدم. مشکلی که نیست؟
    نه موردی نیست ، بهتره



    خب اگه تا اینجا مشکلی پیش نیومده که مورد شما حله !

  15. #15

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    ولی همچنان همون اخطار رو میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. #16

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    این هم رشته ارتباطی من هست
    SqlConnection Con = new SqlConnection(@"Data Source= Taha-PC\Sqlexpress;initial catalog =DataBase;Uid =nobat;pwd =dell;");
    ولی بازم همون اخطار رو میده

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    دوست عزیز اگه برگردیم به پست اول شما ، اونجا نوشته بودید:

    وقتی می خوام یک یوزر بسازم و به بانکم مرتبط کنم تو برنامه زمان وصل این اخطار رو می ده

    Login failed for user 'nobat'. The user is not associated with a trusted SQL Server connection.

    این یعنی شما در مرحله ساخت کاربر و مپ کردن اون به دیتابیس مورد دارید و ما دقیقا این کار رو کردیم و موردی نبود

    حالا نوشتید :

    ولی همچنان همون اخطار رو میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعدش هم :

    این هم رشته ارتباطی من هست
    SqlConnection Con = new SqlConnection(@"Data Source= Taha-PC\Sqlexpress;initial catalog =DataBase;Uid =nobat;pwd =dell;");
    ولی بازم همون اخطار رو میده
    اینا چه ربطی به ایجاد کاربر داره ؟؟؟؟

  18. #18

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    خوب بله دیگه
    من این کارار رو انجام دادم
    بعد تو رشته ارتباطی خودم که می خوام به بانک وصل شم تو شبکه به این اخطار بر می خورم که براتون نوشتم که به یوزر گیر می ده

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    میشه کد اون فرمتون رو بذارید اینجا؟

    فقط کد رو سلکت کنید و از نوار ابزار بالا علامت #C رو بزنید تا کد خوانا بشه

  20. #20

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    منظورتون connectionstring برنامه هست؟؟؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    اون فرمی که کانکشن هم توشه

  22. #22

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    من برای اتصال به بانک یه کلاس دارم که کل کد اون کلاس رو براتون می ذارم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.IO;
    using System.Xml;


    namespace NobatMatab
    {

    class Data_Access
    {


    #region Connection



    SqlConnection Con = new SqlConnection(@"Data Source= Taha-PC\Sqlexpress;initial catalog =DataBase;Uid =nobat;pwd =dell;");


    #endregion






    #region Connect

    public void Connect()
    {

    if (Con.State == ConnectionState.Closed)
    {

    Con.Open();
    }
    }
    #endregion






    #region Dissconnect
    public void Dissconnect()
    {
    if (Con.State == ConnectionState.Open)
    {

    Con.Close();
    }
    }
    #endregion




    #region Command
    public void Command(SqlCommand Com)
    {
    Com.Connection = Con;
    Com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Com.ExecuteNonQuery();
    }
    #endregion




    #region Docommand
    public DataTable Docommand(SqlCommand Com)
    {
    Com.Connection = Con;
    Com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(Com);
    da.Fill(dt);
    return dt;
    }
    #endregion
    }
    }

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    اگه نام دیتابیستون DataBase هست اصولا نباید موردی باشه

    اگه خواستید میتونم با TeamViewer بصورت ریموت وصل بشم ببینم مورد از کجاست

  24. #24

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    حتما ، من باید الان چیکار کنم؟؟
    من باید نرم افزار خاصی نصب کنم؟؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    بله TeamViewer

    این نسخه رو بنده هم استفاده میکنم موردی نداره

    http://www.4shared.com/file/M6iEQPVp/TeamViewer.html?

    داونلودش کردید PM بدید

  26. #26

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    آقا من نصب کردم برنام رو

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اخطار در وصل برنامه با ساخت یک یوزر در sql

    خب حالا اجراش کنید و ID و PASS رو برام بفرستید

    البته این دفعه دیگه از پیام خصوصی استفاده کنید و اینجا ننویسید (خواهشا)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •