نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفرش شدن صفحه یا دایو توسط ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    رفرش شدن صفحه یا دایو توسط ajax

    دوستان من یه فرم ثبت نام دارم که به صورت ajax ثبت نام صورت میگیره و وقته روی دکمه ثبت کلیک کردم به آجاکسی ثبت نام میشه و بعدش پسغام اوکی را میده.
    همونطور که میدونید صفحه رفرش نمیشه و عملیات ظاهرا توی همون صحه انجام میشه. ولی من زیر فرمم یک سری لیست دارم که هر کاربر که ثبت نام می کنه باید اسمش تو این لیست اظافه بشه. مشکل اینجاست که بعد از ثبت نام اظافه نمیشه چون صفحه رفرش نمیشه و برای نمایش اون کاربر باید خودم صفحه را رفرش کنم یا دوباره که وارد بشم اسمش اومده.

    من می خوام بعد ثبت نام اون لیست هم آپدیت بشه. لیستم توی دایو هست. حالا چطوری میشه بدون رفرش شدن صفحه لیست آپدیت بشه؟

  2. #2

    نقل قول: رفرش شدن صفحه یا دایو توسط ajax

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    دوستان من یه فرم ثبت نام دارم که به صورت ajax ثبت نام صورت میگیره و وقته روی دکمه ثبت کلیک کردم به آجاکسی ثبت نام میشه و بعدش پسغام اوکی را میده.
    همونطور که میدونید صفحه رفرش نمیشه و عملیات ظاهرا توی همون صحه انجام میشه. ولی من زیر فرمم یک سری لیست دارم که هر کاربر که ثبت نام می کنه باید اسمش تو این لیست اظافه بشه. مشکل اینجاست که بعد از ثبت نام اظافه نمیشه چون صفحه رفرش نمیشه و برای نمایش اون کاربر باید خودم صفحه را رفرش کنم یا دوباره که وارد بشم اسمش اومده. من می خوام بعد ثبت نام اون لیست هم آپدیت بشه. لیستم توی دایو هست. حالا چطوری میشه بدون رفرش شدن صفحه لیست آپدیت بشه؟
    سلام.
    کافیه تا ردیف جدید مورد نظرتون رو که حاوی اسم جدید ثبت شده هستش، توسط jQuery ایجاد کنید
    سپس اونو با تابع appendTo به element مورد نظر روی صفحه اضافه کنید (بعد از گرفتن OK ثبت).

    بطور مثال:

    var pos = $('#insertPosition');
    $('<div/>').html(newName).appendTo(pos);


    این عمل باعث میشه تا div جدیدی که محتوای اون newName هستش ایجاد بشه و به انتهای المنتی که id اش insertPosition هستش، الصاق بشه.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: رفرش شدن صفحه یا دایو توسط ajax

    من یکم مبتدی هستم. زیاد از دستور شما چیزی نفهمیدم. جایی یه کد آماده نیست که من به کدهاش نگاه کنم یاد بگیرم چکار کرده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •