نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چاپ پاراگراف فارسی

  1. #1

    Smile چاپ پاراگراف فارسی

    من در VB.net برای چاپ رشته از drawString استفاده می کنم راهی بلدید که بتوانیم یک پاراگراف را در جای مناسب چاپ کنیم؟
    متشکرم :لبخندساده

  2. #2
    بتوانیم یک پاراگراف
    مثل رشته عمل کن!! حتما منظورت اینه که یه متن طولانی را چاپ کنی؟؟
    جای مناسب چاپ کنیم؟
    یعنی کجا؟؟

  3. #3
    مثلا اگه بخوام این متن را(که کار بر آن را در تکست باکس نوشته) همینطور چاپ کنم :

    این کتاب قصدداردمهارتهای وی بی را
    آموزش دهد در برخی از سر فصلهاکه
    در این کتاب به آنها خواهیم پرداخت
    میبینید.

    باید بنویسم:
    (e.Graphics.DrawString(txt1.text, font, brush, 200, 200, StringFormat.RightToLeft
    ??
    آخرین ویرایش به وسیله amohammadi : دوشنبه 18 مهر 1384 در 06:15 صبح

  4. #4
    برنامه زیر را دنبال کن به نکات جالبی می رسی . با استفاده از همین زیر برنامه می توان یه متن طولانی را در چند صفحه چاپ کرد
    private void PrintText(object sender,PrintPageEventArgs e)
    {

    Font myfont=new Font("Tahoma",10);
    string[] mystring=textBox1.Lines;
    float leftmargin=e.MarginBounds.Left;
    float rightmargin=e.MarginBounds.Right;
    float topmargin=e.MarginBounds.Top;
    float lines=0;
    float ypostion=0;
    int counter=0;
    string currentline;
    lines=e.MarginBounds.Height/myfont.GetHeight(e.Graphics);
    while (counter<=lines &&
    _arraycounter<mystring.GetUpperBound(0))
    {

    currentline=mystring[_arraycounter];
    ypostion=topmargin+counter*myfont.GetHeight(e.Grap hics);

    e.Graphics.DrawString(currentline,myfont,Brushes.B lack,
    rightmargin,ypostion,new StringFormat(StringFormatFlags.DirectionRightToLef t));
    counter++;
    _arraycounter++;

    }

    }

  5. #5
    اگر مفید بود بگو کدش رو بفرستم
    zarrin_lycos.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar bin.rar‏ (3.6 کیلوبایت, 27 دیدار)

  6. #6
    از راهنماییتون متشکرم
    ببخشید که از اول منظورم رو نتونستم خوب بگم
    نگاه کنید اگه مثلا متن یک سند رو داشته باشیم یعد بخواهیم اسامی موکل و وکیل و ... رو توی متن بذاریم و بعد وقتی چاپ میشه از دو طرف حاشیه مرتب بشه مثل justify در word
    لگه بتونین کمکم کنید ممنون میشم.

  7. #7
    لااقل برنمه را طوری مینوشتی که یه پیش نمایش نشون یده بعد چاپ کنه . ممنون
    اگر هم سورس بذاری که دیگر هیچ

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •