نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    Question تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    سلام.
    این یک ساعت انالوگه,چطور می تونم با ساعت windows تنظیمش کنم؟(توسط کد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    مي توني ساعت سيستمت رو عوض كني شوخي كردم بابا
    اينجوريه
    دوست عزيز با اين يك خط كد مي‌توني با ساعت سيستم و يا هر ساعت ديگه اي رو كه بخواي تنظيم كني.

    clock1.UtcOffset = System.TimeZone.CurrentTimeZone.GetUtcOffset(new DateTime());

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    این کد شما درسته,اما نمی دونم چرا 1 ساعت عقب تره؟

  4. #4

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    دوست عزيز ساعت سيستمتون رو چك كنيد احتمالاً اشكال كار اونجاست.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    اگه بخوام ساعت سیستم رو در حالت Automatic adjust clock daylight saving time که در واقع ساعت درسته بزارم,1 ساعت با ساعت انالوگ اختلاف میفته

  6. #6

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    از اين استفاده كن

    clock1.UtcOffset = System.TimeZone.CurrentTimeZone.GetUtcOffset(new DateTime().AddHours(1));

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    این کد عمل نمی کنه,مشکل اینجاست که در ساعت سیستم در change time zone وقتی گزینه Automatic adjust clock for daylight saving time فعاله ساعت انالوگ با ساعت سیستم 1 ساعت اختلاف داره,
    ولی وقتی غیر فعال باشه ساعت سیستم 1 ساعت با ساعت رسمی اختلاف داره,باید چه کار کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan mashkoori : چهارشنبه 02 شهریور 1390 در 16:32 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    دوستان من کدی می خوام که ساعت انالوگ رو با ساعت سیستم تنظیم کنه.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    ساعت ویندوز رو می خوام با ساعت انالوگ تنظیم کنم.مشکل اینجاست که در تنظیمات ساعت ویندوز در change time zone وقتی گزینه Automatic adjust clock for daylight saving time فعاله ساعت انالوگ با ساعت سیستم 1 ساعت اختلاف داره,لی وقتی غیر فعال باشه ساعت ویندوز 1 ساعت با ساعت رسمی اختلاف داره ولی با ساعت انالوگ یکی میشه,از کد زیر استفاده می کنم لطفا کمکم کنید.
    clock1.UtcOffset = System.TimeZone.CurrentTimeZone.GetUtcOffset(new DateTime());


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: تنظیم ساعت آنالوگ با ساعت ویندوز

    clock1.UtcOffset = System.TimeZone.CurrentTimeZone.GetUtcOffset(DateT  ime.Now);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •