نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای Undefined offset

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    خطای Undefined offset

    سلام
    من بر روی کامپیوترم از winlamp استفاده می کردم. الان اون رو uninstall کردم و xampp رو نصب کردم. ولی یک مشکلی در اجرای برنامه پیش اومده و در یک قسمت از سایت خطای زیر نمایش داده میشه:
    Notice:  Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\football-iran\modules\ranking.php on line 151


    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: خطای Undefined offset

    سلام
    مشکل رو فهمیدم. اینکه باید به بعضی از متغیرها مقدار اولیه 0 داد. اینکه جرا با winlamp این مشکل رو نداره برای من جای سواله.
    حالا بک سوال دیگه اینکه چطور میشه کل عناصر یک آرایه رو 0 کرد؟ من بعض جاها از آرایه استفاده کردم و همین مشکل رو باز دارم. یعنی باید به تمامی عناصر یک آرایه مقدار اولیه 0 داد. البته شاید کل ایم موضوع یک راه حل ساده تری هم داشته باشه که اگر کسی کمک کنه ممنون میشم.

  3. #3

    نقل قول: خطای Undefined offset

    از کد زیر در ابتدای اسکریپت استفاده کن تا این پیغام نمایش داده نشه

    error_reporting(E_ALL - E_NOTICE);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •