نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    دوستان من جستجو کردن ولی مطلب جامعی پیدا نکردم
    دیتابیس اس کیوال 2008 هست
    می خوام موقعی که اعداد رو در edit وارد میکنم سه رقم سه رقم جدا کنم ولی در جدول به صورت معمولی یا به همون صورت ذخیره بشه ؟
    از maskedit استفاده کردم ولی نمیدونم فیلدم رو از چه نوعی تعریف کنم تا بتونم ذخیره کنم ؟
    البته تنطیماتی که بتونم در DBGIRID اعداد رو به صورت جدا شده نمایش بدم رو انجام دادم و لی میخوام هنگام وارد کردن هم به صورت جدا شده نمایش بدم
    آخرین ویرایش به وسیله pop123 : جمعه 04 شهریور 1390 در 18:06 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    میتونی کاراکتری باهاش اعداد جداسازی کردی(مثلا /) از داخل رشته پاک کنی


    ReplaceStr(MaskEdit1.Text,'/','')



    اگه از کامپوننتها مثل TMS هم استفاده کنی کارت راحت تره

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    منظورتون دقیقا کدوم کامپوننتشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    نقل قول نوشته شده توسط pop123 مشاهده تاپیک
    منظورتون دقیقا کدوم کامپوننتشه ؟
    کامپوننت از این مجموعه Advedit

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    خوب کدوم قسمتشو تنظیم برای حل این مشکل؟لطفا کامل توضیح بدید ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    برای جدا کردن سه رقم سه رقم edittype اونو(advedit ) برابر etMoney قرار بده. موقعی که می خوای مقدار اون استفاده کنی اینجوری استفاده کنی مقدار به صورت عددی خواهد بود (بدون کاراکترهای جداسازی و ...).


    ADOTable1.FieldByName('x').AsInteger:=AdvEdit1.Int Value

    اگر بصورت AdvEdit1.Text استفاده کنی مقدارش برابر خواهد بود همون چیزی که در داخل اون نمایش داده میشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    پس منظورتون اینه که اگه باروش اول پیش بریم AdvEdit1.text اونوقت مقادیر رو درجدول به صورت جدا جدا ذخیره میکنه ؟
    و اگه از روش دوم پیش بریم AdvEdit1.int مقادیر رو به صورت جدا جدا نشون میده ولی بدون کاراکتر جدا کننده در جدول ذخیره میکنه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    بله درسته.
    اگه داشته باشیم 5555
    مقدارش در AdvEdit1.Text برابر با 5,555 است یعنی مقدارش از نوع رشته ای خواهد بود
    با AdvEdit1.IntValue مقدارش 5555 است در واقع مقدار عددی بر می گردونه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    ADOTable1.FieldByName('mablagh_kol').AsString := advedit1.IntValue; خوب به اینصورت که به کار میبرم پیغام خطا میده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    نقل قول نوشته شده توسط pop123 مشاهده تاپیک
    ADOTable1.FieldByName('mablagh_kol').AsString := advedit1.IntValue; خوب به اینصورت که به کار میبرم پیغام خطا میده
    خوب مشخصه. شما مقدار نوع عدد صحیح میخواین بریزین توی یک فیلد از نوع رشته ای.
    میتونی اینجوری بنویسیی

    ADOTable1.FieldByName('x').AsString:=IntToStr(AdvE dit1.IntValue)
    یا
    ADOTable1.FieldByName('x').AsString:=AsVariant:=Ad vEdit1.IntValue;

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    وای .....حق باشماست اصلا حواسم نبود دارم چی کار میکنم از خستگی دیگه فکرم کار نمیکنه خیلی ممنون از کمکتون
    اگه به مشکلی برخوردم میتونم مزاحمتون بشم ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. در ضمن پست قبلیو اصلاح کردم

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    حالا یه اشکال دیگه هست وقتی تو فرم ویرایش می خوام اطلاعات رو ویرایش کنم...پیغام خطا میده
    کدها به این صورت است
     karchange.Parameters[5].Value:=variant(advedit3.IntValue);


      advedit3.IntValue:=variant(AdoQuery2.FieldByName('  mablagh_kol').Text);

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    اشکال از این خطه


    advedit3.IntValue:=variant(AdoQuery2.FieldByName(' mablagh_kol').Text);

    باید بنویسی

    advedit3.text:=AdoQuery2.FieldByName(' mablagh_kol').Text;

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    مشکل از تعییین نوع فیلد توی فسمت پارامتر بود ...
    راستی من یه استورد پروسیجر نوشتم برای پاک کردن رکورد در هنگام ویرایش ولی وقتی یک سطر رو انتخاب می کنم تمام سطر هایی که کد اشتراکشون یکی هست پاک میشه ......

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    نقل قول نوشته شده توسط pop123 مشاهده تاپیک
    مشکل از تعییین نوع فیلد توی فسمت پارامتر بود ...
    راستی من یه استورد پروسیجر نوشتم برای پاک کردن رکورد در هنگام ویرایش ولی وقتی یک سطر رو انتخاب می کنم تمام سطر هایی که کد اشتراکشون یکی هست پاک میشه ......
    باید اول توی یک تاپیک جدید مطرح کنی.

  17. #17

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    اگر بخواهید درون ماسک ادیت این کار کنید سخت میشه زیرا باید کد بنویسید تا اولا سه رقم سه رقم جدا کنه ثانیا در هنگام ذخیره در جدول دوباره باید این ویلگول ها را بردارید تا جدول به نوع صحیح بودن اعداد ایراد نگیرد به نظر من میتوانید در جدول ado table کلیک کرده و از گزینه ها display format را انتخاب نمایید سپس مقدار 0;;,# را وارد کنید تا هنگام نمایش در جدول و در گرید به صورت سه رقم سه رقم نمایش میدهد

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: تعیین نوع فیلد برای ذخیره مقادیر داخل Maskedit

    1. دوست عزیز ممنون که جواب دادید ولی من همه راه هارو تست کردم و بهترینش همون کامپوننت Tms هست...
    2. بدون استفاده از کامپوننت بانوشتن یه کد کوچیک راهت میشه موقع وارد کردن ارقام جدا بشن . و در هنگام ذخبره سازی چدا کننده ها برداشته شن
    3. این روش شما فقط برای مشاهده خوبه ولی قصد ما جداسازی در هنگام وارد کردن ارقام بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •