نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    69

    Question چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    سلام دوستان
    ببخشین من یک سوال دارم
    چجوری میتونم تشخیص بدم که رشته 1؛ شامل رشته 2 هست یا نه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    شمارشته هاتون رو می ریزید داخل دوتا متغییر بعد بایک شرط چک میکنید که محتواشون برابرند یانه

  3. #3

    نقل قول: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    var
    S1, S2: String;
    begin
    S1:= 'This is a sample text';
    S2:= 'a sample';
    if Pos(S2, S1) <> 0 then
    ShowMessage('S1 contain S2');
    end;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    69

    نقل قول: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    از جوابتون خیلی ممنونم .کمک بزرگی بود.
    منتها یک مشکلی که هست اینه که S1 یک رشته نیست بلکه یک Memo
    هست که چون S1حداکثر تا 256 کاراکتر قبول میکنه نمیشه از نوع رشته در نظر گرفت.
    چکار میتونم انجام بدهم؟

  5. #5

    نقل قول: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    اون ShortString هست که محدودیت 255 کاراکتری داره ، String مدودیت نداره ، در هر صورت :
    var
    S2: String;
    begin
    S2:= 'a sample';
    if Pos(S2, Memo1.Text) <> 0 then
    ShowMessage('S1 contain S2');
    end;

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    69

    نقل قول: چجوری میتونم تشخیص بدم رشته 1 حاوی رشته 2 هست یا نه؟

    درست شد
    خیلی ممنون و متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •