نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

  1. #1

    Question نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    سلام...
    من یه وب پیج دارم که اون رو تو درایو سی ذخیره کردم ، توسط کنترل وب بروزر کار می کنه .
    اما سوالم اینه که اگه فایل به صورت ستاپ بشه اون وقت اون مسیری که من تو کد دادم ارور می ده .
    چی کار کنم که این طور نشه یعنی الان به جای مسیر اون فایل که تو کامپیوتر منه چی بدم ؟
    ممنون...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    فایلتون رو کنار فایل های برنامتون بذارین(یعنی کنار فایل exe) و از این آدرس استفاده کنید :
    Application.StartupPath + "\\test.html";

    اینجوری با ساخت ستاپ مشکلی پیش نمیاد و فقط کافیه فایل هاتون کنار exe باشن.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    فایل رو که کنار فایل EXE گذشتم و اون کد رو نوشتم درست شد اما این فایل توی پوشه ست یعنی این رو می نویسم ارور می ده که مسیر رو پیدا نکرد:
    Application.StartupPath + @"\\FolderName\test.html";


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک
    فایل رو که کنار فایل EXE گذشتم و اون کد رو نوشتم درست شد اما این فایل توی پوشه ست یعنی این رو می نویسم ارور می ده که مسیر رو پیدا نکرد:
    Application.StartupPath + @"\\FolderName\test.html";

    دوست عزیز شما وقتی از @ استفاده می کنید خودش یه کارکتر به کارکتر های رزور اصافه می کنه . الان رشته شما دارای \\\ هست .نه 2 تا .

    باتشکر احسان

  5. #5

    نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    دو تا هم بزارم این ارور رو می ده :


    و اگه به جایی دو تا بک اسپیس @ رو بزارم برنامه اجرا می شه اما می گه فایل رو پیدا نمی کنم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)

    سلام دوست عزیز به این صورت باید بنویسید:

    Application.StartupPath + @"\FolderName\test.html";


    یا باید شما از 2 تا \ استفاده کنید به صورت \\ یا اینکه از @ و یک \ استفاده کنید.موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •