نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

  1. #1

    مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    سلام دوستان .
    من توی وب سایتم از نسخه 2011 کرک شده DevExpress استفاده کردم . تمام dll های مورد نیاز رو هم روی سرور در شاخه bin کپی کردم .
    اما هنوزم با این کامپوننت مشکل دارم . خطایی که سرور می ده اینه :

    Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v11.1' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)


    خواهشا کسی اینجا هست که قبلا با این مشکل برخورد کرده باشه ؟ راهنمایی ام کنید ممنون می شم

  2. #2

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    سلام
    اونطوري كه پرس و جو كردم، كامپوننتهاي Dev روي سرور خوب جواب نميدن

    البته تو خود برنامه نويس بچه ها ميگفتن با گذاشتن dll ها توي پروژه مشكل بايد حل بشه

    يه سري به تاپيك خطاهاي رايج كه تو تاپيكهاي اصلي هم بزنين،‌شايد در اين مورد اونجا گفته شده باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    دوست عزيز مشکل از کامپوننت dev نيست ... بيخودي روش عيب نذار ...!
    براي رفع مشکلت بايد بري روي refrenceهاي داخل برنامه و properties رو انتخاب کن و گزينه copy local رو true کن اينطوري هنگام publish يه نسخه از dll مربوطه همراه با برنامه ات فرستاده مي شه...

    HelpResource.ashx.png
    در اينصورت مشکل زير حل ميشه ...!

    HelpResource.ashx1.png

  4. #4

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    سلام دوستان

    آقا پارسا من هم همین مشکل رو عینا دارم اما پوشه refrence اصلا داخل دایرکتوری سایت تولید نمیشه که بخوام این کاری که گفتید رو انجام بدم.

    من از DevExpress 2011 Vol1.8 کرک شده و همچنین از Visual Studio 2010 استفاده میکنم.

    خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله meysamg : سه شنبه 24 آبان 1390 در 10:21 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    نقل قول نوشته شده توسط mghafoori مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .
    من توی وب سایتم از نسخه 2011 کرک شده DevExpress استفاده کردم . تمام dll های مورد نیاز رو هم روی سرور در شاخه bin کپی کردم .
    اما هنوزم با این کامپوننت مشکل دارم . خطایی که سرور می ده اینه :

    Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v11.1' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)





    خواهشا کسی اینجا هست که قبلا با این مشکل برخورد کرده باشه ؟ راهنمایی ام کنید ممنون می شم
    درود دوست گرامی جهت استفاده از کامپوننت devexpress در سایت با خیال راحت استفاده کن ولی چند نکته را در نظر بگیر
    یکی این که نباید از استایل(تم) های آماده خود dev استفاده کنی و خودت با فتوشاپ استایل بساز و بزار جالب می شه
    و نکته دیگه هم زمانی که می خوایی سایت رو آپ کنی از داخل وب کانفیک هرچی devexpress هست رو پاک کن
    و یکی دیگه اینکه dll های dev رو داخل پوشه bin بزاری
    و در اخر هم از devexpress لذت ببر ، من استفاده کردم

    نمونه سایتی که از dev استفاده کردم ولی کاملش نکردم http://shamsololama.com

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران پر از دود
    پست
    229

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    بله این مشکل دیو اکسپرس را بعضی دوستان دارند که بیشتر مربوط به کرک نرم افزار هست

    منهم روی هاست امتحان کردم مشکلی نداشت

    کسانیکه مشکل دارند میتوانند بهم پیام خصوصی (میدونید که فعالیت وارز ممنون میباشد)

    بفرستن امیدوارم این مشکل برای همیشه حل بشه
    آخرین ویرایش به وسیله babak2000 : چهارشنبه 03 اسفند 1390 در 11:28 صبح

  7. #7

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    1- برنامه devexpress رو نصب کنید و کرکش رو هم اجرا کنید

    2- از داخل درایوی که برنامه devexpress نصب شده از قسمت component تمامی dll هایی که هست رو کپی کنید داخله درایو دیگه ای

    3- برنامه devexpress رو پاک کنید.

    4- حالا از داخل visual studio قسمت toolbox با استفاده از choose items آن dll های که کپی کرده بودید رو به toolbox اضافه کنید

    5- حالا در برنامه خود از آن ها استفاده کنید ( البته زمان استفاده از ابزارهای devexpress می گه که نسخه trial است بی خیال کارتون رو بکنید خوبه دیگه تریال باشه مگه چی می شه :D

    6- از قسمت properties روی ایتم licenses.licx دو بار کلیک کرده و بازش کنید و همه سطرهایی که داخلش هست رو پاک کنید و برنامه رو اجرا کنید

    7- حالا می توانید برنامه رو آپلود کنید و کاملا درست اجرا می شه خود امتحان کردم جواب داد.

    البته هر زمانی که آیتمی رو به برنامه اضافه کنید licenses.licx به حالت اولیه بر می گرده ، زمانی که می خواهید برنامه رو آپلود کنید قبلش licenses.licx رو پاک کنید و برنامه رو یک با اجرا کنید بعدش آپلود کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    سلام
    من یک سایت رو با devxpress 18.2 کرک شده نوشتم و روی لوکال بخوبی کار میکنه ولی موقعی که میبرمش رو هاست خطا میده. نمی دونم چیکارکنم؟

    طبق گفته های بالا هم عمل کردم ولی نشد اصلا فایل لایسنس رو که نداره و توی وب کانفیگم هرچی بود پاک کردم خطا یا بدتر میشه یا همون میمونه!

    Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v18.2' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: مشکل DevExpress.v11 روی سرور

    نقل قول نوشته شده توسط azizy.zohreh مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک سایت رو با devxpress 18.2 کرک شده نوشتم و روی لوکال بخوبی کار میکنه ولی موقعی که میبرمش رو هاست خطا میده. نمی دونم چیکارکنم؟

    طبق گفته های بالا هم عمل کردم ولی نشد اصلا فایل لایسنس رو که نداره و توی وب کانفیگم هرچی بود پاک کردم خطا یا بدتر میشه یا همون میمونه!

    Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v18.2' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)
    منم همین مشکل و هم تو لوکال هم رو سرور دارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •