صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 79 از 79

نام تاپیک: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

  1. #41

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    2005 رو بیزحمت.
    ممنون.

  2. #42

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با سلام
    ببین اول راهی که واسه انتقال دیتابیس به سیستم مشتری هست اینه که از اسکریپت خام خود دیتابیس استفاده کنی
    نحوه ی بدست اوردن اسکریپت خام به این شکل است
    برروی دیتابیس مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه takse سپس برروی گزینه genarate script کلیک میکنی مرحله اول رو next و درمرحله دوم دیتابیس مورد نظر را انتخاب میکنی و تیک پایین صفحه هم علامت بزنید
    سپس بر روی nextکلیک کنید کادر بعد هم بدون تغییر nextبزنیددر کادر ظاهر شده میتوانیم کلیه ابجکتهای دیتابیس رو که دچارتغییرات هستند ببینیم مثلا tableیا usersیا view ها رو مشاهده کنیم و علامت بزنیم حال انتخاب با خودتون هست سپس بر روی دکمه next کلیک نمایید در کادرهای بعدی نسبت به انتخاب قبلی جداول یوزها یا دیدهای مورد نظر رو انتخاب کنید در مرحله اخر نوع اسکریپت انتخابی رو مشخص کنید سپس next بزنید سپس کادر بعد را finish کنید
    حالا اگه فایل ساخته شده رو باز کنید کد دیتابیس خام رو میبینید و میتونیین اونو اجرا کنید
    توجه کنید که در موقع اجرا حتما از قبل باید خود دیتابیس ایجاد شده باشه و در قسمت سمت چپ زمانی که میخوایین کد رو اجرا کنید بگید که واسه مدوم دیتابیس میخواییم اجرا کنیم چون این یک کد خام هست و امکان داره مل اطلاعات رو پاک کنه
    اگه سوالی در این مبحث داشتین بگید

    حالا روش دوم استفاده از attach وdetach هستش

    برروی دیتابیس مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه takse سپس برروی گزینه detach رو بزنید سپس از کادر ظاهر شده دو تیک رو علامت بزنید و ok کنید بااین کار فایل دیتابیس ایجاد شده در پوشه data ودر مسیر نصب برنامه ایجاد میشه و اینم بگم که اگه اینکارم نکنید یعنی detach نگیرید این فایل تو همون مسیر ایجاد شده هستش حالا نوبت Attach میشه کافیه که رو کلمه database در نرم افزار کلیک نمایید و گزینه attach رو بزنید حالا مسیر فایل دیتابیس رو بهش بدین و ok کنید دیتا بیس ایجاد میشود
    باز اگه سوال بود در خدمتیم

  3. #43

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    حالا اگه فایل ساخته شده رو باز کنید کد دیتابیس خام رو میبینید و میتونیین اونو اجرا کنید
    توجه کنید که در موقع اجرا حتما از قبل باید خود دیتابیس ایجاد شده باشه و در قسمت سمت چپ زمانی که میخوایین کد رو اجرا کنید بگید که واسه مدوم دیتابیس میخواییم اجرا کنیم چون این یک کد خام هست و امکان داره مل اطلاعات رو پاک کنه
    اگه سوالی در این مبحث داشتین بگید
    ممنون.
    ولی این تیکه رو نفهمیدم.یعنی چی که کد رو اجرا کنیم؟
    بعد که این کد خام رو بدست آوردیم چجوری استفاده کنیم؟یعنی این کد کار دیتابیس رو انجام میده؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟


    -------

    در مورد روش دوم هم اشکالش اینه که ما نباید به مشتری بگیم که برو اینجوری بانک رو اتچ کن...چون همیشه که مشتری در دسترس نیست...
    باید برنامه خودش اینکارو بکنه...راهی نداره؟
    یا مثلا نمیشه موقع نصب اینکار انجام شه؟
    متشکر.


    فقط هر روشی که هست مهم اینه که بصورت اتوماتیک باشه و نخواد که کاربر کاری انجام بده...

    بازهم ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 04 بهمن 1392 در 21:47 عصر

  4. #44

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    این یه کد خام است و میتونه توهر دیتابیس اجرا بشه اگه کد ذخیره شده رو باز کنی در بالا نوار ابزار یه علامت قرمز رنگ که نوشته execute رو بزنی کد اجرا میشه و در سمت چپ هم دیتابیس ها رو میتونی انتخاب کنی یعنی بگی که این کد واسه کدوم دیتابیس اجرا بشه

    اما روش دیگه اینه ک تو بیای به صورت کد نویسی جدارول رو ایجاد کنی که باز مشکل این کار اینه که مشتری خود دیتابیس رو درست کنه البته اینم بگم که وقتی شمااز دیتابیس sqlاستفاده میکنین واسه جاهایی هست که حداقل یک شخص مسلط به کامپیوتر اونجا هست یااین جور بگم که اونجا باید یه مدیر دیتابیس وجود داشته باشه که بعضی از محدودیت ها رو اون انجام بده

    باز اگه سوالی بود بگید!!!!!

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    واسه ویندوز سون 64 بیتی نداری ؟ لینکی چیزی البته همین نسخه

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار joker_pok
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    171

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    عزیزان کاری زیاد سختی نیست شما برو تو sql Server 2005 تو قسمت Help برنامه هر کدی و هر اموزشی رو بخوای Microsoft به صورت کامل اونجا نوشته خیلی راحته دیگه بیشتر از این چی رو می خوای توضیح بدن شما اول باید کار با SQL سرور رو یاد بگیری بعد درخواست بکنی . اینطوری همه اذیت میشن املا که نمی خوایم اینجا بنویسیم . اول اصول و آموزش کامل SQL رو یاد بگیر بعد درخواست کن ممنون

  7. #47
    سلام بر همه.
    دوستان یه مساله! من از همون اول کار مشکل دارم!!!
    دیتابیس رو نمیسازه و ارور 262 میده و میگه نمیتونه دیتابیس رو بسازه. مشکل از کجاست؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 در 07:16 صبح

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    یه سوال اساسی دارم اونم اینه که برنامه ی Sql Server 2005 رو حتما باید روی سیستم کاربر نصب کنیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 در 07:16 صبح

  9. #49
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    دوست عزيز farboodj1375
    آموزشت بسيار روان و ساده بود . من الان ديدم ولي هنوز تستش نكردم. ولي آخراي بحث به انحراف كشيده شد. چرا خودت بحث رو ادامه ندادي.
    به هر حال ممنون از آموزش روانت، من برم كار كنم ببينم چي ميشه خيلي دنبال همچين آموزشي گشتم. ممنون

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با سلام و خسته نباشید: یک سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    ایا visual basic6 را می توان با sql server 2008 با همین روش هایی که گفتید اتصال داد؟؟؟

    سپاس

  11. #51

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام

    من خودم با sql server 2008 تست گرفتم جواب کامل بدون هیچ درد سری داد

    در ضمن من از دوست عزیزی که اول تاپیک شروع به کار با آموزش روان شروع کرد بسیار بسیار سپاسگزاری میکنم ، شخصا بلد نبودم تازه یاد گرفتم / خيلي ممنون

    حالا دوستان و اساتیدی که بلدند ما را یاری دهند و این راه را متوقف نکنند
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 04 بهمن 1392 در 21:48 عصر

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با سلام بر دوستان عزیز: من یک مشکلی دارم لطفا من را راهنمایی کنید!!!
    من میخوام برای پروژه کاردانی ام سیستم مدیریت کتابخانه به زبان vb6 بنویسم!!! الان در اتصال به بانک اطلاعاتی مشکل دارم!!! بعضی ها میگن vb6 به sql server 2000 فقط وصل میشه و به sql server 2005 و 2008 کانکت نمیشه!!! حالا من هنگ کردم!!! من توی کتابهایی مثل جعفر نژاد قمی که در بانک اطلاعاتی نوشته بود روش اتصال به پایگاه داده را گفته بود ولی ناقص بود و قشنگ توضیح نداده بود!!! حالا از دوستان میخوام من را راهنمایی کنند!!
    سئوال دوم من این هست که بهترین و کاملترین نسخه ی sql server 2005 و 2008 چی هست!!! که من بخرمش یا دانلود کنم!!! لطفا یک کتاب اموزشی هم معرفی کنید؟؟

    سپاس

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با عرض پوزش یک سئوال دیگه هم داشتم!!
    msdn وی بی 6 را چطوری نصب می کنند و ایا در روند برنامه نویسی تاثیر خاصی داره!!! و ایا vb6 و sql server 2005 با ویندوز 7 سازگاری داره؟؟ چون من هر کاری می کنم نمیتونم دیتابیس جدید و تیبل جدید توی محیط sql server بسازم !! خیلی ارور می دهد!!!

    سپاس

  14. #54

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با سلام خدمت کاربر محترم jeff333

    شخصا یکی از کاربران تازه وارد SQL Server هستم / شخصا vb6 و SQL Server 2008 روی ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم و به راحتی اتصال و برنامه نویسی بسیار ابتدایی ( تازه وارد ) را انجام می دهم / حالا اینکه کدوم نسخه از SQL را نصب کنید نسخه Standard و Enterprise موجود هست حالا شما سرچ با عنوان Microsoft SQL Server 2008 بزنید می توانید دانلود یا خریداری کنید اگه تحت یه کامپیوتره مهم نیست کدوم نسخه اشو بگیری / شروع کن / راستی نحوه ایجاد و اتصال به سرور در همین سایت در صفحه اول همین تاپیک موجوده .


    بابت MSDN : راهنمای جامع انگلیسی هست که جداگانه سه سی دی داره که نصبش تاثیری در روند برنامه نویسی نداره

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    متشکر دوست عزیز: راستی sql server ایا به Datagrid هم متصل میشه!!؟؟؟
    سپاس

  16. #56
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام به همه اساتيد
    آقا من اين كاري كه دوستمون گفت براي ارتباط adodc به sql در وي بي6 رو انجام دادم ولي خيلي سرعت پايينه!!!
    Form1.Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=test;Data Source=192.168.1.111
    Form1.Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM test1 ORDER BY ID"

    هر دفعه كه فرم رو لود ميكنم حدود سي ثانيه طول ميشه تا ارتباط برقرار شه و تو اين مدت برنامه هنگه، اگه از اساتيد كسي كمك كنه ممنون ميشم. ويندوز سرورم 2003 هست و كلاينتم ايكس پي.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    متشکر دوست عزیز: پس کدش برای اتصال همینه!!!!

  18. #58
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanvb مشاهده تاپیک
    سلام به همه اساتيد
    آقا من اين كاري كه دوستمون گفت براي ارتباط adodc به sql در وي بي6 رو انجام دادم ولي خيلي سرعت پايينه!!!
    Form1.Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=test;Data Source=192.168.1.111
    Form1.Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM test1 ORDER BY ID"

    هر دفعه كه فرم رو لود ميكنم حدود سي ثانيه طول ميشه تا ارتباط برقرار شه و تو اين مدت برنامه هنگه، اگه از اساتيد كسي كمك كنه ممنون ميشم. ويندوز سرورم 2003 هست و كلاينتم ايكس پي.
    اساتيد كارم خيلي گيره لطفا يكي كمك كنه
    وقتي با ريموت به سرور وصل ميشم و از اونجااجرا ميكنم سرعتش نسبتا خوبه ولي وقتي روي كلاينت اجرا ميكنم سرعت خيلي مياد پايين و عملا از كار ميوفته !!

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    يعني هيچكس دليلش رو نميدونه

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    بله فاصله شما تا سرور باید دقیق باشه اندازه طول کابل هم میتونه دخیل باشه جایگیری سرور و کلاینت باید استاندارد باشن . سخت افزار سرور رو چک کن باید بالا باشه و....

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    من یه سوال دارم :

    میخوام اتصال SQL Server 2005 و VB6 رو طوری اتصال بدم که فقط از روی همون سیستم اجرا بشه احتیاج به سرور و کلاینت ندارم میخوام برنامم توی یک سیستم اتصال داده بشه پس احتیاجی به ip ندارم لطف میکیند دستور اتصال رو بهم یاد بدین خودشم اتصال حالت ایستا باشه نه اینکه مثل پست صفحه اول تو تکست باکس نام سرور و اینا رو نشون بده ممنون میشم خیلی لنگم

  22. #62
    کاربر جدید آواتار majidekazemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    21

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    دوست خوبم شما گفتین که ابتدا 2 نرم افزار را نصب کنم من هم نصب کردم ولی موقع درست کردن Data Base ( وقتی که کلیک راست می کنم NewDatabase را می زنم یک کادر می آید و نام می خواهد من نام را می زنم و وقتی که OK را می زنم این پیغام خطا می آید بالا .
    لطفا بگین چیه و باید چی کار کنم :

  23. #63
    کاربر جدید آواتار majidekazemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    21

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط farboodj1375 مشاهده تاپیک
    قسمت 1

    خب اولین قسمت باید شما SqlServer 2005 رو نصب کنین.البته من در این آموزش ها مبنا رو بر نسخه Express گذاشتم.این نسخه به مراتب راحتتر است.
    در صورتی که شما نسخه اکسپرس رو ندارین میتونین از لینک زیر اونو دانلود کنین(حجم : حدود 53 مگابایت)
    لینک : http://www.microsoft.com/downloads/i...%2fSQLEXPR.EXE


    بعد از نصب SqlExpress شما باید برای اینکه یه بانک بسازین و بر اون مدیریت کنین SQl Server Management رو نصب کنین.
    این نرم افزار رو هم خودم براتون آپلود کردم که میتونین از لینک زیر دانلود کنین .
    لینک دانلود :
    http://jalalisoft.persiangig.com/oth...t%20Studio.rar

    خب , بعد از نصب شما باید یک بانک بسازین.وارد Sql Server Management Studio بشین و رو گزینه Database راست کلیک کنین و NewDatabase رو انتخاب کنین.
    پس از ساخت بانک در قسمت سمت راست روی گزینه ی Tables راست کلیک کنید و New Table رو انتخاب کنین و بعد از اضافه کردن فیلدهای مورد نظر از برنامه خارج بشین.(توضیح کاملتر تو چندتا پست بعدی میدم . یه فایل تصویری برا آموزش قدم به قدم ساخت بانک و تیبل میزارم.)
    دوست خوبم شما گفتین که ابتدا 2 نرم افزار را نصب کنم من هم نصب کردم ولی موقع درست کردن Data Base ( وقتی که کلیک راست می کنم NewDatabase را می زنم یک کادر می آید و نام می خواهد من نام را می زنم و وقتی که OK را می زنم این پیغام خطا می آید بالا .
    لطفا بگین چیه و باید چی کار کنم :

  24. #64

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    دوستان عزیز و محترم سلام
    باتشکر از زحماتی که میکشید من در vb6 تازه کار هستم و برنامه حرفه ای نمیخوام بنویسم فقط برای فروشگاه بنک داری که داریم میخوام یه برنامه بنویسم که بتونم مقدار و مبلغ وارده و صادره را کنترل و گزارش گیری کنم بخاطر همین به سورس برنامه ای نیاز دارم که دارای فقط یک فرم با جزئیات هدر و آیتم و همچنین لیست باکسی یا لیست ویو (که معمولا در فرمها استفاده میشه) که بتونم دیتا های موجود در کواری یا تیبل (دیتا بیس اکسس که اونم فقط قسمت تیبلش فعال باشه) و ببینم و برای ویرایش انتخاب کنم و دکمه های رکورد قبلی ،بعدی، اولین، آخرین، رکورد جدید، ویرایش ، حذف و ... را هم که برنامه های ساده نیز دارن رو داشته باشه خیلی در سایت و حتی در اینترنت گشتم خیلی هم وقت گذاشتم شاید هم خیلی مبتدی هستم که نتونستم پیدا کنم ولی برنامه ها یی که دانلود کردم اولا یا خیلی کامل بود که سردر گم میشدم یا اینکه کامل نبود ممنون میشم اگه کمک کنین

  25. #65

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    اگه میشه نحوه ی اجرایی کردن پروژه vb6 با بانک sqlserver2008 رو بگید.

  26. #66
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    دوستتان به چه صورت باید تصاویر رو در sql ذخیره کرد من هر کاری می کنم نمی شه!!

  27. #67
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    جواب سوالم رو از این لینک پیدا کردم
    http://www.vbcode.com/code/MySQLblob06212006.zip

  28. #68
    این پستها بیشتر آموزش اس کیو ال بود تا آموزش VB6
    لطفا طریقه ارتباط دادن و کار کردنه SQL با VB6 رو آموزش بدین
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 در 07:19 صبح

  29. #69

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    معلوم نشد که چی شد . ادامه؟
    با تشکر

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    من در این مورد تو یه پست گذاشتم آموزش اتصال به SQL از طریق VB اما زیاد استقبال نشد منم بیخیال شدم .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B3%DB%8C%DA%A9

  31. #71
    برای اتصال در SQL Server دارای یوزر و رمز عبور از کد زیر می توانید استفاده نمایید .
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;User ID=name_karbari;password=ramze_obur;Initial Catalog=name_bank;Data Source = addres_server;" 
    Adodc1.CommandType = adCmdText
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * From name_jadval"
    Adodc1.Refresh
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 در 07:20 صبح

  32. #72

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام دوستان . با کد صفحه قبل من اتوماتیک به سرور وصل شدم .نام پایگاه رو تایپ کردم با نام جدولم که قشنگ وصل شد . حالا یه سئوال ....
    می خوام همون طور که اسم سرور رو خودش آورد اسم پایگاه ها رو هم بده تا یکی رو انتخاب کنم بعد انتخاب پایگاه بره جدول هاشو بخونه و باز انتخاب نام جدول که بهش وصل شه .
    ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 24 مهر 1393 در 09:47 صبح

  33. #73

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام مهندس
    عالی بود قشنگ کار میکنه . حالا یه درخواست
    میشه کاری کنید که اسم دیتابیس ها رو هم خودش بیاره تا یکی رو انتخاب کنیم . چون من چند تا دیتابیس دارم و هر چند وقت با یکی کار می کنم .
    دیگه اینکه بعد انتخاب نام دیتابیس خودش جدول ها رو شناسایی کنه و باز ما انتخاب کنیم رو کدوم جدول می خواهیم کار کنیم .
    ممنون میشم آموزش بدی و کدش رو برامون بذاری .
    واقعا عالی میشه
    دم همتون گرم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 24 مهر 1393 در 09:48 صبح

  34. #74

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام باتشکرازکارتون برای آموژ ویژوال بیسیک 6 توی یک تایپیک نمیشه کامل مطالب روگفت واسه همین من یک وبلاگ بهتون معرفی میکنم که خیلی قشنگ گفته
    ومن خودم ازاون استفاده کردم خیلی خوب یادگرفتم به صورت عملی توضیح میده واقعا عالی
    عالی ترازهمه اینه که فیلم ها رو به صورت رایگان گذاشته
    پس هرچی زودتر به این آدرس برید:
    http://www.pfr.blogfa.com

  35. #75

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان






    نقل قول نوشته شده توسط farboodj1375 مشاهده تاپیک
    قسمت 1

    خب اولین قسمت باید شما SqlServer 2005 رو نصب کنین.البته من در این آموزش ها مبنا رو بر نسخه Express گذاشتم.این نسخه به مراتب راحتتر است.
    در صورتی که شما نسخه اکسپرس رو ندارین میتونین از لینک زیر اونو دانلود کنین(حجم : حدود 53 مگابایت)
    لینک : http://www.microsoft.com/downloads/i...%2fSQLEXPR.EXE


    بعد از نصب SqlExpress شما باید برای اینکه یه بانک بسازین و بر اون مدیریت کنین SQl Server Management رو نصب کنین.
    این نرم افزار رو هم خودم براتون آپلود کردم که میتونین از لینک زیر دانلود کنین .
    لینک دانلود :
    http://jalalisoft.persiangig.com/oth...t%20Studio.rar

    خب , بعد از نصب شما باید یک بانک بسازین.وارد Sql Server Management Studio بشین و رو گزینه Database راست کلیک کنین و NewDatabase رو انتخاب کنین.
    پس از ساخت بانک در قسمت سمت راست روی گزینه ی Tables راست کلیک کنید و New Table رو انتخاب کنین و بعد از اضافه کردن فیلدهای مورد نظر از برنامه خارج بشین.(توضیح کاملتر تو چندتا پست بعدی میدم . یه فایل تصویری برا آموزش قدم به قدم ساخت بانک و تیبل میزارم.)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام، این برنامه رو دانلود کردم ولی نصب نشد:(باید چه کنم؟برنامه دیگه ای هست دانلود کنم؟ویندزم 8.1 هست

  36. #76

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام دوستان،میخاسم یه کد تو متلب بنویسم و تو ویژوال بیسیک استفاده کنم،کسی میتونه کمکم کنه؟

  37. #77

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    سلام. با تشكر از مطالبتون. شما زحمت اتصال به بانك اطلاعاتي را گفتيد ولي نحوه استخراج، ثبت، ويرايش و حذف اطلاعات را نگفتيد. اگه بشه بگيد اونم براي يك برنامه نويس آماتور ممنون مي شم.

  38. #78

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    عرض سلام بقیه مطالب را با یک جستجوی ساده پیدا میکنید به راحتی با تکنولوژی قدرتمند ADO میتونید انتظارات لازم رو از پایگاه داده براورده کنید

  39. #79

    نقل قول: آموزش جامع ارتباط ویژوال بیسیک 6 و بانک اطلاعاتی Sql Server 2005 - تقدیم به دوستان

    با سلام و خسته نباشین خدمت دوستان بزرگوارم انصافا اموزش های اولی تایپیک خیلی عالی بودن ولی الان مشکلی که بیشتر دوستان باهاش روبه رو هستند ذخیره عکس،استخراج عکس از پایگاه داده اس کیو ال سرور و گزارش گیری ان در دیتا ریپورت و کریستال ریپورت هست، دوستانی که واقعا در این زمینه مهارت دارن لطفا این اموزش ها رو اینجا قرار بدن تا بتونیم استفاده بکنیم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •