نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    سلام
    من خودم هزاران بار با adodc کار کردم اونو به بانک های مختلف وصل کردم ولی الان نمی دونم چرا هر کاری می کن وصل نمیشه (البته با کد می خوام وصل بشه و گرنه از طریق پنجره تنظیمات وصل میشه)
    من از کد زیر برای وصل شدن استفاده می کنم فکر نمی کنم کدم اشکال داشته باشه ولی نمی دونم چرا وصل نمیشه
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & App.Path & "\information.mdb"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM domain"
    'Adodc1.Refresh
    من برنامه رو هم ضمیمه می کنم هر کسی بتونه حلش کنه ممنون میشم چون دیگه واقعا کلافه شدم
    ali.zip

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    مشکل از دیتابیس من دیتابیس رو عوض کردم کار کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    مشکل از دیتابیس من دیتابیس رو عوض کردم کار کرد
    میشه بگید چه مشکلی؟
    چی دیتا بیس رو عوض کردید؟
    می تونید سورس کد رو بزارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    نقل قول: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    سلام.یه s به اخر نام جدولت اضافه کن یا نامش رو کلا عوض کن.موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    نقل قول نوشته شده توسط akbarg64 مشاهده تاپیک
    سلام.یه s به اخر نام جدولت اضافه کن یا نامش رو کلا عوض کن.موفق باشید
    سلام
    به آخرش s هم اضافه کردم
    نامش ه تغییر دادم
    هیچ فرقی نکرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    نقل قول: عدم توانایی برقراری ارتباط بانک اکسس با کنترل adodc

    یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم.از قسمت خصوصیات ادوک تب record source باید command type رو اولی انتخاب کنی.یا هم ادوک رو حذف کن دوباره به فرمت اضافه کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •