نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در تبدیل vb.net به #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza6966
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    234

    Question مشکل در تبدیل vb.net به #C

    با سلام خدمت همه دوستان
    من یه برنامه pdu decoder رو که به زبان vb.net نوشته شده رو می خوام به سی شارپ تبدیل کنم اما حین انجام این عمل توسط http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/ با مشکل رو به رو شدم , و کد ها اشتباه تبدیل می کنه
    کسی می تونه من رو راهنمایی کند ؟؟؟؟
    ممنون می شم دوستان
    فایل رو ضمیمه می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6966
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    234

    نقل قول: مشکل در تبدیل vb.net به #C

    مثلا در این تبدیل زیر برنامه زیر رو به یکسری کد های بی معنی تبدیل می کند
    'Get date from SCTS format
    Shared Function GetDate(ByRef SCTS As String) As Date
    Dim year, month, day, hour, minute, second, timezone As Integer

    year = Val(Swap(GetString(SCTS, 2))) + 2000
    month = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))
    day = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))
    hour = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))
    minute = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))
    second = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))
    timezone = Val(Swap(GetString(SCTS, 2)))

    Dim result As New Date(year, month, day, hour, minute, second)
    Return result



    تبدیل شده آن به سی شارپ : ( که یه سری کد نا مفهوم واسه ویژوال است )

    //Get date from SCTS format
    public static System.DateTime GetDate(ref string SCTS)
    {
    int year = 0;
    int month = 0;
    int day = 0;
    int hour = 0;
    int minute = 0;
    int second = 0;
    int timezone = 0;

    year = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2))) + 2000;
    month = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    day = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    hour = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    minute = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    second = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    timezone = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));

    System.DateTime result = new System.DateTime(year, month, day, hour, minute, second);
    return result;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: مشکل در تبدیل vb.net به #C

    دوست عزیز این کد رو تست کنید :

    public static System.DateTime GetDate(ref string SCTS) {
    int year = 0;
    int month = 0;
    int day = 0;
    int hour = 0;
    int minute = 0;
    int second = 0;
    int timezone = 0;

    year = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2))) + 2000;
    month = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    day = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    hour = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    minute = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    second = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));
    timezone = Conversion.Val(Swap(ref GetString(ref SCTS, 2)));

    System.DateTime result = new System.DateTime(year, month, day, hour, minute, second);
    return result;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza6966
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    234

    نقل قول: مشکل در تبدیل vb.net به #C

    نقل قول نوشته شده توسط r0ot$harp مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این کد رو تست کنید :
    ممنون دوست عزیز اما Conversion , Val رو نمی شناسه
    کسی راهنمایی نمی کنه اگه بخوام کل برنامه رو به سی شارپ تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_cmd
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: مشکل در تبدیل vb.net به #C

    دوست عزیز این هم سی شارپ کدت می تونی تو این لینک کداتو تبدیل کنی : http://www.carlosag.net/tools/codetranslator/

        // Get date from SCTS format
    static DateTime GetDate(ref string SCTS) {
    int year;
    int
    month;
    int
    day;
    int
    hour;
    int
    minute;
    int
    second;
    int
    timezone;
    year = (double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2))) + 2000);
    month = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    day = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    hour = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    minute = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    second = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    timezone = double.Parse(Swap(GetString(SCTS, 2)));
    DateTime result = new DateTime(year, month, day, hour, minute, second);
    return
    result;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •