نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    Smile تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    سلام دوستان
    کاربرانی که تازه کار و مبتدی هستند مثل بنده دنبال روش ها و ایده هایی برای طراحی سبک و ساده و استاندارد قالب وب سایت هستند . اگر دوست دارید به روز باشید این مطلب رو بخونید
    من این مطلب رو به صورت لینک گذاشتم که مطمئنا از خوندنش پشیمون نمیشید.
    خلاصه ای از عناوین :


    • پایین نگاه داشتن حجم صفحات به خاطر محدودیت سرعت اینترنت
    • کم کردن تعداد http request ها با استفاده از CSS sprite ها
    • استفاده از تکنیک lazy loading برای تصاویر داخل صفحه

    و اما لینک مطلب از سایت 1 پزشک هست که امیدوارم کسانی که تازه کار هستن استفاده لازم رو ببرن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    دوستان اگه مایل بودید در این زمینه تبادل نظر کنیم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    سلام ممنون از مطالب مفيدي كه گفتيد. يه سوال من چون تابحال وب كار نكردم ميپرسم . ميشه زمانيكه يك كاربر صفحه ساخته شده رو ازما در خواست كرد مثلا "www.rezaedu.com" ما بفهميم كه كاربري كه اين صفحه رو درخواست كرده از چه مرمرگري استفاده كرده و ورژن اين مرور گر چيه !؟ و حتي بفهميم از چه سيستم عاملي درخواست صفحه رو داشته !
    چون تو مطلب شما اين مورد ذكر شده بود پرسيدم بعد هم اگه ممكنه بيشتر تو اين مورد راهنمايي كنيد با تشكر .
    راستي متن زير فكر كنم قسمت قرمز رنگ نياز به ويرايش داره !

    آمار نشان می‌دهد که در آینده نزدیک در کشورهای توسعه یافته، وب گردی از روی موبایل از وب گردی از طریق کامپیوتر ای رومیزی پیشی خواهد گرفت. در حال حاضر در ایران نیز از زمان رقابت های جام جهانی، هر دو اپراتور فعال در کشور (همراه اول و ایرانسل) سرویس های GPRS نامحدود و با قیمت تقریبا مناسب ارائه کرده‌اند. امید است که وب گردی از روی موبایل نیز در ایران گسترش یابد. برای این منظور نیست قصد داریم نسخه موبایل سایت را به شکلی اصولی در آینده‌ای نزدیک آماده کنیم تا کاربران با سهولت بیشتری بتوانند از اطلاعات سایت بر روی ابزارهای دیجیتال خود استفاده کنند.

  4. #4

    نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    نقل قول نوشته شده توسط reza_edu مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از مطالب مفيدي كه گفتيد. يه سوال من چون تابحال وب كار نكردم ميپرسم . ميشه زمانيكه يك كاربر صفحه ساخته شده رو ازما در خواست كرد مثلا "www.rezaedu.com" ما بفهميم كه كاربري كه اين صفحه رو درخواست كرده از چه مرمرگري استفاده كرده و ورژن اين مرور گر چيه !؟ و حتي بفهميم از چه سيستم عاملي درخواست صفحه رو داشته !
    چون تو مطلب شما اين مورد ذكر شده بود پرسيدم بعد هم اگه ممكنه بيشتر تو اين مورد راهنمايي كنيد با تشكر .
    سلام دوست عزیز

    اینکار خیلی راحت با Javascript و یا PHP قابل انجام هستش.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    Lightbulb نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    نقل قول نوشته شده توسط reza_edu مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از مطالب مفيدي كه گفتيد. يه سوال من چون تابحال وب كار نكردم ميپرسم . ميشه زمانيكه يك كاربر صفحه ساخته شده رو ازما در خواست كرد مثلا "www.rezaedu.com" ما بفهميم كه كاربري كه اين صفحه رو درخواست كرده از چه مرمرگري استفاده كرده و ورژن اين مرور گر چيه !؟ و حتي بفهميم از چه سيستم عاملي درخواست صفحه رو داشته !
    چون تو مطلب شما اين مورد ذكر شده بود پرسيدم بعد هم اگه ممكنه بيشتر تو اين مورد راهنمايي كنيد با تشكر .
    راستي متن زير فكر كنم قسمت قرمز رنگ نياز به ويرايش داره !
    برای تشخیص اینکه کابر با موبایل یا رایانه وارد سایت شده سورس هست و در زبان php از شیء SERVER_$ میتونید اطلاعات مختلفی در مورد کابر کسب کنید و البته با جاوا اسکرپت هم ممکنه مثال زیر یه نمونه کوچیک هستش شاید بتونه کمکتون کنه.

    div dir="rtl" align="center">
    <p align="center"><strong style="font:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:16px;">مشخصات شما :</strong></p>
    <table width="500" border="0" align="center" class="tables">
    <tr class="tablesBG">
    <td width="136"><strong>IP آدرس شما</strong></td>
    <td width="352" align="left"><?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?></td>
    </tr>
    <tr class="tablesBG">
    <td><strong>مرورگر و سیستم عامل</strong></td>
    <td align="left"><?php echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; ?></td>
    </tr>
    <tr class="tablesBG">
    <td><strong>پوشه سیستم عامل</strong></td>
    <td align="left"><?php echo $_SERVER['SystemRoot']; ?></td>
    </tr>
    <tr class="tablesBG">
    <td><strong>از این آدرس اومدی اینجا</strong></td>
    <td align="left"><?php echo $_SERVER['HTTP_REFERER']; ?></td>
    </tr>
    <tr class="tablesBG">
    <td><strong>الان تو این سایتی</strong></td>
    <td align="left"><?php echo $_SERVER['SERVER_NAME']; ?></td>
    </tr>
    <tr class="tablesBG">
    <td><strong>و این صفحه رو اجرا کردی</strong></td>
    <td align="left"><?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?></td>
    </tr>

    </table>
    <br />
    <span class="sign">Full Design by Ghasem-a iphp.eclick.ir© 2011 </span></div>

    بله اون متن قرمز هم باید به کلمه 'نیز ' ویرایش بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله ghasemweb : سه شنبه 15 شهریور 1390 در 10:47 صبح دلیل: کد php اضافی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    49

    نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    دوست عزيز ميشه بفرماييد $country_name و $country_code چيه؟

  7. #7

    نقل قول: تکنیک های استاندارد و به روز طراحی وب سایت (حتما بخونید

    نقل قول نوشته شده توسط reza_edu مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از مطالب مفيدي كه گفتيد. يه سوال من چون تابحال وب كار نكردم ميپرسم . ميشه زمانيكه يك كاربر صفحه ساخته شده رو ازما در خواست كرد مثلا "www.rezaedu.com" ما بفهميم كه كاربري كه اين صفحه رو درخواست كرده از چه مرمرگري استفاده كرده و ورژن اين مرور گر چيه !؟ و حتي بفهميم از چه سيستم عاملي درخواست صفحه رو داشته !
    چون تو مطلب شما اين مورد ذكر شده بود پرسيدم بعد هم اگه ممكنه بيشتر تو اين مورد راهنمايي كنيد با تشكر .
    راستي متن زير فكر كنم قسمت قرمز رنگ نياز به ويرايش داره !
    با سلام
    اگر از asp.net استفاده می کنید کلاس Request.Browser خیلی اطلاعات را در اختیارتان قرار می دهد مثلا سه خط کد زیر مشخص می کند که آیا کاربر با موبایل دارد صفحه را مشاهده می کند و همچنین نام سازنده دستگاهی را که کاربر دارد از آن برای مشاهده صفحه استفاده می کند و یا مدل دستگاه را به شما می دهد البته همان طور که گفتم متغیرهای زیادی این کلاس دارد که اطلاعات زیادی را از مرور گر کاربر در اختیارتان قرار می دهد مثلا ماکزیمم سایز مرورگر و یا اینکه آیا مرورگر از جاوا اسکریپت و یا وی بی اسکریپت پشتیبانی می کند و یا اینکه آیا مرورگر رنگی می باشد و یا سیاه سفید و .... را به شما می دهد کلاس های دیگری برای کارهای مختلفی در asp.net هست مثلا بنده با دیگر کلاس های موجود در asp.net متوجه می شود که کاربر از چه کشور و چه شهری دارد صفحه ام را مشاهده می کند و اینکه نام کامپیوتر و نام اکانتی که با آن وارد ویندوزش شده است را نیز می فهمم.


    bool isMobile = Request.Browser.IsMobileDevice;
    string manufacturer = Request.Browser.MobileDeviceManufacturer;
    string model = Request.Browser.MobileDeviceModel;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •