نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    سلام
    من با برنامه به یه فایل اکسس به عنوان دیتابیس وصل میشم و بعد از گزارش گرفتن هام میخوام که یه جدول رو ازش خروجی اکسل بگیرم.. حالا باید از چه کدی استفاده کنم؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ايران سر بلند
    پست
    89

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Yama12 مشاهده تاپیک
    سلام
    من با برنامه به یه فایل اکسس به عنوان دیتابیس وصل میشم و بعد از گزارش گرفتن هام میخوام که یه جدول رو ازش خروجی اکسل بگیرم.. حالا باید از چه کدی استفاده کنم؟؟
    سلام
    برنامه مورد نظرتان چه محيطي است اگر اكسس است كه با ساخت query و export آن به اكسل مشكل حل است ولي اگر برنامه در محيط ديگري است بفرماييد تا دوستان كمك كنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    برنامه من به زبان جاوا هست و از درایور jdbc-odbc استفاده می کنم که کدها هم به زبان sql هست..
    من این کد رو تو اینترنت پیدا کردم که اخطار خطای ذخیره فایل میده:


    SELECT * INTO [Excel 8.0;Database= c:\\1.xls].[sheet1]"


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    این خطا رو میده:

    java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Failure creating file.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    با سلام خدمت عزیزان
    خروجی با تعیین محل ذخیره و با فرمت تاریخ شمسی مورد نیاز است.....داخل فرم مشخص است ...ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله bemilove : شنبه 20 شهریور 1395 در 15:40 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    تاریخ شمسی حل شد

    Dim outputFileName As StringoutputFileName = CurrentProject.path & "\Export_" & Shamsi() & ".xls"
    DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, acSpreadsheetTypeExcel9, "Table1", outputFileName, True
    DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, acSpreadsheetTypeExcel9, "Table2", outputFileName, True
    DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, acSpreadsheetTypeExcel9, "Table3", outputFileName, True



    ...انتخاب محل ذخیره مونده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    خودم حلش كردم .ممنون از دوستان..اينم فايل :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    حالا اگه بخواییم فرمت رو هم بیاره باید چه کدی بنویسیم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس

    حالا اگه بخواییم فرمت رو هم بیاره باید چه کدی بنویسیم
    جستجو کنین:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...el#post2370034

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •