نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq

    با سلام به دوستان
    من با استفاده ازlinq to sql قصد ویرایش تصاویر مربوط به رکورد مورد نظر دارم که با مشکلات زیر مواجهه شدم
    من در یکی از فرم ها یم یک datagirdview دارم که وقتی روی سطری از گرید datagirdview کلیک می کنم و بر روی دگمه ویرایش کلیک می کنم فرم دیگری برایم باز شده که شامل 2 عددpictuerbox می باشد ، تصاویر مربوط به آن رکورد توسط کد زیر در pictuerbox ها نمایش می دهم



    var Query = amlak.pictuer_amlak_ejareh();(یک تابع است برای نمایش تصاویر)

    byte[] arrPicture;
    MemoryStream ms;

    arrPicture = ((byte[])(Query.image1.ToArray()));
    ms = new MemoryStream(arrPicture);
    frm.pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);
    frm.pictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    frm.textBox17.Text = Query.name_pic1;

    arrPicture = ((byte[])(Query.image2.ToArray()));
    ms = new MemoryStream(arrPicture);
    frm.pictureBox2.Image = Image.FromStream(ms);
    frm.pictureBox2.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    frm.textBox18.Text = Query.name_pic2;
    ms.Close();


    و بعد از آن تصاویر را ویرایش میکنم ( انتخاب تصاویر ) و دگمه ویرایش را می زنم و با موفقیت عملیات ویراش در table تصاویر انجام میشه .
    ولی دو مشکل برایم پیش آمده
    کد مربوط به ویرایش :



    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    amlak.Name_pic1 = textBox17.Text;
    amlak.Path_pic1 = arrImage;
    ms.Close();
    pictureBox2.Image.Save(ms1, pictureBox2.Image.RawFormat);
    arrImage = ms1.GetBuffer();
    amlak.Name_pic2 = textBox18.Text;
    amlak.Path_pic2 = arrImage;
    ms1.Close();
    amlak.pic_update(1);




    1- وقتی دوباره از فرم ، از datagirdview روی همان سطر رکورد که تصاویر آنرا ویرایش کردم از گرید datagirdview کلیک می کنم و بر روی دگمه ویرایش کلیک می کنم فرم برایم باز شده که باز همان تصاویر مربوط به آن رکورد به صورت تکراری نمایش داده می شود در صورتی که در بالا توضیح دادم تصویر دیگری را انتخاب کردم و عملیات ویراش با موفقیت انجام شده
    در ضمن وقتی که از بزنامه خارج می شم و دوباره برنامه اجرا می کنم وبروی همان رکورد که تصویر آنرا عوض کردم کلیک کنم به درستی توصیر عوض شده را نمایش می دهد
    2- و مشکل دیگر هم این است که اگر تصویر مربوط به pictuerbox1 را عوض کنم و pictuerbox2 را عوض نکنم و دگمه ویرایش را کلیک کنم با پیغام خطای زیر مواجهه می شوم در صورتی برعکس آنرا عمل کنم خطا نمی گیرد
    A generic error occurred in GDI+.



    آخرین ویرایش به وسیله mohammad kafiyan : سه شنبه 15 شهریور 1390 در 13:56 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq

    سلام به دوستان کسی به مشکل تا به حال بر نخورده

  5. #5

    نقل قول: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq

    آقا توراخدا یکی کمک کنه. الانیک هفته است که من هم مشکل شماره 2 این دوستمون رادارم(GDI+). کسی راه حلی براش نداره؟ اصلا چرا این خطا بوجود میاد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •