نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

  1. #1

    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    سلام . یعنی سوال تبدیل تاریخ میلادی به شمسی اینقدر سخته که هیچ کس جواب نداده !!!!!!!! حداقل لطفا فرمولشو برام بفرستید ..

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    سیار
    سن
    34
    پست
    414

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nafis1414 مشاهده تاپیک
    سلام . یعنی سوال تبدیل تاریخ میلادی به شمسی اینقدر سخته که هیچ کس جواب نداده !!!!!!!! حداقل لطفا فرمولشو برام بفرستید ..

    Public Function Shamsi_Date(ByVal st As Date) As String

    Dim Year, Month, Day As String
    Dim Glob As New Globalization.PersianCalendar
    Year = Glob.GetYear(st)
    Month = Glob.GetMonth(st)
    Day = Glob.GetDayOfMonth(st)
    If Val(Month) < 10 Then Month = "0" & Month
    If Val(Day) < 10 Then Day = "0" & Day
    Shamsi_Date = Year & "/" & Month & "/" & Day

    End Function

    فقط کافیه این تابع رو صدا بزنی بعد تاریخی که میخوای به شمسی تبدیل بشه رو به عنوان پارامتر ارسال کنی
    مثال
    shamsi_date(now.date)
    که تاریخ جاری سیستم رو به شمسی تبدیل میکنه

  3. #3

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    میشه با استفاده از جاوا و این تابعی که معرفی کردید،یه برنامه خیلی کوچیک که یه تاریخ رو تبدیل کنه بنویسید؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی به وسیله فرمول کار آسانی است به شرطی که فرمولش موجود باشد! بیشتر برنامه نویسان دانششان بر مبنای نوشته های کتاب جغرافی دبیرستان و این نظر مشهور است که هر چهار سال یک کبیسه داریم و هر بیست سال یک کبیسه پنج ساله. اما این مطلب نادرست است. این قانون مربوط به تقویم میلادی است. در قوانین ایران هیچ ملاکی برای کبیسه تعیین نشده است و به همین دلیل هم تقویمهای شمسی بر اساس علم نجوم توسط ایرج ملک پور استخراج می شوند که بیشتر مواقع با همین فرمول منطبق است اما تضمینی نیست چنین باشد.
    شاید تعجب کنید که دست کم سه فرمول برای کبیسه های هجری شمسی پیشنهاد شده که هیچکدام رسمی نیست. بنا بر این چون فرمول رسمی در کار نیست هر نوع پیاده سازی ممکن است با تقویم رسمی استخراجی اختلاف پیدا کند.
    هم اکنون معیار استخراج تقویم توسط آقای ملک پور ظاهرا زمان عبور زمین از نقطه اعتدال بهاری است که به دلیل عدم گردش منظم زمین گاهی کمی جابجا می شود. با دانستن این زمان اگر لحظه تحویل سال پس از ظهر واقع شود آن روز را به سال قبل واگذار می کنند و اگر قبل از ظهر واقع شود به سال بعد.
    شخصی به نام آقای موسی اکرمی کتابی در این مورد دارد که سه روش محاسبه تقویم جلالی را که دو تایش بر اساس جدول و یکی بر اساس فرمول است را شرح داده است.
    یه این پست هم یک نگاهی بکنید که موید همین مطلب است:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...l=1#post330998

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    من چند تا کلاس نوشتم واسه این کار می زارم استفاده کنید
    یه پروژه با NetBeans ساختم و طریقه ی استفاده ازش رو با یه نمونه توضیح دادم
    خیلی سادس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    اکثر برنامه ها یه مقدار خطا دارند و دلیلشم شاید این باشه که تقویم شمسی یک استاندارد فیکس شده نداره.
    گفتم تذکری داده باشم. هر چند توابع بسیار زیادی برای اینکار در php نوشته شده به خاطر خیلی عظیم سایت های فارسی، به نظرم لازمه یکی رو به جاوا پورت کنیم

  8. #8

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    به کمک این پست فکر کنم مشکلتون کامل حل بشه :

  9. #9

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    سلام

    میتونید از این library استفاده کنید که immutable هست و API اون شبیه به Java 8 هست:

    https://github.com/mfathi91/persian-date-time

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •