نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تایپ کردن در تکست باکس web browser

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    تایپ کردن در تکست باکس web browser

    سلام دوستان

    من داخل فرم برنامم یه web browser دارم که توش یه صفحه ای رو لود کردن که یه تکست باکس داره و من می خوام که داخل اون تکست باکس رو که تو صفحه اینترنتیه از یه تکست باکس که تو فرم برنامه هست پر کنم.

    یه روشی هست که می یایم میگیم:
    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("").Value = Text1.Text

    خوب من این روش رو نمیخوام.میخوام که برنامه بره روی web Browser و اون تکست باکس رو انتخاب کنه و متن داخل تکست باکسی که تو فرم هست بذاره توش.درست مثل اینکه خود انسان این کاره می کنه.

    حالا کسی می دونه چطوری؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ramzdar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    243

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    خب این کد هم که همین کار رو میکنه
    این روش هم هست
    Web1.Document.All("Esme_Texbox_Dar_Safheye_Interne ti").Value = Text1
    البته بستگی به سورس صفحه داره
    اگه میشه آدرس صفحه رو بده که بهتر بتونیم کمکت کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    نقل قول نوشته شده توسط ramzdar مشاهده تاپیک
    خب این کد هم که همین کار رو میکنه
    این روش هم هست
    Web1.Document.All("Esme_Texbox_Dar_Safheye_Interne ti").Value = Text1
    البته بستگی به سورس صفحه داره
    اگه میشه آدرس صفحه رو بده که بهتر بتونیم کمکت کنیم
    دوست عزیز ممنون که جواب دادی.
    اما من خودم این روش رو گفتم.خوب اگه می خواستم از این قبیل روش ها استفاده کنم که دیگه چرا تاپیک زدم؟!

    همون طور که قبلا گفتم می خوام یه جویرایی مثل کار خود انسان باشه.که موس رو می بره روی تکست باکس و تایپ میکنه.

    دوستان و اساتید محترم اگه راهی میدونن لطف کنن بگن... ممنون

  4. #4

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    دوست عزیز تاپیک های زیادی اینجوری هست اگه یکم می گشتی پیدا میکردی
    از کد زیر استفاده کن
    WebBrowser1.Document.getElementById("Control name").innertext = "text"


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    دوست عزیز تاپیک های زیادی اینجوری هست اگه یکم می گشتی پیدا میکردی
    از کد زیر استفاده کن
    WebBrowser1.Document.getElementById("Control name").innertext = "text"


    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    با سلام :

    من واقعا نمیدونم شما برای چی می خوای این کارو بکنی ولی اگه میخوای خیلی شبیه انسان باشه میتونی:

    اول متنتو به حافظه ی clipboard بدی بعد از کد زیر استفاده کن تا textbox تو webbrowser انتخاب بشه
    x = WebBrowser1.Document.all("").focus()

    بعد هم میتونی با تابع sendkeys پیستش کنی
    sendkeys "^v"

    که همون کار cntrl + V رو انجام میده

    موفق باشی .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ramzdar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    243

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    نقل قول نوشته شده توسط oYaMaa مشاهده تاپیک
    می خوام یه جویرایی مثل کار خود انسان باشه.که موس رو می بره روی تکست باکس و تایپ میکنه.
    این میشه ماکرو
    میتونی از برنامه های ماکرو استفاده کنی.
    من که واقعاً موندم چرا میخوای از این روش استفاده کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser ( کمک فوری... )

    دوستان یه سوال دیگه هم داشتم...
    چطور میشه داخل web browser حرکت کنیم.یعنی بعد اینکه با اون روش تکست باکس رو انتخاب کردیم.مثل اینکه دکمه Tab رو میزنیم و شی های دیگه ای که تو اون صفحه هست رو به ترتیب انتخاب می کنیم عمل کنه؟

  9. #9

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    دوستان یه سوال دیگه هم داشتم...
    چطور میشه داخل web browser حرکت کنیم.یعنی بعد اینکه با اون روش تکست باکس رو انتخاب کردیم.مثل اینکه دکمه Tab رو میزنیم و شی های دیگه ای که تو اون صفحه هست رو به ترتیب انتخاب می کنیم عمل کنه؟
    سلام
    از کد زیر برای ارسال Tab استفاده کنید:

    WebBrowser1.Document.All("us").focus
    SendKeys "{TAB}"

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenvj مشاهده تاپیک
    سلام
    از کد زیر برای ارسال Tab استفاده کنید:

    WebBrowser1.Document.All("us").focus
    SendKeys "{TAB}"

    موفق باشید
    عزیز این کدتون واسه من عمل نکرد.حالا نمی دونم ایراد از کجاست؟!

    اما من کدی می خوام که مثلا 2 یا 3 تا شی رو رد کنه و بره سراغ شی یا تکست باکس مورد نظر...
    حالا کسی می دونه چطوری؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    کد باید درست باشه البته یکم توضیح :

    ببین با کد زیر میتونی یک شی رو انتخاب کنی به عنوان مثال textbox 1 رو البته باید id اون رو از سورس صفحه بدست بیاری و بجای IDCode در کد پایید بزاری.

    x =WebBrowser1.Document.All("IDCode").focus()


    با این روش می تونی همه ی شی هایی رو که می خوای id شون رو پیدا کنی بعد استفاده کنی.

    و کد دوم هم مثل این می مونه که شما کلید tab رو زده باشید که در این صورت به شی بعدی میره و می تونید چند بار از این کد استفاده کنید تا شی مورد نظر شما انتخاب شود

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    دوستان کد های sendkey تو ویندوز های مختلف تفاوت دارند؟! من کد های ارسال Ctrl + V و Tab رو تو ویندوز ویستا تست کردم اما جواب نداد.تو ویندوز ایکس پی جواب میده! اما تو این نه! اگه کد هاش فرق دارن لطفا بگیدشون و بگید که چکار باید کرد تا اگه برنامه در ویندوز ایکس پی اجرا شد اینطور sendkey کنه و اگه تو ویستا اجرا شد طوره دیگه... ممنون

  13. #13

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    سلام

    از APIی keybd_event بجای SendKeys استفاده کنید
    ابتدا توابع زیر را در مادول فرم کپی کنید:

     
    Option Explicit
    Private Const VK_CONTROL As Long = &H11
    Private Const VK_TAB = 9
    Private Const KEYEVENTF_EXTENDEDKEY = &H1
    Private Const KEYEVENTF_KEYUP = &H2
    Private Declare Sub keybd_event Lib "user32.dll" (ByVal bVk As Byte, ByVal bScan As Byte, ByVal dwFlags As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)


    برای ارسال Tab کد زیر:

     
    keybd_event VK_TAB, 0, 0, 0
    keybd_event VK_TAB, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0


    و برای ارسال Ctrl+V هم از کد زیر استفاده کنید:

     
    keybd_event VK_CONTROL, 0, 0, 0
    keybd_event vbKeyV, 0, 0, 0
    keybd_event VK_CONTROL, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0
    keybd_event vbKeyV, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0



    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار oYaMaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    سلام علیکم...!
    بعد از یک سال باز واسه یه سوال تایپیک رو زنده میکنم تا تایپیکه اضافی ایجاد نشه.

    دوستان به همین روش بالا چطور دکمه END رو ارسال کنم؟

  15. #15

    نقل قول: تایپ کردن در تکست باکس web browser

    نقل قول نوشته شده توسط oYaMaa مشاهده تاپیک
    سلام علیکم...!
    بعد از یک سال باز واسه یه سوال تایپیک رو زنده میکنم تا تایپیکه اضافی ایجاد نشه.

    دوستان به همین روش بالا چطور دکمه END رو ارسال کنم؟
    سلام علیکم
    keybd_event vbKeyEnd, 0, 0, 0 
    keybd_event vbKeyEnd, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •