نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    Question تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    سلام

    ببخشید اگه سوالم تکراری هست
    من با vb.net و asp.net ، چندتا گزارش ایجاد کردم ، می خوام ببنیم کسی از دوستان می تونه کمکم کنه و بگه که چجوری می تونم بدون اینکه اون گزارش رو باز کنم ، با کلیک کردن روی یک button گزارش رو با نرم افزار acrobat باز کنم ؟؟؟

    ممنون از توجه شما

  2. #2

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("report.mrt");
    report.Render();
    report.ExportDocument(StiExportFormat.Pdf, "document.pdf");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    خودت فهمیدی چی گفتی ؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    کد بالا بدون اینکه گزارش رو نشون بده به صورت pdf برای دانلود میفرستش کسی که رو دکمه کلیک میکنه اگه خواست open میزنه با acrobat reader باز میشه نخواست هم ذخیره میکنه تو سیستمش.
    زبان کد بالا C#‎ بود اینم vb
    Dim Report As StiReport = New StiReport()
    Report.Load("report.mrt")
    Report.Render()
    Report.ExportDocument(StiPdfExportFormat.Pdf, "document.pdf")

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    میشه لطف کنید ، بفرمایید stireport چی هست؟

  6. #6

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    stireport کلاسی هست که شی گزارش رو ایجاد میکنه نمیدونم بدون stireport تا حالا چطور گزارشتو نشون میدادی ، خط آخر کد برای تبدیل به pdf هستش.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: تبدیل مستفیم گزارش ReportViewer به pdf

    من پسوند گزارشاتم rdlc هست

    rdlc رو نمی تونم تبدیل کنم به pdf

  8. #8

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •