نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی تنظیم اندازه div

  1. #1

    چگونگی تنظیم اندازه div

    با سلام من دوتا div در صفحه خودم دارم که یکی از اونا متنی رو نشون میده چون اندازه متن دست من نیست می خوام بدنم راهی هست که اندازه دایو ثابت بمونه و متن اضافی به سطر بعدی منتقل بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: چگونگی تنظیم اندازه div

    سلام,
    خوب شما می تونید طول و عرض div رو با اعداد ثابت کنید .مثلا :
    <div id="m" style=" width:400px;height:150px; ">

  3. #3
    کاربر جدید آواتار PersianFA
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    29

    نقل قول: چگونگی تنظیم اندازه div

    سلام دوست عزیز
    چرا که نشه !!! شما می تونی از Css استفاده کنی حالا چه inline باشه چه خارج.
    کدتو ندیدم اما اگه شما بیای مقدار ثابت به عرضت بدی همه چی حل میشه و خطوط بلند و طولانی شکسته میشن و به خط بعد میرن. فقط حواست باشه که طول باید auto باشه که وقتی خطوط شکته میشه ارتفاع کافی به div داده بشه
    مثلا ببین:
    <div style="width:300px; height=auto;"></div>


    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •