نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

  1. #1

    بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام چه طوری میشه که یه فایل که با ویژوال بیسیک ساخته شده و به صورت exe در آمده را با ویژوال بیسیک باز کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام عليکم
    با دستور shell ميشه اين کار رو انجام داد به اين صورت:
    Shell ("E:\name file morede nazar.exe")


    موفق باشيد

  3. #3

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام دوستان اینی که گفتین کجا باید بنویسیم تو نود پد یا جای دیگه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    Shell (App.Path & "\File Name.exe"), vbNormalFocus

    داخل command یا هرجایدیگه ای که میخواین باز دنش فایل exe اجرا بشه

  5. #5

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام عليکم
    سلام دوستان اینی که گفتین کجا باید بنویسیم تو نود پد یا جای دیگه
    تو نودپد چرا؟!!!!!!!!!

    همون طور که دوستمون گفتند تو يک کامند(command) و يا هر شيء که دوست دارين فايلEXE تون باز بشه.
    1 Shell ("E:\name file morede nazar.exe")
    در اينجا \:E رو به جاي درايو تون که فايل توشه جايگزين کنيد و يا مسير فايل EXE
    و به جاي name file morede nazar.exe هم اسم فايلتون رو بنويسيد.يادتون باشه حتما بايد فورمت فايلتون رو هم بنويسيد در آخرش يعني (exe.)در غير اين صورت با خطا مواجه ميشيد.

    موفق باشيد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    به ساده ترین شکل ممکن نوشتم تا اگه مبتدی هم هستی بفهمی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    ببخشید طریقه آدرس دادن فایل را هم اگر ممکن است بگوید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    ادرس دادن !!

    Shell "explorer " & Text1.Text, vbNormalFocus این text1 همون ادرس هست که شما میتونی بهش بدی .

  9. #9

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط arash1377 مشاهده تاپیک
    ببخشید طریقه آدرس دادن فایل را هم اگر ممکن است بگوید

    لطفا منظورتون رو واضح تر مطرح کنيد.

    موفق باشــــــــــيد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    دوستمون فکر میکنم منظورش این بوده که یعنی چجوری ادرس رو به صورت کاربری بدیم که من در بالا براشون گفتم .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    ببین عزیزم عملکرد دستور shell یه جورایی مثل عملکرد run در ویندوز هستش. یکی از عملکرد های این دستور باز کردن فایل exe هست:
    Shell"ادرس فایل مورد نظر"

    نکته مهم اینه که بعد از اسم فایل تو ادرس بایدفرمت فایل رو هم مشخص کنی(خودم با این مورد قبلا مشکل داشتم) مثل:
    shell"c:\firfox.exe"

    ببخشید طریقه آدرس دادن فایل را هم اگر ممکن است بگوید
    طبق مثال بالا عمل کن.
    اگه دقت کرده باشی وقتی یه فایلی رو تو یه درایو باز میکنی بالا در قسمت address bar ادرسش رو مینویسه .(اینم یه راه اسون تر)
    در این مورد اگه بازم کمک خواستی بگو . در حد اطلاعاتم کمکت میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله mr-adler : پنج شنبه 31 شهریور 1390 در 15:41 عصر

  12. #12

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام می خواستم بدونم چطوری فرمت های دیگر را مانند docxوtxtوjpg و..... را چطوری با ویژوال بیسیک باز کنم منظورم با چه کدی؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    هر کدوم یک ocx یا dll خواص دارند که میتونی استفاده کنی شما اصلا پسونهای مربوط به هم رو نگفتی txt که با open باز میشه . و docx رو نمیدونم شاید ocx داشته باشه و jpg با picturebox و imagebox هم میشه باز کرد .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام دوست من
    اینجوری که من امتحان کردم تمامی فرمت ها به وسیله کد shell باز میشه . فقط کافیه ادرسش رو بنویسی و بعد فرمت فایلتو مشخص کنی. نکته بسیار مهمی که در نوشته بالایی یادم رفت بگم اینه که در مواردی که میخوای فایل های مربوط به application رو باز کنی باید در دستور shell از کلمه explorer استفاده کنی . مثلا من الان میخوام یه فایل mp3 رو باز کنم که مربوط به اپلیکیشن میشه خود اپلیکشن نیست . مینویسم:
    Shell "explorer G:\BOOYE JOOYE MOOLIAN.mp3", vbMaximizedFocus


    بازم سوالی هست در حدی که بتونم در خدمتم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    این رو بنده در چند پست اول توضیح دادم نیازی به تکرار نبود فکر میکنم !!

  16. #16

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    در بازکردن بازی ها چه کدی لازم است با کد exe کار نکرد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    ممنون دوست من . راستش چندتا سوال داشتم از شما:
    هر کدوم یک ocx یا dll خواص دارند که میتونی استفاده کنی شما اصلا پسونهای مربوط به هم رو نگفتی txt که با open باز میشه . و docx رو نمیدونم شاید ocx داشته باشه و jpg با picturebox و imagebox هم میشه باز کرد .
    1.اگه ممکنه درمورد dll & ocx توضیح مختصر بدید(بنده تازه شروع به یاد گیری کردم در حد مبتدی بگید لطفا)
    2.یعنی چی که هر فایلی یه dll یا ocx خواص داره؟
    3.چطور میشه از dll و ocx استفاده کرد؟

    ممنون دوست من

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    دوست عزیز
    برای نصب کردن بازی میشه از این کد استفاده کرد + پسوند exe
    اما برای باز کردن بازی خودم هم امتحان کرم نشد فکر کنم باید پسوند خاصی رو وارد کرد . بزار که دوست خوبمون که وارد ترن پاسخ بدن setroyd

  19. #19

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    ببخشید کد نصب بازی را می شود واضح تر بنویسید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نصب برنامه ها تا جایی که من میدونم به وسیله یه فایل exe صورت میگیره . تنها کاری که شما باید بکنید اینه که اون فایل exe رو فراخوانی بکنید
    مثلا من یه بازی تو درایو جی دارم به اسم Gold Miner Vegas . به این صورت فراخوانیش میکنم و مراحل نصب رو پس از فراخوانی به صورت دستی ادامه میدم:
    Shell "g:\Gold Miner Vegas.exe"

    دقت کن که چون یه application بود دیگه ننوشتم explorer

  21. #21

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    کد لود کردن عکس را در پیکچر باکس با استفاده از یک command و تغیر عکس آن با حرکلیک را می خواستم.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadPicture("G:\Photo0020.jpg")
    End Sub

    برای تغییر عکس با هر کلیک اون رو در رویداد click بنویس .

  23. #23

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط arash1377 مشاهده تاپیک
    کد لود کردن عکس را در پیکچر باکس با استفاده از یک command و تغیر عکس آن با حرکلیک را می خواستم.
    سلام عليکم
    دوست عزيز بهتره که براي هر سوالت يک تاپيک جداگانه ايجاد کني.
    همون طور که جناب setroyd لطف کردند پاسخ دادند شما ميتونيد با ابزار Microsoft common dialog عکستون رو خوتون از داخل هاردتون انتخاب کنيد.براي اين کار:
    Ctrl+T رو همزمان فشاربدهيد تا پنجره کامپوننت ها باز شود.به دنبال Microsoft Common Dialg Control 6.0 بگرديد و تکيش رو بزنيد و در آخر روي OK کليک کنيد.
    common dialog و يک picturebox رو روي فورمتون از جعبه ابزار اضافه کنيد.
    واين کدها رو داخل يک کامند کپي کنيد.

    CommonDialog1.ShowOpen
    Picture1.Picture = LoadPicture(CommonDialog1.FileTitle)

    موفق باشيد

  24. #24

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    چگونه یک تایپیک ایجاد کنم؟

  25. #25

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام
    من نبايد جواب اين سوالتون رو تو اين تاپيک بدم چون اين تاپيک بهم ميخوره ولي پاسخش رو ميدم
    بازدن دکمه ي "ايجاد يک تاپيک جديد" در بالاي صفحه

    موفق باشيد

  26. #26

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    چطور میشه یه برنامه رو مثل افیس رو توی ویژوال باز کنیم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_rafiee مشاهده تاپیک
    چطور میشه یه برنامه رو مثل افیس رو توی ویژوال باز کنیم
    سلام دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم ؟

    میشه واضح تر بگی ؟

  28. #28

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام علیکم
    یک Webbrowser بر روی فرم قرار بدهید و سپس یک سند word یا... را در آن بازکنید:
     WebBrowser1.Navigate "c:\test.doc" 


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  29. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    Post نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    میخواستم با دستور Shell یه Application رو باز کنم جواب میگیرم منتها میخوام یکم حرفه ای تر باشه
    یعنی با یه دستوری بتونم درایوی که ویندوز رو روی اون نصب کردن رو بدست بیارم مثلا در حالت عادی برنامه در درایو C و در پوشه Program files قرار میگیره حالا یکی اگه ویندوز رو به جای C روی D نصب کرده باشهچطور میتونم تشخیص بدم
    همینطور مثلا اگه طرف ویندوزش سون باشه به جای پوشه Program files از نام Programs استفاده میشه چطور ویندوز طرف روهم تشخیص بدم؟
    البته یه راه نسبتا آسون رو پیدا کردم که دونه دونه درایوها رو بگردیم و از روی نام پوشه ها اطلاعات لازم رو پیدا کنیم اما میخواستم بدونم راه بهتر ( و اصولی تر) وجود داره یا نه؟

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام علیکم

    این کد رو امتحان کنید

    Private Sub Command1_Click()
    Print Environ("windir")
    Print Environ("username")
    Print Environ("userprofile")
    Print Environ("temp")
    Print Environ("programfiles")
    End Sub


    البته نمونه های دیگه هم وجود داره اما این راحت ترینشونه

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    آخه نوتپد رو برای bat گفتند که اجرا کنیم چون ممکنه ارور بده
    من با bat بیشتر حال میکنم
    app.path&"program.exe"

    ____________________________
    نرم افزار ترول ساز نسخه 1 توسط گلد نویس : محمد.م = خودم!
    www.gold-nevis.rzb.ir/page/trollsaz

  32. #32
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام
    توی .net چطوری میشه یه برنامه ی ویندوز رو که نوشتیم رو اتورانش کرد تا وقتی ویندوز بالا اومد برنامه به طور خودکار اجرا بشه؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط adelavr مشاهده تاپیک
    سلام
    توی .net چطوری میشه یه برنامه ی ویندوز رو که نوشتیم رو اتورانش کرد تا وقتی ویندوز بالا اومد برنامه به طور خودکار اجرا بشه؟
    سلام
    لطفا سوالت رو در بخش مربوطه بپرس.
    یا یه Shortcut از برنامه رو بنداز تو پوشه Startup و یا یه کلید تو رجییستری بساز.

  34. #34
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    لطفا سوالت رو در بخش مربوطه بپرس.
    بله متوجه بودم ولی عجله ای بود دیگه شرمنده
    توی فایلهای سیتم چندتا پوشه Startup هست دقیقا کدومو میگی ظاهرا اونا نیست
    در مورد دومی هم اگه میشه بیشتر توضیج بدی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    این مسیر پوشه استارت آپ هست: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
    یه شورت کات از برنامت بساز و کپی کن اونجا.
    واسه رجیستری هم چند مسیر مختلف وجود داره ولی معمولا از اینجا استفاده میکنن: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
    باید یه string value درست کنی و مقدار data رو مسیر برنامت قرار بدی.

  36. #36

    نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    سلام اگه می شه با عکس یا فیلم ویرایش کردن فایل exe را تو ضیح بدین من می خوام فایل after effect را ویرایش کنم اما نمی دونم از کدوم قسمت ویژوال استدیو ۲۰۱۹ استفاده کنم چون خیلی تغییر کرده است اگر میشه یه توضیح بدین که چطور با فرمان shell فایل افتر افکت را ویرایش کنم اگه با عکس یا فیلم توضیح بدین ممنون میشم چون خیلی بهش نیاز دارم

  37. #37

    Question نقل قول: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط reza.k1375 مشاهده تاپیک
    سلام چه طوری میشه که یه فایل که با ویژوال بیسیک ساخته شده و به صورت exe در آمده را با ویژوال بیسیک باز کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    من میخوام وقتی که مثلا یه متنی توی کپشن نوشته شد فایرفاکس باز بشه
    چه کدی بزنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •