صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 73 از 73

نام تاپیک: آمار بازديد و افراد آنلاين

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    ساختار برنامه اقای هاشمی از System.Xml.Linq استفاده شده که از ورژن
    .NET Framework 3.5
    اضافه شده.
    به همین دلیل قابل اجرا در نسخه های پایینتر نیست.
    اطلاعات بیشتر
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspx
    من برنامه اقای هاشمی را با DataTable پیادسازی کردم که بشه در همه ورژن ها اجرا بشه.
    دوستان تست کنن ببینن مشکلی نیست !
    ضمیمه پست 41 ویرایش شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 26 مهر 1391 در 23:36 عصر

  2. #42

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    ممنون مستر فخرآوری اما این کدی که شما قرار دادی با هر بار ریفرش صفحه به بازدید سایت اضافه میکنه که آمار واقعی رو نمیده

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    در مورد این سوال شما در پستی با نامامنیت در ساخت نظر سنجی که خودم زده بودم . نتیجه کلی که گرفتم در مورد سایت هایی که کاربران ثابتی ندارن استفاده از کوکی بود.
    برای کنترل با کوکی به شکل زیر است
    if (!IsPostBack)
    {
    if (Request.Cookies["amar"] == null)
    {
    Statistic st = new Statistic();
    Label1.Text = "تعداد افرادآنلاين : " + st.Online;
    Label2.Text = "تعداد بازديد امروز : " + st.Today;
    Label3.Text = "تعداد بازديد ديروز : " + st.Yesterday;
    Label4.Text = "تعداد بازديد ماه : " + st.Month;
    Label5.Text = "تعداد بازديد ماه گذشته : " + st.LastMonth;
    Label6.Text = "تعداد بازديد كل : " + st.Total;

    HttpCookie cooki = new HttpCookie("amar");
    cooki.Expires = DateTime.Now.AddHours(1);
    cooki.Value = "true";
    Response.Cookies.Add(cooki);
    }
    }


    پست 18 نیز برسی کنید
    ضمیمه پست 41 ویرایش شد. Statistic.rar‏
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 26 مهر 1391 در 23:35 عصر

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    شما برای اینکه کاربر بدون لاگ اوت مرورگر رو ببنده یا چندتا تب باز داشته باشه و تب مربوط به برنامه رو ببنده چه فکری کردین؟
    من چند تا تاپیک در این باره زدم که به جز آقای صالح باقری بقیه دوستان یاری نکردن البته اون روش من بستن تب رو پشتیبانی میکرد و بستن مرورگر رو هم فقط فایرفاکس رو نتونستم به دام بندازم
    البته یه سری از شرکت های بزرگ زیاد وقتشون رو برای آمار نمیزارن و ترجیح میدن اون وقتو برای جاهای دیگه بزارن و آمارشون زیادم دقیق نباشه هم براشون مهم نیست
    اینکه با هر بار رفرش تعداد زیاد بشه برای گرفتن تبلیغ هم بهتره

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_sho مشاهده تاپیک
    شما برای اینکه کاربر بدون لاگ اوت مرورگر رو ببنده یا چندتا تب باز داشته باشه و تب مربوط به برنامه رو ببنده چه فکری کردین؟
    من چند تا تاپیک در این باره زدم که به جز آقای صالح باقری بقیه دوستان یاری نکردن البته اون روش من بستن تب رو پشتیبانی میکرد و بستن مرورگر رو هم فقط فایرفاکس رو نتونستم به دام بندازم
    البته یه سری از شرکت های بزرگ زیاد وقتشون رو برای آمار نمیزارن و ترجیح میدن اون وقتو برای جاهای دیگه بزارن و آمارشون زیادم دقیق نباشه هم براشون مهم نیست
    اینکه با هر بار رفرش تعداد زیاد بشه برای گرفتن تبلیغ هم بهتره
    اصلا بستن مرورگر ملاک نیست توی امار سایت.
    این برنامه برای سایت هایی است که کاربر دیتابیسی ندارن.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    اصلا بستن مرورگر ملاک نیست توی امار سایت.
    این برنامه برای سایت هایی است که کاربر دیتابیسی ندارن.
    بستن مرورگر ماله وقتیه که همون لحظه که کاربر رفت آمار تغییر کنه
    اگه کاربر دیتابیسی داشته باشیم روش تغییر میکنه؟
    اصلا لازمه که آمار تا این حد دقیق باشه که مثلا اگه کاربر رفت همون لحظه آمار تغییر کنه؟
    نظرتون چیه که یه تاپیک بزنیم و با دوستان راجب لزوم دقیق بودن آمار بحث کنیم
    یه زمانی خیلی دنبالش بودم اما الان ترجیح میدم وقتمو روی قسمت های دیگه بزارم

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_sho مشاهده تاپیک
    بستن مرورگر ماله وقتیه که همون لحظه که کاربر رفت آمار تغییر کنه
    اگه کاربر دیتابیسی داشته باشیم روش تغییر میکنه؟
    اصلا لازمه که آمار تا این حد دقیق باشه که مثلا اگه کاربر رفت همون لحظه آمار تغییر کنه؟
    نظرتون چیه که یه تاپیک بزنیم و با دوستان راجب لزوم دقیق بودن آمار بحث کنیم
    یه زمانی خیلی دنبالش بودم اما الان ترجیح میدم وقتمو روی قسمت های دیگه بزارم
    همچین چیزی فکر نکنم لازم باشه توی همچین آماری.
    چیزی که شما در ذهن دارید شاید در جای دیگری کاربرد داشته باشه مثلا محیط روم
    این کار هم با استفاده از جاوا اسکریپت باید انجام بشه و همکاری ان با
    [ScriptMethod, WebMethod]

    دوستان اگر خواستن در مورد این بحث تاپیک جدایی بزنن

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام دوستان من با vs2008 کار میکنم هنگام اجرای این کد ها با این پیام روبه رو میشم

    1111d.png

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط alia.n مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من با vs2008 کار میکنم هنگام اجرای این کد ها با این پیام روبه رو میشم

    1111d.png
    = true پاک کنید

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام یه مشکلی وجود داره من با چند تا مرورگر امتحان کردم (IE,Mozila,Chrom)وقتی صفحه مورد نظرو باز میکنم یکی به امار اضافه میشه اما وقتی میبندمش یکی از آمار کم نمیشه!!!!

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط alia.n مشاهده تاپیک
    سلام یه مشکلی وجود داره من با چند تا مرورگر امتحان کردم (IE,Mozila,Chrom)وقتی صفحه مورد نظرو باز میکنم یکی به امار اضافه میشه اما وقتی میبندمش یکی از آمار کم نمیشه!!!!
    باید صبر کنی تا سشن باطل بشه اون موقع کم میشه حالا بستگی به تنظیمات web.config داره

  12. #52

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    من پست ها و مشکلات خوندم سعی میکنم توی اولین فرصت مشکلات حل کنم.
    با تشکر از همه دوستان که برای بهتر شدن پست تلاش میکنند.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام به اقای هاشمی
    داش سامان یه چنتا ایده بده برای بالا بردن امکانات این برنامه

  14. #54

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    ساختار برنامه اقای هاشمی از System.Xml.Linq استفاده شده که از ورژن
    .NET Framework 3.5
    اضافه شده.
    به همین دلیل قابل اجرا در نسخه های پایینتر نیست.
    اطلاعات بیشتر
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspx
    من برنامه اقای هاشمی را با DataTable پیادسازی کردم که بشه در همه ورژن ها اجرا بشه.
    دوستان تست کنن ببینن مشکلی نیست !
    ضمیمه پست 41 ویرایش شد
    سلام.ممنون از زحمتی که کشیدید.
    من چندین بار برنامه را روی سیستم خودم امتحان کردم.هر 10 ال 20 باری فقط یک بار شماره بازدید بالا می رود.
    لطفاً بفرمایید الان تحت چه شرایطی آمار بالا می رود. چون من دقیقا متوجه نشدم.این طور که از بحث ها خواندم قبلاً با هر بار رفرش این کار انجام میشده.

  15. #55

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    خيلي از دوستان با محاسبه تعداد بازديد مشكل داشتند براي همين اين DLL درست كردم اميدوارم كمكتون كنه،مطمئنا اين DLL خالي از اشكال نيست در صورت بروز مشكل مطرح كنيد كه برطرف كنم.
    براي استفاده از DLL ابتدا
    Solution Explorer-->Refrence-->Add Refrence-->Browse
    سپس آدرس DLL بديد بعد از اين كار يه Global.asax به صورت زير به پروژه اضافه كنيد
    Add New Item -->Web-->Global Application Class
    بعد درون اين فايل به اين صورت عمل كنيد
     protected void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Add("Online", 0);
    }

    protected void Session_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] + 1;
    Application.UnLock();
    }
    protected void Session_End(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] - 1;
    Application.UnLock();
    }

    براي كد نويسي هم ميتونيد به صورت زير استفاده كنيد
    using Statistics;

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Statistic st = new Statistic();
    string str = &quot;تعداد افراد آنلاين:&quot; + st.Online + &quot;<br />&quot; + &quot;تعداد بازديد امروز:&quot; + st.Today + &quot;<br/>&quot; + &quot;تعداد بازديد ديروز:&quot; + st.Yesterday + &quot;<br/>&quot; + &quot;تعداد بازديد ماه:&quot; + st.Month + &quot;<br/>&quot; + &quot; تعداد بازديد ماه گذشته:&quot; + st.LastMonth + &quot;<br/>&quot; + &quot; تعداد بازديد كل:&quot; + st.Total + &quot;<br/>&quot;;
    Response.Write(str);
    }

    دانلود DLL
    سورس DLL اضافه شد...!
    دانلود سورس
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانلود DLL جدید
    توجه:شیوه استفاده از DLL جدید متفاوت است به مثال پست 18 مراجعه کنید...!
    موفق باشيد
    st.Online اینا چی هستن برای نمایش سایت باید چه ابزاری به سایتم اضافه کنم

  16. #56

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام
    میشه نحوه استفاده از این dll رو توضیح بدید؟
    من اون مثال رو دانلود کردم ولی دقیق متوجه نشدم باید چیکار کنم!

  17. #57

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    و یه سوال دیگه:
    الان وقتی مدیر هم وارد پنل مدیریت سایت میشه این شمارنده زیاد میشه. چطوری میشه این مشکلو حل کرد؟

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط mbasirati مشاهده تاپیک
    و یه سوال دیگه:
    الان وقتی مدیر هم وارد پنل مدیریت سایت میشه این شمارنده زیاد میشه. چطوری میشه این مشکلو حل کرد؟
    روش کوکی - سشن توضیح دادم

  19. #59

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دفعه اول خوب کار میکنه ولی وقتی روی صفحه دیگه ای میره واسه بازگشت دوباره به صفحه اصلی ارور میده از instance ارور میگیره
    راه حل چیه؟؟

  20. #60

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    ممنون از آقای هاشمی بخاطر مطلب مفیدشون دوما دوستان برنامه نویس بنده آموزش ذخیره افراد آنلاین در دیتابیس رو تو این تاپیک تقریبا کامل توضیح دادم میتونید ازش استفاده کنید البته یه مورد فقط خطا داره اونم هرووقت اول روز ما میشه آمار دیروز رو با اینکه تو جدول ذخیره ات نشون نمیده اونو هم شما کامل کنید بزارید اینجا هم من هم بقیه دوستان استفاده کنن. به نظر من ذخیره در دیتابیس خوبه چون هر جور seleti میتونی بزنی و هر وقت لازم شد تو هر مکانی از اطلاعاتتون استفاده کنید. این نظر شخصی بنده است. نظر بقیه دوستان هم برام قابل احترام است واز هر روشی که استفاده میکنن. من اینو بلدم. اینم آدرس تایپک.https://barnamenevis.org/showthread.p...A8%DB%8C%D8%B3

  21. #61

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط amin750 مشاهده تاپیک
    دفعه اول خوب کار میکنه ولی وقتی روی صفحه دیگه ای میره واسه بازگشت دوباره به صفحه اصلی ارور میده از instance ارور میگیره
    راه حل چیه؟؟
    کسی از دوستان نمیتونه مشکل رو حل کنه؟

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط amin750 مشاهده تاپیک
    کسی از دوستان نمیتونه مشکل رو حل کنه؟
    اگر با سشن کار میکنید ببینید خالی نباشه.
    با برکپوینت برسی کنید.

  23. #63

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با تشکر از این تایپک مفید
    آقای fakhravari من از کد شما توی پست شماره 41 گذاشتید استفاده کردم اول بار که سایت رو باز میکنم درست عمل میکند ولی وقتی سایتم رو رفرش میکنم آمار بازدید رو نشان نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    در اولین پستبک اطلاعات میگیرید و بر روی label ها میریزید در بست بک اطلاعات بر روی label ها حفظ میشن

  25. #65

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    در اولین پستبک اطلاعات میگیرید و بر روی label ها میریزید در بست بک اطلاعات بر روی label ها حفظ میشن
    سلام
    نه متاسفانه در حین رفرش محتوای لیبل ها خالی میشن البته من کد شما رو که سی شارپ هستش به وی بی کانورت کردم حالا راهی هست این مشکلم حل بشه؟؟

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين


  27. #67

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    البته این DLL هم دقیقا مثل وبگذره و تفاوتی نداره اما در مورد آنالیز سایت اگر دوستان کمک کنند میشه برنامه ای نوشت که اطلاعات آماری تولید کنه اما تنهایی یه کمی سخته البته به قدرت گوگل هم نمیرسه اما حداقل اوپن سورس و تحریمی تو کارش نیست...!
    شما چرا از API خود گول آنالیز استفاده نمیکنید؟

  28. #68

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    خيلي از دوستان با محاسبه تعداد بازديد مشكل داشتند براي همين اين DLL درست كردم اميدوارم كمكتون كنه،مطمئنا اين DLL خالي از اشكال نيست در صورت بروز مشكل مطرح كنيد كه برطرف كنم.
    براي استفاده از DLL ابتدا
    Solution Explorer-->Refrence-->Add Refrence-->Browse
    سپس آدرس DLL بديد بعد از اين كار يه Global.asax به صورت زير به پروژه اضافه كنيد
    Add New Item -->Web-->Global Application Class
    بعد درون اين فايل به اين صورت عمل كنيد
     protected void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Add("Online", 0);
    }

    protected void Session_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] + 1;
    Application.UnLock();
    }
    protected void Session_End(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] - 1;
    Application.UnLock();
    }

    براي كد نويسي هم ميتونيد به صورت زير استفاده كنيد
    using Statistics;

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Statistic st = new Statistic();
    string str = "تعداد افراد آنلاين:" + st.Online + "<br />" + "تعداد بازديد امروز:" + st.Today + "<br/>" + "تعداد بازديد ديروز:" + st.Yesterday + "<br/>" + "تعداد بازديد ماه:" + st.Month + "<br/>" + " تعداد بازديد ماه گذشته:" + st.LastMonth + "<br/>" + " تعداد بازديد كل:" + st.Total + "<br/>";
    Response.Write(str);
    }

    دانلود DLL
    سورس DLL اضافه شد...!
    دانلود سورس
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانلود DLL جدید
    توجه:شیوه استفاده از DLL جدید متفاوت است به مثال پست 18 مراجعه کنید...!
    موفق باشيد
    سلام
    من یه سایت ایجاد کردم طبق این مراحل (File>New>WebSite) حالا بقیه کارها رو انجام دادم و سایتم کار میکنه
    حالا میخاستم این مراحل رو ک اینجا برای آمار بازدید رو بزارم تو سایتم، و این کارها رو انجام دادم اما کار نمیکنه
    مثال شمارو از پست 18 بهمراه DLL دانلود کردم کار میکنه. اما رو سایتم که انجام میدم ار نمیکنه!!

  29. #69

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    یک بار دیگه مرور کنید . باید کار کند. یکی از مراحل را جا انداخته اید

  30. #70

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط meysam99 مشاهده تاپیک
    یک بار دیگه مرور کنید . باید کار کند. یکی از مراحل را جا انداخته اید
    تموم مراحل رو درست انجام دادم اما کار نمیکنه!
    ی تنهایی کار میکنه اما وقتی سایتم میذارم فقط مثلا متن افراد آنلاین.بازدید امروز.بازدید دیروز و... رو نشون میده اما جلوشون مقداری نمایش داده نمیشه که بفهمم چند نفرن!!

  31. #71

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    .................
    آخرین ویرایش به وسیله sajad_boj71 : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 در 02:16 صبح

  32. #72

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    برای بدست اوردن امار بازدید هر صفحه چکار کنم؟
    هر صفحه یا مطلب چند بار دیده شده است؟

  33. #73

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    ساختار برنامه اقای هاشمی از System.Xml.Linq استفاده شده که از ورژن
    .NET Framework 3.5
    اضافه شده.
    به همین دلیل قابل اجرا در نسخه های پایینتر نیست.
    اطلاعات بیشتر
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspx
    من برنامه اقای هاشمی را با DataTable پیادسازی کردم که بشه در همه ورژن ها اجرا بشه.
    دوستان تست کنن ببینن مشکلی نیست !
    ضمیمه پست 41 ویرایش شد
    سلام از زحماتتون ممنون ولی این کد هنگام آپلود کردن سایت برروی هاست اجرا نمیشه و خطای فایل xml رو میاره لطفا راهنمایی بفرمایید؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •