نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

  1. #1

    Unhappy کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    سلام
    من با ویژوال بیسیک 6 و دیتا بیس اکسس یه بانک اطلاعاتی بسازم و اطلاعات رو بهش اضافه کنم تا اینجا مشکلی نیست مشکل اینجاست که من می خوام وسط اطلاعات وارد شده اطلاعات جدید وارد کنم مثلا 100 تا سطر وارد کردم حالا میخوام بعد سطر 50 یه سطر جدید ایجاد کنم هر کاری کردم نتونستم یا سطر جدید به آخر لیست اضافه میشد یا هم بقیه اطلاعات خراب میشه؟تو انجمن نتونستم تو این مورد چیزی پیدا کنم؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    هدفتون از این کار چی هست ، سورت کردن؟
    اگه می خواهید ترتیب ها به هم نخوره ، میشه جدول رو طوری باز کرد که مرتب باشه.

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    سلام
    من می خوام بین اطلاعات یه سطر جدید بازکنم و اطلاعات رو وارد کنم مثلا بین سطر 5 و 6 یه سطر جدید ایجاد کنم (اگه این کار شدنی نیست جدول رو باید چطوری باز کرد)
    واسه این می خوام که اطلاعات ترتیبشون بهم نخوره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    باید از دستور Order By استفاده کنید.
    فرض کنید در جدول اطلاعات شما یک فیلد دارید که اسامی اشخاص رو ذخیره میکنه و می خواهید جدول به ترتیب اسامی باز بشه:
    Select * From Table1 Order By FldName

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    باید از دستور Order By استفاده کنید.
    فرض کنید در جدول اطلاعات شما یک فیلد دارید که اسامی اشخاص رو ذخیره میکنه و می خواهید جدول به ترتیب اسامی باز بشه:
    Select * From Table1 Order By FldName
    سلام منون که کمک میکنید:
    تو این دستور یه مشکلی هست فلید اول من id هست که شماره ها به ترتیب پشت سر هم هستند با این دستور اعداد اینطوری مرتب میشن 1 10 11 2 3 33 4 5 6 7
    چی کار میشه کرد؟؟
    الان یه مشکلی دیگه هم دارم که وقتی اطلاعات به دیتا بیس می خوام اضافه کنم عوض اینکه به آخر جدول اطلاعات اضافه بشه به اول جدول و بعضی وقت ها به وسط جدول اضافه میشه نتونستم بدونم اشکال کجاست جدول رو هم در حالت معمولی باز میکنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    با این دستور اعداد اینطوری مرتب میشن 1 10 11 2 3 33 4 5 6 7
    یعنی شما از Order By id استفاده کردید؟
    فیلد id یک فیلد عددی است و هیچ موقع به این شکل سورت نمیشه البته چنانچه از اکسس 2003 به بعد استفاده کرده باشید که اگر غیر از این هست بانکتون رو با Access 2003 باز و تبدیل کنید.

    و اگر بخواهید بانک رو تبدیل نکنید باید از تابع تبدیل فیلد رشته ای به عددی استفاده کنید:
    Select CLNG(id) from Table1 Order By CLNG(id)
    در مثال بالا تنها فیلد id از بانک استخراج میشه و اگر بخواهید همه فیلدهای جدول رو باز کنید باید عنوان تک تک فیلد ها بعد از id بیارید البته با علامت , از هم جدا کنید.

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    کد HTML:
    fild.Open "SELECT * FROM user Order By CLNG(id)", Connect, adOpenDynamic, adLockPessimistic
    سلام ممنون مشکل با کد CLNG حل شد
    فقط چرا عدد 2.1 تا 2.5 رو قبل عدد 2 و اعداد 2.5 تا 2.9 رو بعده عدد 2 نشون میده؟؟ میشه کاریش کرد (اینم عکسش)

    یه سوال دیگه هم داشتم این سه تا کد تو کد یعنی چی :
    کد HTML:
      .........., Connect, adOpenDynamic, adLockPessimistic
    Connect رو که String تعریف کردم بقیه یعنی چی؟
    آخرین ویرایش به وسیله ahadgd : چهارشنبه 30 شهریور 1390 در 16:11 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    برای اعداد اعشاری اگه اشتباه نکنم:
    SELECT * FROM user Order By CDBL(id)

  9. #9

    نقل قول: کمک در مورد ایجاد یک رکود در میان رکورد های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    برای اعداد اعشاری اگه اشتباه نکنم:
    SELECT * FROM user Order By CDBL(id)
    خیلی خیلی ممنون مشکل حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •