نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف کردن Border فرم MDI

  1. #1

    Question حذف کردن Border فرم MDI

    چگونه می توان بردر فرم MDI را حذف کرد به طوری که فرم MDI بدون بردر و به صورت تمام صفحه نمایش داده شود؟

  2. #2
    سلام

    شما می تونی از تابع API به نام SetWindowLong استفاده کنی و border فرم رو حذف کنی.
    یه پیشنهاد دیگه اینکه می تونی به جای MDI از یک فرم معمولی استفاده کنی که میشه Border اون رو به هر شکلی دراورد بعد مابقی فرمها رو با استفاده از setParent داخل فرم بندازی
    ;-)

  3. #3
    SetWindowLong رو توی MSDN نگاه کردم حالا باید چه آرگومانی رو به چی تنظیم کنم؟

  4. #4

    Wink

    سلام

    شما اول باید با استفاده از تابع GetWindowLong شکل Style فرم رو بدست بیاری (مقدار برگشتی رو باید نگه داری)
    بعد تابع SetWindowLong رو با پارامترهای زیر برای ست کردن شکل جدید فرم اجرا کن:
    lRet = SetWindowLong (MdiFormHwnd, GWL_STYLE, NewStyle)
    که NewStyle می تونه یکی از موار Style باشه که در MSDN لیست کاملش هست
    اما:
    اگر شما بخواید Border رو حذف کنید چون کلاس پنجره MDI با پنجره های عادی فرق داره Titlebar هم حذف میشه
    این کد رو امتحان کن:
     Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, 0)

    این هم یک مثال برای تغییر دادن Style پنجره:
     
    Dim lret As Long

    lret = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE)
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lret Or WS_BORDER)

  5. #5
    ممنون از راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایجاد border ها
    نوشته شده توسط linux در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 17:37 عصر
  2. استفاده آز تصویر بعنوان Border در یک Table
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:21 صبح
  3. رسم یک border نقطه ای دور یک label
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 23:34 عصر
  4. ایجاد منو راست کلیک در فرمی که border ندارد؟
    نوشته شده توسط Ahmad Khodaie در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 17:08 عصر
  5. فرم MDI Child بدون Border
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •