نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: فول اسکرین کردن

  1. #1

    Red face فول اسکرین کردن

    سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید
    من یک اسکریپت جی کوری دارم که برای ابعاد تصاویر یک فایل css داره
    حالا من میخوام ابعاد تصاویرم با اندازهی مانیتور یکی شه
    کد فعلی اینه:
    .europe_map {
    margin:10px auto;
    width:1024px;
    height:768px;
    }

    می خوام فول اسکرین شه
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    اینو امتحان کن..

    #div Name
    {
    height: 100%;
    left: 0;
    position: fixed;
    top: 0;
    width: 100%;

    }

  3. #3

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    من این کار رو کردم اما نشد
    راه دیگه ای نیست؟

  4. #4

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    دوستان کمک کنید لنگم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    برای اینکه یک عکس را فول بکگراند کنی بدون جاوااسکریپت هم می شه! با CSS.
    اینجا را ببیند. در پایین صفحه هم jquery method را گفته.

  6. #6
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    برای اینکه یک عکس را فول بکگراند کنی بدون جاوااسکریپت هم می شه! با CSS.
    اینجا را ببیند. در پایین صفحه هم jquery method را گفته.
    دوست عزیز منم با css گفتم.. با Jquery که نمی شه عزیز..

  7. #7
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    نقل قول نوشته شده توسط soft2fire مشاهده تاپیک
    من این کار رو کردم اما نشد
    راه دیگه ای نیست؟
    چرا هست فایلتو zip کن پست کن برات حل کنم..

  8. #8
    کاربر جدید آواتار Mahnet
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    همین حوالی، همین نزدیکی
    پست
    27

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    با سلام
    ببین این کار میکنه، دقت کن بعد از همه ی اسکریپت های داخل صفحه قرارش بدی ...
    $(document).ready(function(){
    $('.europe_map').css({
    'height' : $(window).height()+'px',
    'width': $(window).width()+'px',
    'position': 'absolute',
    'top': '0',
    'left': '0'
    });
    $(window).resize(function(){
    $('.europe_map').css({
    'height' : $(window).height()+'px',
    'width': $(window).width()+'px',
    'position': 'absolute',
    'top': '0',
    'left': '0'
    });
    });
    });

  9. #9

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام این کدی هم که دادید نشد
    من فایلم رو براتون پیوست میکنم خوذتون ببینید باید چی کارش کنم
    ممنون از راهنمایی هاتون

  10. #10

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    /* ------ general
    -----------------------------------------------*/

    body {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
    }

    /* ------ mobilymap
    -----------------------------------------------*/

    .loader {
    background:url(../img/loader.gif) no-repeat center #fff;
    }

    .imgCaption {
    bottom:0;
    left:0;
    color:#fff;
    opacity:.6;
    background:#333;
    padding:10px;
    width:940px;
    text-align:center;
    font-size:16px;
    text-transform:uppercase;
    text-shadow:1px 1px 0 #111;
    font-weight:bold;
    }

    .bubble .close {
    display:block;
    text-indent:-9999px;
    position:absolute;
    top:-6px;
    right:-6px;
    width:16px;
    height:16px;
    outline:none;
    background:url(../img/close.png) no-repeat;
    cursor:pointer;
    }

    /* ------ example1
    -----------------------------------------------*/

    .europe_map {
    margin:10px auto;
    width:1024px;
    height:768px;
    }

    .point {
    display:block;
    text-indent:-9999px;
    width:32px;
    height:44px;
    outline:none;
    background:url(../img/marker.png) no-repeat;
    cursor:pointer;
    }

    .bubble {
    padding:7px 10px;
    background:#333;
    color:#fff;
    width:240px;
    font-size:11px;
    /*-- css3 --*/
    -moz-border-radius:10px;
    -webkit-border-radius:10px;
    border-radius:10px;
    -moz-box-shadow:0 0 20px #999;
    -webkit-box-shadow:0 0 20px #999;
    }

    .bubble p {
    margin:5px 0;
    }

    .bubble span {
    display:block;
    font-size:12px;
    font-weight:bold;
    }

    .bubble img {
    vertical-align:bottom;
    }

    a {
    color:#fff;
    }




    این کل فایل سی اس اسی منه
    میتونم دستی رزولیشن رو عوض کنم ولی اتومات نمیشه این کار رو کرد

  11. #11

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام دوباره به شما
    من این کد رو نوشتم روی عرض صفحه کار کرد و جواب داد
    اما روی ارتفاع مانیتور یا همون صفحه کار نکرد
    کدم هم این بود

    .europe_map {
    margin:10px auto;
    width:width - 10px;
    height:700px;
    }

  12. #12
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام
    شما اگه فایل html و css رو بدین کارتون حل میشه.. اینجوری شبیه بیست جوابی میشه و باید تک تک کد هایی که به ذهن ما می رسه رو بگیم..
    ولی فایلش باشه راحتر می تونم حل کنم..

  13. #13

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    من که دادم خدمتتون

  14. #14

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    این هم فایل اپلود شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام
    کدوم صفحه رو و کجاشو می خواید full screen کنید؟؟
    من برای .europe_map

    .europe_map {
    bottom: 0;
    height: 100%;
    width: 100%;
    position:fixed;



    }




    نقشه به صورت full screen تو browser نمایش داده شد..borwser هم scroll نخورد..
    اگه مشکل با این حل نشد..مختصر توضیح بدین که دقیقا چی مخوایید براتون حل می کنم
    موفق باشید..

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    مشکل از IE هست. با پلاگین JQUERY می تونید کار کنید. یه سرچ بزنید.

  17. #17

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    شما مانیترتون 17 هست
    من با مانیتور بزرگتر دارم کار میکنم 17 نشون میده
    همون اروپ مپ می خوام فول اسکرین شه

  18. #18

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    مشکل از IE هست. با پلاگین JQUERY می تونید کار کنید. یه سرچ بزنید.
    من با فایر فاکس کار میکنم

  19. #19
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام
    ربطی به مانیتور نداره مقدار رو با % دادیم ..مانیتور منم 22 هست..

  20. #20

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک
    سلام
    ربطی به مانیتور نداره مقدار رو با % دادیم ..مانیتور منم 22 هست..
    سلام
    میشه فایل رو برام پیوست کنی؟
    من وقتی این کار رو میکنم جور در نمیاد

  21. #21

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    سلام دوست عزیز
    باید توی CSS این کد رو به جای کدهای طول و عرض عکس جایگزین کنی.
    کد HTML:
    html { 
      background: url(images/bg.jpg) no-repeat center center fixed; 
      -webkit-background-size: cover;
      -moz-background-size: cover;
      -o-background-size: cover;
      background-size: cover;
    }

  22. #22

    نقل قول: فول اسکرین کردن

    راهنمایی بیشتر توی این سایت گفته شده:
    http://css-tricks.com/perfect-full-p...ckground-image

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •