نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

  1. #1

    دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    ویندوز 8 چند روز پیش طی مراسمی رسمی از سوی مایکروسافت به جهانیان معرفی شد که مهمترین وی‍ژگی جدید آن رابط کاربری جدید و متفاوت آن بنام مترو می باشد. هرچند که در کنار رابط کاربری کلاسیک ویندوز یعنی صفحه دسکتاپ دکمه استارت و ... ارائه شده است. کاربرد رابط کاربری مترو در تبلتها و کامپیوترهایی که دارای صفحه نمایش قابل لمس هستند، می باشد. آنچه که از مراسم پیش نمایش ویندوز 8 می شد استنباط کرد اینست که مایکروسافت برنامه ای بسیار مفصل برای این رابط کاربری جدید یعنی مترو دارد.

    انتشار خبر ارائه نسخه پبش نمایش ویندوز 8 و مترو برای همه خبر خوبی بود اما برنامه نویسان و کاربران در ایران کمی با نگرانی به استقبال آن می روند. این نگرانی ناشی از محدودیتهایی است که برنامه نویسان ایرانی را برای ارائه برنامه های خود در بازار جهانی و کاربران ایرانی را در استفاده از برخی برنامه های مترو، احاطه کرده است.

    ادامه...

  2. #2

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    محدودیت اول مسئله خاصی نیست، چون در ویندوز 8، برنامه نویسان و شرکت ها می تونند برنامه هایی را با دور زدن فروشگاه مایکروسافت، روی سیستم های مورد نظرشان نصب و اجرا کنند. پس این امکان هست که برنامه نویسی برنامه ایی را تولید کنه و بتونه اون رو بدون نیاز به فروشگاه مایکروسافت، روی سیستم مشتری نصب کنه. نکته دوم هم اینکه، همانطور که برای محصولات اپل jailbreak هایی منتشر شد که محدودیت های اعمال شده توسط این شرکت را دور میزد. به احتمال بسیار زیاد برای ویندوز 8 هم همچین ابزارهایی توسط کرکرها ارائه خواهد شد. پس به طور کلی مشکل حادی نخواهد بود.

    مورد دوم هم برای ویندوز 8 که یک سیستم عامل دسکتاپ و تبلت هست، در مقایسه با ویندوز فون که فقط یک سیستم عامل موبایل هست، چندان جایگاهی نداره، و مسلما قابلیت های اتصال به بانک اطلاعاتی متنوعی چه توسط مایکروسافت و چه توسط سایر شرکت ها برای سیستم عامل ویندوز ارائه خواهد شد. بخصوص که توان پردازشی دسکتاپ ها و بسیاری از تبلت های فعلی و آینده بسیار بیشتر از دستگاه های موبایل فعلی هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوستان، من ویدیو های برنامه نویسی برای وین 8 رو که میبینم،اصلا با سی شارپ دیگه کاری ندارن و هم مترو و هم برنامه های معمولی رو با سی پلاس می نویسن!!
    ایا دیگه باید با سی شارپ خدافظی کنیم؟!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    یعنی چی ؟ مگه ویندوز 8 کلا با 7 متفاوت هست . C#‎ هم که مال خود ماکروسافت هست . چطوری اومده چیزی را تولید کرده که با بقیه محصولاتش نتونه کار کنه ! بیشتر توضیح بدین .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوستان، من ویدیو های برنامه نویسی برای وین 8 رو که میبینم،اصلا با سی شارپ دیگه کاری ندارن و هم مترو و هم برنامه های معمولی رو با سی پلاس می نویسن!!
    ایا دیگه باید با سی شارپ خدافظی کنیم؟!!!
    برای نوشتن برنامه های مترو
    روش اول : C#‎‎ + AXML
    روش دوم : JavaSript - HTML - CSS
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Naderi : جمعه 07 مهر 1391 در 19:08 عصر

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوستان ویندوز 8 در دو مدل ارائه شده
    یه مدل برای سیستم های عادی، که نسخه جدیدتر ویندوز 7 به حساب می آد، و شما می تونید روی کامپیوتر و لپ تاپ ازش استفاده کنید
    این نسخه هیچ حدیثی نداره، هر چی که رو 7 بوده، رو این یکی هم هست، البته بهتر و سریع تر ، #C هست، NET. هست و ...
    اما نسخه Metro نسخه مربوط به CPU های ARM هستش، که برای بعضی از Tablet های مایکروسافتی ایجاد شده ( حتی بعضی از Tablet ها هم همون ویندوز معمولی رو دارن )،
    این نسخه نه NET. داره، نه Flash داره، نه Silverlight داره و نه هیچ چیز دیگه ای، الا HTML - JS | یا | C#‎ - XAML | یا C++‎ - XAML
    مسئله اینه که دنیا مال CPU های ARM خواهد بود و این برنامه ریزی عظیم مایکروسافت برای آیندست
    موفق و پایدار باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    مسئله اینه که دنیا مال CPU های ARM خواهد بود و این برنامه ریزی عظیم مایکروسافت برای آیندست
    چرا دنیا برای ARM خواهد بود؟ و واقعا چرا مایکروسافت برای ARM برنامه ریزی کرده؟

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    ببینید، ARM 3 تا معنی داره ( مفهومی نه این که ARM مخفف این 3 تا است ! )
    هزینه ساخت پایین تر ( به قیمت 1200 دلاری Tablet معمولی ویندوز 8 و Tablet مدل ARM که 700 دلاره توجه کنید که علت عمدش ارزانی CPU های ARM هستش )
    مصرف برق پایین تر ( به تفاوت مصرف برق در حد 4 ساعت توجه کنید )
    کارآمدی بیشتر در Clock Speed مشابه، برای مثال ARM 400 به مراتب سریعتر از X64 400 هستش
    همین الآن اکثر گوشی های موبایل، مثل Windows Phone، Android، iOS و ... ARM هستن
    موفق و پایدار باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    ولی اون ها فقط ویژگی های ARM هستن و دلیلی بر پیروزی کلی ARM نمی شن... در واقع این طور برداشت می شه که فعلا ARM در مقایسه با بقیه ویژگی هایی داره که برای فلان نوع از کار ها مناسب تره...

  10. #10

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    دوستان ویندوز 8 در دو مدل ارائه شده
    یه مدل برای سیستم های عادی، که نسخه جدیدتر ویندوز 7 به حساب می آد، و شما می تونید روی کامپیوتر و لپ تاپ ازش استفاده کنید
    این نسخه هیچ حدیثی نداره، هر چی که رو 7 بوده، رو این یکی هم هست، البته بهتر و سریع تر ، #C هست، NET. هست و ...
    اما نسخه Metro نسخه مربوط به CPU های ARM هستش، که برای بعضی از Tablet های مایکروسافتی ایجاد شده ( حتی بعضی از Tablet ها هم همون ویندوز معمولی رو دارن )،
    این نسخه نه NET. داره، نه Flash داره، نه Silverlight داره و نه هیچ چیز دیگه ای، الا HTML - JS | یا | C#‎‎ - XAML | یا C++‎‎ - XAML
    مسئله اینه که دنیا مال CPU های ARM خواهد بود و این برنامه ریزی عظیم مایکروسافت برای آیندست
    موفق و پایدار باشید

    برادر من ، چرا اظهار نظر کیلویی؟ کی گفته نسخه آر تی دات نت نداره؟ کل مترو مبتنی بر سی ال آر هست! یعنی عملا دات نت و ....

    نسخه آر تی برای آرم ، نسخه پرو عادی برای 8086 ، لطفا کمتر اظهار نظر غیر فنی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله حمیدرضاصادقیان : پنج شنبه 20 مهر 1391 در 07:16 صبح دلیل: لطفا رعایت کنید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    البته 8086 نه، x86 بگید باز بهتره...

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوست عزیز، لطف کنید برای صحبتتون دلیل بیارید
    درسته که آقای هلزبرگ در مورد Win - RT یا همون Metro فرمودن Every thing is hidden from managed developer
    ولی دیگه نه تا این حد
    دوما لطف کنید درست صحبت کنید
    سوما اگه سواد دارید این چند خط رو بخونید
    http://msmvps.com/blogs/burrows/arch...and-winrt.aspx
    تا تفاوت Windows 8 معمولی رو با Windows 8 ای که بهش می گن Metro یا RT بفهمید
    اگه نفهمیدید هم اشکال نداره، بگید تا توضیح بدیم
    ولی فحاشی نکنید
    موفق باشید

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    این که شما بتونید #C کد بزنید و حتی از DLL های NET ای تو برنامه تون استفاده کنید، هیچ به این معنی نیست که
    اون طرف NET. نصب هستش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/jj651569.aspx
    اگه حوصله خوندن ندارید اصلش این یه جمله هستش
    The CLR 4.5, which ships as part of the Microsoft .NET Framework 4.5 in Windows 8, enables developers writing managed code to use the APIs in a natural way

    برای سایر دوستان :
    شما می تونید تو Win RT با همین Visual Studio و با #C کد نویسی کنید
    قسمت های عمده امکانات NET. رو این جا هم دارید
    ولی این به معنی این نیست که مثلا برنامه ای که با Windows Form و ADO.NET نوشتید، حتما قراره این سمت هم کار کنه
    قسمت هایی از NET. که تو RT پوشش داده شده این ها هستش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...v=vs.110).aspx
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sia_2007 : شنبه 22 مهر 1391 در 23:39 عصر

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    بهتره اگه می خواهید برنامه تون توی نسخ جدید کار کنه، بهتره با XAML باشه، مثلا با WPF یا Silverlight برای سیستم های فعلی، و با XAML برای RT
    Windows Form و سایر دایناسورهای منقرض رو فراموش کنید
    به نظر من این مطلب از روی لینک های قبلی به سادگی قابل استنباط بود، لکن برای شفاف سازی واضح تر خواستم این مطلب رو صریحا بگویم
    الآن چیزی که ملاک هستش، درست کد زدن هستش
    می تونید اطلاعات بیشتری رو اینجا به دست بیارید
    www.dnpars.ir/blog
    موفق و پایدار باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sia_2007 : شنبه 22 مهر 1391 در 23:42 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    ظاهرا برای دیتابیس ها هم مشکلاتی خواهد بود...

    الان داشتم تلاش می کردم برنامه ای رو پورت کنم روی مترو که دیدم خبری ADO.NET EntityFramework نیست...یه جستجو و...
    لینک

    (واقعا تعجب می کنم که چه توقعی از اینجا داشتم که اومدم اینجا ببینم کسی در این مورد بحث می کنه یا نه...اینجا هم شده مثل انجمن های عادی و غیرتخصصی...فقط تو سر و کله هم زدن و از اصل موضوع غافل شدن)

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    در سه پست بالاتر آدرس سایتی هست که قسمت های مختلف Win RT رو شرح داده، همون طور که نوشته، System.Data نیست، چه برسه به System.Data.Entity و Entity Framework
    ببینید، Silverlight، Win - RT ، Android، iOS، Windows Phone و این قبیل پلتفرم ها را Client می نامند
    Client یک برنامه ای است، که به Application Server وصل می شه، نه به Database Server
    شما برنامه تون رو باید مدلی طراحی کنید که Win - RT یا هر چیز دیگه ای Client باشه، و به App Server ای وصل بشه که NET. ای هستش
    تو این مدل برنامه نویسی خیلی مزیت ها نصیبت می شه
    من کل این مطالب رو به تفصیل تو وبلاگم توضیح دادم
    قسمت های "آینده زبان های برنامه نویسی" و بحث "Application Server"
    آدرس وبلاگم هم تو دو تا پست بالاتر هستش
    موفق باشی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    در سه پست بالاتر آدرس سایتی هست که قسمت های مختلف Win RT رو شرح داده، همون طور که نوشته، System.Data نیست، چه برسه به System.Data.Entity و Entity Framework
    ببینید، Silverlight، Win - RT ، Android، iOS، Windows Phone و این قبیل پلتفرم ها را Client می نامند
    Client یک برنامه ای است، که به Application Server وصل می شه، نه به Database Server
    شما برنامه تون رو باید مدلی طراحی کنید که Win - RT یا هر چیز دیگه ای Client باشه، و به App Server ای وصل بشه که NET. ای هستش
    تو این مدل برنامه نویسی خیلی مزیت ها نصیبت می شه
    من کل این مطالب رو به تفصیل تو وبلاگم توضیح دادم
    قسمت های "آینده زبان های برنامه نویسی" و بحث "Application Server"
    آدرس وبلاگم هم تو دو تا پست بالاتر هستش
    موفق باشی
    مقالات رو خوندم ولی درست متوجه نمی شم در نهایت برای کسی که داره از SQL استفاده می کنه و میخواد یک نسخه رو تبلت و یا بطور کلی مترو هم داشته باشه باید چیکار کنه؟...WCF یاد بگیره؟؟

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دقیقا یه همچین چیزی
    اگه برنامه تک نفره هستش، که SQL Server احتیاج نداره، می تونید از SQL Lite و ... استفاده کنید
    اگه چند کاربره هستش که App Server و WCF احتیاج هستش

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    دقیقا یه همچین چیزی
    اگه برنامه تک نفره هستش، که SQL Server احتیاج نداره، می تونید از SQL Lite و ... استفاده کنید
    اگه چند کاربره هستش که App Server و WCF احتیاج هستش
    اگر SQLite استفاده کنم که مطمینا امکان هماهنگ سازی دیتابیس بین مثلا تبلت و PC نخواهد بود...درسته؟؟
    ولی با WCF خواهد بود...درسته؟؟

    (نیازی به اتصال از طریق اینترنت ندارم اصولا...فقط برنامه م می خوام یه نسخه تبلت داشته باشه که با نسخه کامپیوتر هم قابلیت هماهنگ سازی داشته باشه)

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    اگه از WCF و اینترنت یا شبکه استفاده کنید، که یه دیتابیس بیشتر نخواهید داشت که روی سرور خواهد بود، مگر این که بخواهید استفاده کننده سیستم شما در نبود اینترنت و یا شبکه
    کماکان دیتا وارد کند و به محض اتصال به شبکه یا اینترنت تمامی اطلاعات به سرور ارسال شود، که مورد دوم رو باید شخصا پیاده سازی کنید ( که کمی می تونه سخت باشه اگه مسائل امنیتی هم لحاظ باشه )
    در مورد SQL Lite، بله امکانش هست، فقط باید ببینید خود SQL Lite امکان داخلی داره یا نه، اگه نه که دستی بنویسید، من خودم یه Tools دم دستی واسه این کار نوشتم، البته واسه دیتابیس SQL Lite روی اندروید
    در کل کاری که نوشتید در مورد SQL Lite شدنی هستش، سخت هم نیستش

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    اگه از WCF و اینترنت یا شبکه استفاده کنید، که یه دیتابیس بیشتر نخواهید داشت که روی سرور خواهد بود، مگر این که بخواهید استفاده کننده سیستم شما در نبود اینترنت و یا شبکه
    کماکان دیتا وارد کند و به محض اتصال به شبکه یا اینترنت تمامی اطلاعات به سرور ارسال شود، که مورد دوم رو باید شخصا پیاده سازی کنید ( که کمی می تونه سخت باشه اگه مسائل امنیتی هم لحاظ باشه )
    در مورد SQL Lite، بله امکانش هست، فقط باید ببینید خود SQL Lite امکان داخلی داره یا نه، اگه نه که دستی بنویسید، من خودم یه Tools دم دستی واسه این کار نوشتم، البته واسه دیتابیس SQL Lite روی اندروید
    در کل کاری که نوشتید در مورد SQL Lite شدنی هستش، سخت هم نیستش

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    کسی از دوستان موفق شده به دیتابیس Sqlite وصل بشه یا نه؟؟ اگه آره دقیقا چجوری؟؟

    این چند روزه درگیر کار دیگه ای بودم امروز که اومدم سر این برنامه از صبح هر کاری که کردم نتونستم به دیتابیس وصل بشم...
    ظاهرا چون کتاب خانه Sqlite نیتیو هست باید از Wrapper استفاده بشه...با Sqlite-net که نتونستم...

    در ضمن خود سایت sqlite یه نسخه برای rt گذاشته ولی هیچ مثالی جیزی نذاشته...وقتی dll رو توی refrence انتخاب می کنی قبول نمی کنه...

    ویرایش:تونستم SQLite رو بشناسونم ولی باز مشکلات دیگه ای پیش اومد...اندازه یه دنیا از مایکروسافت متنفر شدم الان...برای مثال فایل ها رو مستقیم نمی شه از توی کامپیوتر خوند و باید توی IsolatedStorage باشه...از اون طرف تابع File.Exists() قابل استفاده نیست و باید با روش دیگه ای وجود فایلو بررسی کرد...کلا دارم به این نتیجه میرسم که این پلتفرم در حال حاضر زیاد برای کار با Database مناسب نیست...
    آخرین ویرایش به وسیله aryasoft2872 : دوشنبه 01 آبان 1391 در 14:40 عصر

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوست عزیز، Win RT دقیقا مثل Silverlight به صورت Sand Box عمل می کنه، بدیهتا برای امنیت کاربرهاش به شما اجازه دسترسی به فایلهای روی سیستم رو مگر تحت مجوزهای خیلی خاص نمی ده

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، Win RT دقیقا مثل Silverlight به صورت Sand Box عمل می کنه، بدیهتا برای امنیت کاربرهاش به شما اجازه دسترسی به فایلهای روی سیستم رو مگر تحت مجوزهای خیلی خاص نمی ده
    قبلا سیلورلایت کار کردم ولی برای پلتفرم موبایل یا وب زیاد این محدودیت ها مهم نیست برای کامپیوتر شخصیه که قابل قبول نیست...البته بحث فقط اون نیست...بحث اینه که برنامه های برپایه دیتابیس نوشتن پر دردسره...تعدادی از مشکلاتی که مواجه شدم:
    ۱-امکان ساخت دیتابیس از پایه نیست...قبلا باید دیتابیس وجود داشته باشه.
    ۲-دیتا گرید نبود به جاش مجبور شدم از listView استفاد کنم که اونم مشکلات خاص خودش رو داره
    ۳-همونطور که گفتم file.Exists حذف شده بود
    ۴-دیتابیس رو با موفقیت تونستم بیارم رو IsolatedStorage حالا جدول رو که فراخوانی می کنم می گه جدول موجود نیست...
    ۵-ADO.Net نیست و کلاسا رو باید تک تک خودت معرفی کنی

    با وجود اینکه خیلی دوست داشتم تحت مترو برنامه م رو بنویسم ولی رسما وقتی می بینی توی بارگذاری یه جدول ساده اینقد مشکل و دردسر داره دیگه پروژه عظیم که جای خود دارد...

    البته من به عنوان یک برنامه نویس عادی دارم اینو می گم...شاید اساتید خیلی هم راحت باشن باهاش...

  25. #25

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    کسی از دوستان موفق شده به دیتابیس Sqlite وصل بشه یا نه؟؟ اگه آره دقیقا چجوری؟؟

    این چند روزه درگیر کار دیگه ای بودم امروز که اومدم سر این برنامه از صبح هر کاری که کردم نتونستم به دیتابیس وصل بشم...
    ظاهرا چون کتاب خانه Sqlite نیتیو هست باید از Wrapper استفاده بشه...با Sqlite-net که نتونستم...

    در ضمن خود سایت sqlite یه نسخه برای rt گذاشته ولی هیچ مثالی جیزی نذاشته...وقتی dll رو توی refrence انتخاب می کنی قبول نمی کنه...

    ویرایش:تونستم SQLite رو بشناسونم ولی باز مشکلات دیگه ای پیش اومد...اندازه یه دنیا از مایکروسافت متنفر شدم الان...برای مثال فایل ها رو مستقیم نمی شه از توی کامپیوتر خوند و باید توی IsolatedStorage باشه...از اون طرف تابع File.Exists() قابل استفاده نیست و باید با روش دیگه ای وجود فایلو بررسی کرد...کلا دارم به این نتیجه میرسم که این پلتفرم در حال حاضر زیاد برای کار با Database مناسب نیست...
    تو سایت زیر ویدیوی آموزشی با این مضمون دیدم میتونی ازش استفاده کنی
    http://channel9.msdn.com/
    اینم از لینک ویدیو برای sqlite
    http://channel9.msdn.com/Shows/Visua...ows-Store-Apps
    میتونی به قسمت Build هم مراجعه کنی ویدیوهای جالبی داره

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    بحث سر SQL Lite نیست، و خوشبختانه همون طور که شما هم اشاره کردید در این زمینه مشکلی وجود نداره
    نوشتن یه Linq Provider با قابلیت Where و Order By و Take و بقیه متدهای ساده Linq کار سختی نیست ( البته من منظورم Select Many و ... نیست )
    نوشتن یه Mini O/R Mapper هم که کار سختی نیست، من قبلا این کار رو واسه SQL Compact در Windows Mobile انجام دادم
    مسئله سر Data Grid هستش، یکی از دوستان من زمانی که WPF نسخه 3، دیتاگرید نداشت، خودش یه دونه از Base نوشت، 3 نفر هم بهش کمک کردن، ولی واقعا از پایه ایجاد کردن یه دیتاگرید حرفه ای واقعا کار سختیه
    نمی دونم، شاید دید ما هم کمی غلط باشه، دوره زمونه این که همه چی رو هم با دیتاگرید بزنیم کم کم داره سر می آد، نمونش این برنامه

  27. #27

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوستان من زیاد از فناوری های مایکروسافت استفاده نکردم و بیشتر طرف open source ها رفتم تا طرف مایکروسافت. به همین دلیل پوزش می خوام که نمیتونم راهنماییه درست و حسابی در این مورد بکنم!
    می خواستم برنامه های مترو رو با js + html5 بنویسم ولی نمیدونم این دو تا در برابر C#‎ + xaml حرفی برای گفتن خواهند داشت یا نه! البته من جاوا و پی اچ پی رو هم بلدم ولی اینا به صورت مستقیم برای برنامه های مترو ساپورت نمیشن! و میدونم میشه C#‎ رو براحتی یاد گرفت ولی خودم نخواستم برم سراغ تکنولوژی های مایکروسافت!
    سوالی که دارم اینه که میشه ما ایرانیا واسه این مترو برنامه بنویسیم و بتونیم بفروشیم؟ شما راهی میشناسید که بشه این محدودیت های ایرانی بودن رو دور زد؟ مثلا میشه از کشورهای همسایه کارت های اعتباری نهیه کرد و درآمد حاصل از برنامه به این حساب ها واریز شه؟ اگه تجربه ای در این زمینه دارین لطفا راهنمایی کنین.
    ممنون

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    بحث سر SQL Lite نیست، و خوشبختانه همون طور که شما هم اشاره کردید در این زمینه مشکلی وجود نداره
    نوشتن یه Linq Provider با قابلیت Where و Order By و Take و بقیه متدهای ساده Linq کار سختی نیست ( البته من منظورم Select Many و ... نیست )
    نوشتن یه Mini O/R Mapper هم که کار سختی نیست، من قبلا این کار رو واسه SQL Compact در Windows Mobile انجام دادم
    مسئله سر Data Grid هستش، یکی از دوستان من زمانی که WPF نسخه 3، دیتاگرید نداشت، خودش یه دونه از Base نوشت، 3 نفر هم بهش کمک کردن، ولی واقعا از پایه ایجاد کردن یه دیتاگرید حرفه ای واقعا کار سختیه
    نمی دونم، شاید دید ما هم کمی غلط باشه، دوره زمونه این که همه چی رو هم با دیتاگرید بزنیم کم کم داره سر می آد، نمونش این برنامه
    ظاهرا SQLite توی Store certification رد میشه اگه وجود داشته باشه.منبع هم مقاله timHeur داده بودن که هر کاری کردم باز نشد ایندفعه

    برای Linq to sql هم این ابزار هست ظاهرا.هرچند پولیه و اگه قصد توی استور گذاشتن داشته باشی باید لایسنسش کنی.

    راستی بحث توی استور گذاشتن هم اگر کسی تجربه ای داره براش همونطور که دوستمون هم گفتن ممنون میشم مطرح کنه.اگر واقعا راهی داشته باشه خیلی دوست دارم به شخصه برای استور روی ایده هام کار کنم.

  29. #29

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    مشکل نوشتن برنامه با کامپایلر های کرک شده برای کشور های خارجی

    سلام به همه دوستان ، می دونم که نباید این موضوع را اینجا مطرح کنم ولی کسی تا به حال به سوالم جواب ندادن ، بازم شرمنده ام ...

    دوستی از کانادا از من درخواست طراحی سایت کرده و می خواد من یک سایت برای او طراحی کنم.
    من با این کامپایلر های کرک شده ای که دارم اگر براش کد بزنم. آیا برای این شخص توی کانادا مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ (به دلیل قوانین کپی رایت) ایشون یک سایت کاملاٌ شخصی می خواد و به شرکت و ... هم مربوط نمیشه !!!
    دوستان ، صاحب نظران پیشنهاد می کنید چیکار کنم ؟
    اگر شما جای من بودید چیکار می کردید؟
    آن هایی که برای کشور های دارای قوانین کپی رایت برنامه می نویسن چیکار می کنند؟
    آیا همشون کامپایلر های قانونی دارن؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    خیلی فوریه و باید به این شخص جواب بدم.
    موفق باشید

  30. #30

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    حرفت درسته ، برنامه های وینفورم در حالت عادی به روی آر تی اجرا نمی شوند ، البته با جیل بریک امکانش هست ولی حقیقت اینه که دات نت کاملا به روی آر تی ساپورت میشه و وجود داره ،

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

    دوست عزیز، احتمالا شما از پیاده سازی NET. اطلاع چندانی نداری،
    System.Data.SqlClient کلاس هایی برای کار با پروایدر SQL Server ( نه این که System.Data.SqlClient خودش پروایدر باشه، نه، اون فقط یک دسترسی به پروایدر از طریق NET. هستش، مهم خود پروایدر هستش )،
    Windows Forms دسترسی NET. ای به +GDI، نه خود +GDI
    یه برنامه NET. ای می تونه در ویندوز اجرا بشه، چون همه ی این موارد داخلش هست، اعم از GDI، Direct X و پروایدر ها و ...
    یه برنامه ی NET. ای به شرطی می تونه در Win RT اجرا بشه، که یا این موارد در اون وجود داشته باشند، یا معادل سازی بشوند
    که این آیتم برای مواردی که در این جا ذکر شده اند انجام شده است

    خوندن کتاب CLR Via C#‎‎‎‎‎‎ 4 به شما توصیه می کنم، علاوه بر لینک هایی که دیدید + پست های Scott Hansleman

    همین مورد برای Mono هم هست، مثلا مونو یه قسمت هایی از NET. رو پیاده سازی کرده، یه قسمت هایی رو پیاده سازی نکرده، یا برای مثال Silverlight، Android و ویندوز فون و ویندوز موبایل و .NET Micro Edition
    فقط #C ای که در iOS استفاده می شه، سیستمش متفاوت با این داستان هستش

    اون لینک رو شما مطالعه بفرمایید، اشتباهتون تصحیح می شه، مواردی که باید کار بشه، چیزی نیست که با جیلبیرک حل بشه، اینی که شما می فرمایید، مال وقتی هستش، که اون امکان هست، ولی دسترسی اش بسته شده، وقتی امکانش از پایه وجود نداره، که بحث کلا منتفیه

    صفحه مورد نظر در Mono

    البته من دارم با SQL Lite در Win RT به خوبی کار می کنم، و مشکلی ندیدم تا اینجا، برای UI هم دارم از Dev Express استفاده می کنم ( شامل دیتا گرید )

    البته می تونیم یه برنام Win RT رو در ویندوز 8 معمولی که روی PC نصب شده هم اجرا کنیم، اما نمی شه، برای مثال یه برنامه ی NET. ای که با ویندوز فرم نوشته شده رو روی Win RT اجرا کرد، یا نمی شه یه برنامه Win RT رو روی ویندوز 7 اجرا کرد، Win RT و NET. پیش نیاز اجرا دارند، همون طور که NET 4.5 در ویندوز XP اجرا نمی شه، همون طور که Win RT در ویندوز 7 اجرا نمی شه، اینها پیش نیاز دارند برای کار کردنشون، ته همه متدهای NET. ، یه سری DLL Import هستش به کد های سیستم عامل، ته همه ی کد های Win RT به سیستم عامل ختم می شه، باید اصل قضیه وجود داشته باشه

    موفق و پایدار باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sia_2007 : جمعه 20 بهمن 1391 در 22:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •