نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

  1. #1

    Question نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    با عرض سلام
    من زیاد در مورد این موضوع گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    برای استفاده از امکان ارسال ایمیل از طریق سایت به یاهو یا جی میل باید چه کاری رو انجام بدیم؟
    من از هاست رایگان گیگپا استفاده میکنم وفکر کنم اجازه دسترسی به فایل php.ini رو نمیده

  2. #2

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    مثلا این کد رو به کار بردم ولی جواب نداد

    <?php 

    // multiple recipients
    $emailf=$_POST['email'];

    $to .= 'alone_mm@yahoo.com';

    // subject
    $subject = 'موضوع';

    // message
    $message = '
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>مجید مقصودی پور</title>
    </head>
    <body>
    <table width="100%" border="0">
    <tr>
    <td colspan="2">ارسال ایمیل با پشتیبانی کارکتر های فارسی</td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><div align="center">مجید</div></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><div align="center">تنها</div></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><div align="center">PHP پی اچ پی</div></td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>
    ';

    // To send HTML mail, the Content-type header must be set
    $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";


    $headers .= 'From: Majid <sendemail@yoursite.ir>' . "\r\n";
    //$headers .= 'Cc: birthdayarchive@example.com' . "\r\n";
    //$headers .= 'Bcc: birthdaycheck@example.com' . "\r\n";

    // Mail it
    if(mail($to, $subject, $message, $headers)){
    echo 'پیام ارسال شد!';
    }
    else{
    echo 'پیام ارسال نشد!';
    }
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    ن از هاست رایگان استفاده میکنم وفکر کنم اجازه دسترسی به فایل php.ini رو نمیده
    من کد را نگاه نکردم! یه چیز دیگه می خوام بگم. با توجه به اینکه از هاست free استفاده می کنید. اول مطمین بشید که امکان ارسال ایمیل را دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    اون هاستی که شما دارید فکر کنم برای اکانتهای رایگانش اکانت ایمیل نمیده ...!
    از این هاست استفاده کنید : http://www.000webhost.com/

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار asonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    54

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    شما می تونین از کد های زیر استفاده کنین:
    <?php
    if (strtolower($_SERVER['REQUEST_METHOD']) == 'post')
    {
    $strFrom = stripslashes(@$_POST['From']);
    $strTo = stripslashes(@$_POST['To']);
    $strSubject = stripslashes(@$_POST['Subject']);
    $strMessage = stripslashes(@$_POST['Message']);
    $strHeaders = sprintf('From:%s', $strFrom);

    if (mail($strTo, $strSubject, $strMessage, $strHeaders))
    echo 'OK!';
    else
    echo 'Error!';

    exit();
    }
    ?>

    <form method="post">

    From:<br>
    <input type="text" name="From" size="42" value="hi6000@gmail.com"><br>

    To:<br>
    <input type="text" name="To" size="42" value="hi6000@gmail.com"><br>

    Subject:<br>
    <input type="text" name="Subject" size="42" value="This is a test!"><br>

    Message:<br>
    <textarea name="Message" cols="50" rows="10" wrap="virtual">This is a test!</textarea><br>

    <input type="submit" name="Submit" value="Send">

    </form>

    اگه توضیحاتم به دردتون خورد لطفا به سایت من یعنی لینک بدید شما هم می تونی لینک خودت رو در بخش پیوند ها در سایتم قرار بدی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    هاست رایگان گیگفا ارسال ایمیل برای کاربران نداره .

    کد ارسال ایمیلت درسته .

    می تونی از اینجا هاست بگیری . من تمام هاست هایی که طی چند سال استفاده می کنم از این شرکته .توی پشتیبانی و هر چی که بخوایی تکه . ثبت نام کن : http://www.talahost.com/?rf=1002

  7. #7

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    با تشکر از تمامی دوستان
    یک سوال دیگه اینکه روی هاست های خریداری شده امکان ارسال ایمیل از توی سایت فعاله یا باید تنظیمات انجام بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: نحوه فعال سازی ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط shahinshyd مشاهده تاپیک
    با تشکر از تمامی دوستان
    یک سوال دیگه اینکه روی هاست های خریداری شده امکان ارسال ایمیل از توی سایت فعاله یا باید تنظیمات انجام بشه؟
    در اکثر سایت ها smtp فعاله و به راحتی می تونی ایمیل ارسال کنی .

    اگه می خوایی توی لوکال هاست سیستمت ایمیل ارسال کنی یک نرم افزار smtp server بگیر نصب کن و به راحتی کدهات رو تست کن .
    فقط دقت داشته باش که از این روش که ایمیل ارسال می کنی ییهویی 1000 تا ایمیل ارسال نکنی . هر دقیقه می تونی 3 تا ایمیل ارسال کنی چون در صورتی که بیشتر ارسال کنی ایمیلت وارد Spam می شه و مسدود می شی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •