نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فیلتر کردن بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    Cool فیلتر کردن بین دو تاریخ

    سلام
    من می خوام داده ها بین دو تاریخ مشخص فیلتر بشه اما به این دستوری که نوشتم خطا میگیره میشه ببینید کجا اشتباه کردم ؟ یه جورایی معادل دستور Between در SQL هستش .
     string d1, d2;
    d1 = mktxDate1.Text;
    d2 = mktxDate2.Text;
    var Query = from s in db.ExOutputs where s.OutputDate >= d1 && s.OutputDate <= d2 select s;

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: فیلتر کردن بین دو تاریخ


    var searchQuery = from work in datacontext
    where work.Date.Compare(txtdate1.text)>=0 && work.Date.Compare(txtdate2.tex)<=0
    select work;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: فیلتر کردن بین دو تاریخ

    اگه بخواهیم بین دو عدد که در جدولمون است مقادیر رو فیلتر کنیم باید چه کار کنیم من کد بالا رو استفاده کردم جواب نداد!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: فیلتر کردن بین دو تاریخ

    اون کدی که نوشتم واسه مقایسه string هستش
    واسه مقادیر عددی از علامت ><= استفاده کنید
    Compato() هم دیگه لازم نداره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: فیلتر کردن بین دو تاریخ

    می شه دقیقا کدشو بنویسید!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: فیلتر کردن بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط vbiman مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام داده ها بین دو تاریخ مشخص فیلتر بشه اما به این دستوری که نوشتم خطا میگیره میشه ببینید کجا اشتباه کردم ؟ یه جورایی معادل دستور Between در SQL هستش .
     string d1, d2;
    d1 = mktxDate1.Text;
    d2 = mktxDate2.Text;
    var Query = from s in db.ExOutputs where s.OutputDate >= d1 && s.OutputDate <= d2 select s;
    اگه فیلد s.OutputDate از نوع دیتا هست خوب مشخص هست که شما نمیتونید اون رو با یک استرینگ مقایسه کنید. پس باید اول مقدار d1 رو به دیتاتایم تبدیل کنید بعد مقایسه رو انجام بدید به شکل زیر البته باید توجه داشته باشید که مقدار d1 درست وارد بشه:

    DataTime d1, d2;
    d1 = Convert.ToDateTime(mktxDate1.Text);
    d2 = Convert.ToDateTime(mktxDate2.Text);
    var Query = from s in db.ExOutputs where s.OutputDate.Date >= d1.Date && s.OutputDate.Date <= d2.Date select s;



    که البته میتونی .Date رو نذارید.
    من خودم از این روش استفاده میکنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •