نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ بدن!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    Question واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ بدن!

    سلام ،

    من هیچ گروه مناسبی برای درج این سوال پیدا نکردم ولی ناچار شدم این سوال رو قرار بدم به امید اینکه شاید پاسخی ارائه بدید ، لطفا سوال زیر رو کسانی پاسخ بدهند که تجربه کافی در زمینه برنامه نویسی تحت وب دارند و در اول راه نیستند به عبارتی افرادی که حداقل احساس میکنند که در برنامه نویسی تحت وب حرفی برای گفتن دارند و نه اینکه وضعیتی مانند من داشته باشند. خب و اما سوال من و یا مشکل من :

    دوستان من نمی دانم چرا در زمینه برنامه نویسی وب فریز شدم انگار که دارم درجا میزنم ، واقعا نمیدونم چه جوری باید یاد گرفت ، یک کتاب باز کنم از اول تا آخر مثال های سادشو تمرین کنم و یا کمی که با مبحث آشنا شدم یک پروژه تعریف کنم و هر جا گیر کردم رجوع کنم به مباحث آموزشی مورد نیاز ، مقاله آموزش بنویسم ، تو فروم ها شرکت کنم و فقط سوالات دیگران رو پاسخ بدم ، کتاب بهتره یا فیلم و ... ، واقعا نمیدونم چه جوری یاد بگیرم ، بعضی وقت ها هم با خوندن کتابهایی مانند آموزش برنامه نویسی در 10 سال! کلا ناامید میشم آخه من علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم ولی خب عجله هم دارم ، باور کنید از تلاش کردن اصلا خسته نمیشم ولی اگه بدونم تلاشم بی فایده است دیگه انگیزه ای باقی نمیمونه ، ایده هام خیلی زیاده ولی تخصصش رو ندارم و علاقه وافری دارم که هرچه زودتر تخصصش رو به دست بیارم ، یه بچه 15 16 ساله هم نیستم که زیاد وقت داشته باشم الان 24 ام اگه بخوام اینطوری تو 10 سال یک زبان رو یاد بگیرم که چی میشه!!! ، من خودم وضعیت کنونی ام را به شما عرض کنم :

    من قبلا برنامه نویسی دسکتاپ کار میکردم و الان هم اومدم سمت وب .

    html رو بلدم ولی چقدرشو نمیدونم ولی یقینا از جاوااسکریپت و php و ... بیشتر بلدم

    CSS رو بلدم ولی نه خیلی حرفه ای چندتا قالب هم به CSS تبدیل کردم بعضی هاشو تا نصفه بعضی هاشو کامل ولی میدونم که CSS تمومی نداره در حدی یادگرفتم که راحت میتونم قالب ها رو تحلیل کنم و دوباره بسازم

    javascript رو تقریبا آشنایی خیلی مقدماتی دارم .

    Jquery رو زیاد که بلد نیستم ولی حداقل بیشتر باهاش ور رفتم و میدونم میشه چیکار باهاش کرد و چند تا پروژه کوچیک هم نوشتم

    php رو تازه شروع کردم و توش گیر کردم یعنی نمیدونم چیکار کنم یادش بگیرم .

    کلا تو طراحی قالب احساس میکنم بیشتر آشنا هستم تا اسکریپت نویسی سمت سرور و کاربر .

    بعدش مشکلی که من دارم این هستش که مثلا دارم طراحی قالب میخونم ، این وسط یک فیلم آموزشی فتوشاپ برای طراحان وب دانلود میکنم و میبینم که مباحثی داره باید یاد گرفت و دوباره وقتم میره رو این فیلم و از طراحی قالبم عقب میمونم و یا مثلا میخوام یک پروژه تعریف کنم اینقدر حساسیت به خرج میدم و اونقدر پروژه رو بزرگش میکنم و باز به خاطر دامنه بزرگ پروژه قادر به پیاده سازیش نیستم .

    آیا تا زمانی که مثلا HTML و CSS رو به صورت کامل یاد نگرفتم سراغ اسکریپت نویسی نرم؟ اگه اینجوری باشه که مثلا داریم CSS یاد میگریم جایی که مربوط به کار با فتوشاپ هست ما رو مجبور میکنه فتوشاپ یاد بگیریم که فتوشاپ هم خودش دنیایه و میریم تو اون غرق میشیم ، اصلا نمیدونم منظور از کامل یاد گرفتن یک موضوع چیه!

    و یک سوال خیلی مهم آیا برای یادگرفتم برنامه نویسی تحت فقط و فقط باید تمام وقتم رو بزارم رو این مقوله و با چیزهای دیگه حداحافظی کرد ، مثلا من خودم روزانه شاید باورتون نشه کارهایی که میکنم خیلی زیاد باشه ولی کار هر روزمه مثلا :

    چک کردن ایمیل که اینقدر تو سایت ها عضو شدم شده کار هر 3 یا 4 ساعتم

    چک کردن فیدها که شامل سایت های جدید و گفتگو ها و نرم افزارهای جدید و کتاب و فیلم و اخبار آی تی و ... میشه و البته مثلا شاید روزی نباشه که من حداقل 5 تا نرم افزار رو تست نکنم یا فیلم های جدید و کتاب و ...

    بررسی مطالب جدید فروم ها و پاسخ به سوالات در صورت توان و ... که شاید فروم هایی که فعالیت میکنم هم خیلی مرتبط با هم نباشه مثلا موضوعات : کامپیوتر ، مذهبی ، پرورش اندام و کتاب و نرم افزار و ...

    آگاهی از تکنولوژی هایی جدید سخت افزاری و نرم افزاری و کلا گجت های جدید

    مطالعه نشریه ها سخت افزاری و نرم افزاری و بعضی ها هم بی ارتباط و ضمیمه روزنامه ها مثل: بایت و کلیک و ...

    من عاشق آپدیت بودن هستم از همه لحاظ

    آیا شمایی که تو برنامه نویسی حرفی برای گفتن دارید و تجربتون زیاده هم چنین وضعیتی دارید ؟ من روزانه شاید 11 ساعت پای سیستم هستم ولی واقعا نمیدونم میخوام به کجا برسم ، آیا برای برنامه نویس شدن باید قید خیلی از این چیزها رو زد و مثلا کاری نداشته باشیم سیستم به هم ریخته یک مرتب سازی نیاز داره ؟ فولدر ها به هم ریخته و طبقه بندیش کنیم ، دفرگ و سایت ها و کتاب ها و نرم افزار های جدید و اخبار تکنولوژی و فلان نرم افزار تو سیستم باگ داره و این خطای ×××× تو فلان جا مالی چیه و و و ... ، آیا باید بی خیال همه اینها بشیم و مثل یک نظامی فقط بچسبیم به برنامه نویسی و کد نوشتن ؟

    واقعا سردرگمم یک برنامه نویس باید چه باید ها و نباید هایی رو رعایت کنه ؟

    منتظر تجربیات و سخنان ارزنده شما دوستان هستم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    با سلام دوست عزیز.
    به نظر من شما موقعی که میخواید وارد یک حرفه بشوید وقتت خودت را کامل براش بزاری اونجوری که فهمیدم شما از 11 ساعت گشتن تو اینترنت 2 ساعت شاید مفید داشته باشی که برای شروع کافی نیست با سن شما .
    اما برای یاد گیری شما باید هدف خوذتون را مشخص کنید مثلا میخواد طراح حرفه ای بشید باید واقعا زیاد تلاش کنید ،CSS , HTML را باید خوب یاد بگیری ، چون پایه است ، اما جی کویری و ...... را میشه بزاری برای بعد که این بعد به نظر من برای شما بهرته که زود باشه چون واقعا خیلی به حرفه ای شدن شما کمک میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    برنامه نویسی تحت سرور را باید حتما یاذ بگیری ASP.net or php. هم زمان با یاد گیری هم باید یه وب سایت طراحی و برنامه نویسی کنی تا اماده کار شی.

    شما که ظراحی بلدی بیشتر وقتت را روی برنامه نویسی بزار.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    سلام

    به نظرم اگه پایه ی برنامه نویسیت قویه و حالا اومدی سمت پی اچ پی بهتره بری سراغ یکی از فریم ورک های پی اچ پی مثل کیک و ...

  4. #4

    Talking نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    البته من هم با گفته آقای hjran abdpor موافقم که شما وقت زیادی رو در اینترنت صرف می کنید . تا حالا فکر کردی به طور روزانه چقدر اطلاعات از اینترنت داری می گیری .... چطور باید این حجم عظیم اطلاعات رو کنترل کنی تا نه به زندگی شما و شغل شما لطمه نزنه !!!

    در مورد سخت افزار یا نرم افزار شما باید مسیر خودتون رو مشخص کنید .... آیا شما برای استفاده از کامپیوتر نیاز به دانستن تکنولوژی های بکار رفته در آن دارید مثلا معماری داخلی ریز پردازنده .... اگر جواب شما نه است پس شما می تونید از موضوعات تخصصی در زمینه سخت افزار بدون تمرکز بر اونها عبور کنید ... در مورد اخبار ای تی هم که خدا بده برکت بهتره تنها به خوندن عناوین اخبار اکتفا کنید مگر اینکه واقعا برای شما جالب باشه:)... بهتره تنها مطالبی رو مد نظر قرار بدید که شما رو به هدفتون که برنامه نویس حرفه ایی شدن است نزدیک تر کنه

    ببین شما دارید موضوع طراحی ظاهر سایت و برنامه نویسی رو با هم ترکیب می کنید این دو مقوله رو جدا کنید شما اگه می خواید به طور تخصصی برنامه نویسی تحت وب انجام بدید نیازی به یادگیری نرم افزارهای ویرایش عکس مثل فتوشاپ و امثال اون ندارید

    اگر می خواید برنامه نویسی پویا تحت وب انجام بدید شما باید ابتدا با javascript و html و Css آشنا باشید سپس تعیین کنید از بین زبان های طرف سرور یکی رو Asp.net or php or javaServlet که می تونه به عوامل دیگری مثل سکویی که شما با اون آشنایی دارید باشه و ....

    بهتره از کتاب مربوطه شروع کنید و مثال ها و تمر ین های اون رو کاملا انجام بدید و زبان انگلیسی خودتون رو هم تقویت کنید تا بتونید از منابع انگلیسی هم برای پیشرفت استفاده کنید .

    در ضمن برای حرفه ایی شدن در یک زبان شما نیاز به ممارست دارید خودآموز برنامه نویسی در 10 سال


  5. #5

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    پیشنهاد بنده این است که از عضویت در انواع سایتهای متنوع دوری کنید و هرچند بروز بودن خوب است اما در دنیای امروزه در هر فیلدی قرار باشد بروز باشید به هیچ کدام عمقی نخواهید پرداخت.
    من برای خودم بطور مثال یک برنامه تعیین کرده ام و فرضا یک فصل از کتاب ASP.NET را در اون روز می خونم و یک فصل از کتاب PHP و در این حین که کدنویسی می کنید آشنا به CSS و HTML نیز خواهید شد. پس بهترین گزینه اکنون اگر بخواهید شروع کنید یک برنامه ریزی دقیق است که ظاهر شما از آن بی بهره هستید و زمانی که در اینترنت هستید تمام وقت خود را به گشتن به دنبال سایتهای برنامه نویسی یادگیری خودآموزها بپردازید نه اینکه هروز بخواهید ایمیلهای خود را آن از سایتهای گوناگون چک کنید.
    یک بار با خود حساب کنید چقدر وقت خود را هدر می دهید. هدر به این معنی که موضوع برنامه نویسی نمی پردازید و آن را حرص کنید.

  6. #6

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    اول از همه html ولی در حد آشنایی کافیه، چون زیاد باهاش کاری نداری.
    بعد css که اینو باید فول یاد بگیری چون گرافیک سایتت تو این خلاصه شده.
    اگه میخوای ادیتور باشی و سایتهای دیگه رو ادیت کنی بگی طراحم برو php یاد بگیر وگرنه من asp.net رو ترجیح میدم، البته خود asp چیزی نداره بیاد C#‎ و sql رو یاد بگیری، چند تا کتاب هم در مورد تحلیل و انالیز پروژه بخون که بدرد میخوره.
    این سه تا رو تا حدودی بخون بعد یه پروژه رو شروع کن و برو جلو، تو مسیرت مشکلات زیادی خواهی داشت که با حل اونا حرفه ای و حرفه ای تر میشی، جاوا رو بقیه رو طول انجام پروژه یاد میگیری و ...

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    25

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    نقل قول نوشته شده توسط Programmer 1 مشاهده تاپیک
    دوستان من نمی دانم چرا در زمینه برنامه نویسی وب فریز شدم انگار که دارم درجا میزنم ، واقعا نمیدونم چه جوری باید یاد گرفت ، یک کتاب باز کنم از اول تا آخر مثال های سادشو تمرین کنم و یا کمی که با مبحث آشنا شدم یک پروژه تعریف کنم و هر جا گیر کردم رجوع کنم به مباحث آموزشی مورد نیاز ، مقاله آموزش بنویسم ، تو فروم ها شرکت کنم و فقط سوالات دیگران رو پاسخ بدم ، کتاب بهتره یا فیلم و ... ، واقعا نمیدونم چه جوری یاد بگیرم
    کتاب کامل باشه خوبه. یا اینکه رفرنس رسمی.
    از اول تا آخرش رو بخون. تمرین هم داشت حل کنی به نفعته.
    مقاله های ویکیپدیا رو هم هروقت تونستی بخون (و منابع مشابه اگر بود)؛ راستی زبان انگلیسیت چطوره؟ میتونی از منابع اصلی، بدون محدودیت استفاده کنی؟

    ترتیب یادگیری هم اینطوریه:
    HTML
    CSS
    Javascript
    Server side language

    البته اینا عمده هاش هست. مخلفات داره. مثلا سمت سرور باید SQL و MySQL رو هم یادبگیری و بعضی چیزهای مربوط به آپاچی. بنده حتی رفرنس MySQL و آپاچی رو هم قبلا کامل خوندم؛ البته فکر نمیکنم برای هرکسی این وقت و انگیزه و ضرورت وجود داشته باشه. اما بهرحال در برنامه نویسی هرچه بیشتر مطالعه کنی قویتر میشی، و نیاز به وقت و انرژی لازم داره. نمیشه راه صد ساله رو یک شبه رفت.
    مخلفات همین یکی دوتا نیست. و بستگی داره اسم چی رو بذاریم مخلفات. بعضی چیزا رو اسم نبردم دلیل نمیشه نیاز نباشن. مثلا XML امروزه نه تنها در برنامه نویسی وب، بلکه در تمام حیطه ها کاربرد داره. یا همینطوری مسائل و متدهای گسترده مربوط به امنیت و رمزنگاری و غیره.
    بگم حتی باید پروتکل HTTP رو هم بهتره بخونی. ولی خب خیلی ها این کار رو نکردن و اصلا نمیتونن بخونن و بفهمن! خب برنامه نویس با برنامه نویس فرق میکنه. بعضیا فقط میتونه کارهای کلیشه ای و از روی نمونه یا با کمک کتابخانه ها و برنامه های آماده انجام بدن، ولی اونی که میخواد توان بیشتری داشته باشه باید این توان رو بدست بیاره، که راهش مطالعه و کار سخت و در نهایت خوندن و فهمیدن مطالب فوق تخصصی هست. مدتها فقط باید روی زبان انگلیسی کار کنی و مطالب مختلف بخونی تا بتونی رفرنسهای کاملا تخصصی و پایه رو بخونی و بفهمی (تازه بجز اطلاعات فنی مورد نیاز - یعنی این فقط برای شروع هست).

    تا همین چند سال پیش، 50% وقت و انرژی بنده روی زبان و حفظ کردن معانی لغات صرف میشد. تازه همین الانش هم یه PDF فارسی گرامر انگلیسی رو دارم میخونم و تاحالا دو بار رسیدم به تهش و دوباره از اولش شروع کردم و اینقدر هم این کار رو تکرار میکنم تا احساس کنم بقدر کافی فهمیدم و تسلط دارم و گرامر زبان انگلیسی در حافظه‌ام ضبط شده. ولی خب الان دیگه به این مطالعه اولویت خیلی بالای سابق رو نمیدم (معمولا در اوقاتی که نمیتونم کار دیگه ای انجام بدم مطالعش میکنم)، چون الان در سطحی هستم که بتونم هر رفرنس تخصصی رو براحتی بخونم.

    برنامه نویسی وب وسیع هست و از زبانها و فناوریها و پروتکل ها و استانداردهای مختلفی تشکیل شده. چطور میشه در مدت کوتاهی و صرفا با وصله و پینه کردن و برنامه و کد دیدن و کار کردن عملی بدون دانش تئوریک حتی در حد پایه، بر اینها احاطه یافت؟ اگر هم به این روش بشه، فکر نمیکنم از روش اصولی و ترتیبی سریعتر و راحتتر باشه.
    بعضیا به این شکل کارهایی میکنن و دلشون رو خوش میکنن که چیزی رو درست کردن و فکر میکنن دیگه برنامه نویس واقعی و توانمندی شدن. ولی آیا واقعا اینطوره؟

    بعضی وقت ها هم با خوندن کتابهایی مانند آموزش برنامه نویسی در 10 سال! کلا ناامید میشم آخه من علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم ولی خب عجله هم دارم ، باور کنید از تلاش کردن اصلا خسته نمیشم ولی اگه بدونم تلاشم بی فایده است دیگه انگیزه ای باقی نمیمونه ، ایده هام خیلی زیاده ولی تخصصش رو ندارم و علاقه وافری دارم که هرچه زودتر تخصصش رو به دست بیارم ، یه بچه 15 16 ساله هم نیستم که زیاد وقت داشته باشم الان 24 ام اگه بخوام اینطوری تو 10 سال یک زبان رو یاد بگیرم که چی میشه!!!
    باید وقت و انرژی و فکر آزاد لازم رو داشته باشی. باید داشته باشی یا بتونی از چیزای دیگه براش هزینه کنی و بتونی حداقل برای دو سه سال در این مورد که وقت و انرژی و فکر آزاد رو داری تضمین بدی به خودت. وگرنه بهتره نهایت به استفاده از CMS و بعضی کارهای محدود رضایت بدی. میتونی روی برنامه نویسی هم به مرور و خورده خورده کار کنی، ولی احتمالا اون 10 سال میشه 20 سال و حتی بعضی چیزهایی هم که یاد میگیری تا بیای استفاده کنی با فناوریهای دیگه کم و بیش جایگزین میشن! بهرحال کار کردن و آمادگی داشتن و فاصله رو کم کردن بهتر از اینه که این کار رو نکنی. البته اگر واقعا برنامه نویسی رو دوست داری و فقط بخاطر منافع تجاری دنبالش نیستی. یا احتمال میدی که چندین و چند سال دیگه بالاخره اون فرصت و فراقت رو پیدا کنی که بری دنبال برنامه نویس شدن.

    البته اینقدر هم دیگه سخت و طولانی نیست احتمالا. من نمیگم حتما 10 سال. ولی خودم چون خیلی گسترده و در حیطه های مختلف (وب، دسکتاپ، سیستمی) مطالعه کردم زمان زیادی برد. اگر میخواستم فقط برنامه نویس وب بشم کارم خیلی سریعتر و راحتتر میشد. یعنی بگم هنوز که هنوزه دارم مطالعه میکنم و کار عملی و تجاری خاصی نکردم، اما بر اساس مقایسه با دیگران و بعضی پروژه های کوچک تمرینی که انجام دادم میتونم بگم توانمند هستم.

    برنامه نویس واقعی شدن کار راحت و سریعی نیست. مثل اینکه شما بخوای در عرض 3 سال استاد کنگفو بشی. نمیشه که! مگر اینکه به حد مرگ به خودت فشار بیاری و فوق العاده هم با استعداد باشی. اون بدن به مرور قوی میشه؛ قرص نداره بخوری فوری بدنت بشه بدن یک استاد رزمی. هرچیزی وقت و فرایند خودش رو مطلبه.

    اگر سعی کنی از CMS استفاده کنی حداقلش میتونی سریع در اون به سطحی برسی که بتونی ازش بهره برداری واقعی بکنی. ولی در برنامه نویسی تا چند سال هیچ کاره ای و تا کامل شدن هم معلوم نیست چند سال طول بکشه (بخصوص اگر نتونی بصورت مداوم روش کار کنی).

    من قبلا برنامه نویسی دسکتاپ کار میکردم و الان هم اومدم سمت وب .
    چه برنامه هایی نوشتید بطور مثال؟ چه زبانی کار میکردید؟

    jQuery رو زیاد که بلد نیستم ولی حداقل بیشتر باهاش ور رفتم و میدونم میشه چیکار باهاش کرد و چند تا پروژه کوچیک هم نوشتم
    اول جاوااسکریپت رو یاد بگیر.
    البته اینکه میگم اصولیشه. وگرنه فکر میکنم خیلی از افراد این کار رو نکردن!!

    کلا تو طراحی قالب احساس میکنم بیشتر آشنا هستم تا اسکریپت نویسی سمت سرور و کاربر .
    طراحی قالب کجا و برنامه نویسی کجا. معلومه که طراحی قالب یه چیز خیلی محدودتر و ساده تریه. طراحی قالب اصلا برنامه نویسی بحساب نمیاد.

    بعدش مشکلی که من دارم این هستش که مثلا دارم طراحی قالب میخونم ، این وسط یک فیلم آموزشی فتوشاپ برای طراحان وب دانلود میکنم و میبینم که مباحثی داره باید یاد گرفت و دوباره وقتم میره رو این فیلم و از طراحی قالبم عقب میمونم
    فتوشاپ طراحی رو میخوای چکار کنی شمایی که داری برنامه نویسی یاد میگیری؟
    مگر اینکه بخوای بیشتر گرافیست و طراح بشی.
    اولویت با برنامه نویسی هست. چون خیلی گسترده تر و پرکاربردتر و نیاز اساسی و اولیهء شما هست.
    از یه برنامه نویس انتظار نمیره گرافیست حرفه ای باشه. اصلا انتظار نمیره گرافیست باشه!
    اول دیوار خونه رو بالا ببر، بعد به فکر پنجره و پرده باش.

    و یا مثلا میخوام یک پروژه تعریف کنم اینقدر حساسیت به خرج میدم و اونقدر پروژه رو بزرگش میکنم و باز به خاطر دامنه بزرگ پروژه قادر به پیاده سازیش نیستم .
    شما الان شاید تازه در سطح حل همون تمرین های موردی و محدود خودآموزها باشید. چه پروژه ای میخواید انجام بدید؟!

    آیا تا زمانی که مثلا HTML و CSS رو به صورت کامل یاد نگرفتم سراغ اسکریپت نویسی نرم؟ اگه اینجوری باشه که مثلا داریم CSS یاد میگریم جایی که مربوط به کار با فتوشاپ هست ما رو مجبور میکنه فتوشاپ یاد بگیریم که فتوشاپ هم خودش دنیایه و میریم تو اون غرق میشیم ، اصلا نمیدونم منظور از کامل یاد گرفتن یک موضوع چیه!
    CSS ارتباط خاصی به فتوشاپ نداره و میشه اون رو بصورت کامل بدون فتوشاپ بازی یاد گرفت.
    بعدا در جریان کار و نمونه های پیشرفته تر عملی ممکنه اینا رو با هم ترکیب کنی، اما هیچ ضرورتی به یادگیری همزمان اینا نیست. فتوشاپ رو هم درحد پایه بلد باشی کافیه برات. اون مال گرافیست ها و طراحان (نه توسعه دهندگان) و افرادی که کاملا وارد بازار شدن و تجربهء کافی در زمینه های دیگر رو دارن هست.
    همونطور که مثال زدم، فتوشاپ مثل پنجره یا پرده هست برای یک خانه. الان شما باید فونداسیون، اسکلت بندی، بنایی، لوله کشی، و سیم کشی و گچ کاری و غیره رو یاد بگیری.

    چک کردن ایمیل که اینقدر تو سایت ها عضو شدم شده کار هر 3 یا 4 ساعتم

    چک کردن فیدها که شامل سایت های جدید و گفتگو ها و نرم افزارهای جدید و کتاب و فیلم و اخبار آی تی و ... میشه و البته مثلا شاید روزی نباشه که من حداقل 5 تا نرم افزار رو تست نکنم یا فیلم های جدید و کتاب و ...

    بررسی مطالب جدید فروم ها و پاسخ به سوالات در صورت توان و ... که شاید فروم هایی که فعالیت میکنم هم خیلی مرتبط با هم نباشه مثلا موضوعات : کامپیوتر ، مذهبی ، پرورش اندام و کتاب و نرم افزار و ...

    آگاهی از تکنولوژی هایی جدید سخت افزاری و نرم افزاری و کلا گجت های جدید

    مطالعه نشریه ها سخت افزاری و نرم افزاری و بعضی ها هم بی ارتباط و ضمیمه روزنامه ها مثل: بایت و کلیک و ...

    من عاشق آپدیت بودن هستم از همه لحاظ
    تقریبا تمام اینایی که میگی کارهای تقریبا بی ارزشی هستن.
    خودم که کلی وقت و انرژی آزاد داشتم هیچوقت اینقدر وقت و انرژی تلف نکردم! نهایتش توی دو سه تا فروم میرفتم و پراکنده و تصادفی چیزهایی از اخبار و غیره هم میخوندم.
    اینها چیزهای گذرا و غیرکاربردی هستن. چندان سودی برات ندارن. مگر اینکه در شرایط اجتماعی و شغل خاصی باشی که ازشون بهره برداری کنی (مثلا بصورت روابط اجتماعی یا نیاز اطلاعاتی برای تعامل با مشتری هات).

    الان من چند سال همهء این اخبار رو اصلا ندیدم مگه چی شده؟ خیلی از اون اخبار اصلا یک بار مصرف بودن و دیگه دونستن یا ندونستن اونا هیچ فرقی نمیکنه یا کم اهمیت هست. چیزی که باقی میمونه و 100% کاربردیه توان علمیه. اینکه دانش و مهارت و پرورش ذهنی پایه رو پیدا کنی خیلی خیلی مهمتره. و بهرحال اینا پله هایی هست که باید طی کنی تا به مراحل بالاتر برسی.

    سعی کن از چیزایی که فقط یا بیشتر برای تماشا و سرگرمی هستن دوری کنی، مگر در حد تفریح و ایجاد انگیزه وقتی که خسته میشی. بیشتر وقت و انرژی خودت رو به مسائلی اختصاص بده که عملا به خودت چیزی اضافه میکنن و برات بیشتر از همه کاربردی هستن.

    شرکت در فرومها و کمک به دیگران حداقل درحد محدود و گهگاهی میتونه مفید باشه. مثلا بنده خودم گاهی به دیگران هرکمکی بتونم میکنم و این کار رو رو وظیفهء اخلاقی و باعث ایجاد کارمای مثبت میدونم که موجب پیشرفت بیشتر خودم هم میشه. البته نه اینکه مثلا براشون برنامه هاشون رو بنویسم و وظایف مسلم اونا رو انجام بدم.
    بنظر بنده آدم هرچی در رسیدن به اهدافش موفق میشه و پیشرفت میکنه باید یه چیزی هم به جامعه پس بده و به دیگرانی که در اون مسیری هستن که خودش طی کرده در حد توان کمک و راهنمایی کنه و سیستم و سلامت اجتماع رو حفظ و مرمت کنه و اگر تونست گسترش و ارتقا هم بده.

    آیا شمایی که تو برنامه نویسی حرفی برای گفتن دارید و تجربتون زیاده هم چنین وضعیتی دارید ؟ من روزانه شاید 11 ساعت پای سیستم هستم ولی واقعا نمیدونم میخوام به کجا برسم ، آیا برای برنامه نویس شدن باید قید خیلی از این چیزها رو زد و مثلا کاری نداشته باشیم سیستم به هم ریخته یک مرتب سازی نیاز داره ؟ فولدر ها به هم ریخته و طبقه بندیش کنیم ، دفرگ و سایت ها و کتاب ها و نرم افزار های جدید و اخبار تکنولوژی و فلان نرم افزار تو سیستم باگ داره و این خطای ×××× تو فلان جا مالی چیه و و و ... ، آیا باید بی خیال همه اینها بشیم و مثل یک نظامی فقط بچسبیم به برنامه نویسی و کد نوشتن ؟
    90% وقت و انرژیت رو بده برای یادگیری برنامه نویسی.
    آخرین ویرایش به وسیله Freedom777 : جمعه 22 مهر 1390 در 11:28 صبح

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    25

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    همهء ما از صفر شروع کردیم. بالاخره از یک جایی شروع کردیم دیگه.
    بنده ترم دوم دانشگاه تازه یه کامپیوتر خریدم و نمیتونستم حتی با ویندوز کار کنم و دوستم به این خاطر منو مسخره میکرد!
    اولش آدم وحشت میکنه از راه سخت و طولانی ای که در پیش داره و درمقابل کسانی که ازش جلوتر هستن احساس عقب‌ماندگی و محرومیت میکنه.
    ولی بهرحال این راهیه که باید رفت و اونا هم بالاخره رفتن و روش وقت و زحمت صرف کردن.

    بعدشم در دنیا مگه چه چیزهای دیگری هست که اینقدر جذاب و ارزشمند و در دسترس عموم باشن و اگر زحمت کشیدید به نتیجه هم برسید و چیزی خارج از کنترل شما مانع شما نباشه؟
    میخواید برید کار خلاف بکنید؟ واسه پولدار شدن؟
    دنبال لذتهای سطحی و زودگذر و نامشروع و پرهزینه و پرخطر برید؟
    مثلا چطوری چکار میخواید بکنید، بگید تا تحلیلش کنیم!

    هیچ چیزی بهتر از این نیست که انسان خودش رو بسازه و به خودش چیزی اضافه کنه. منظورم به خود خودشه. نه چیزهای بیرونی که در کنترل ما نیستن.

    باید تلاش کرد.

    باید خود را قوی کرد.

    انسان ضعیف و تنبل همیشه در معرض خطر و انحراف و رنج بیشتری قرار دارد.

    و انسان با حرکت و اعمال اراده به خودش هست که سالم میمونه. مثل آبی که اگر حرکت نکنه محل فساد میشه.

    همیشه باید چیزی یاد گرفت. همیشه باید اراده را فعال و حاکم نگه داشت.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    ممنون بابت توضیحات شما ، لطفا آی دی منو اد کنید سوالات زیادی دارم و میخوام بیشتر با شما در تعامل باشم
    آی دی یاهو من : auob_kokabi

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    مقاله های ویکیپدیا رو هم هروقت تونستی بخون (و منابع مشابه اگر بود)؛
    شاید برای خیلی ها ویکیپدیا بزرگترین دانش نامه علمی باشه ولی به جرات میتونم بگم تا به حال به صورت جدی ازش استفاده نکردم و کلا علاقه ای بهش ندارم چون هیچ وقت اطلاعات جامعی نمیده حتی در مقالات انگلیسی جامع هم بعضی جاها اینقدر این شاخه و اون شاخه شده آدم گیج میشه ، من که اسمش رو گذاشتم همه چیز و هیچ چیز!

    راستی زبان انگلیسیت چطوره؟ میتونی از منابع اصلی، بدون محدودیت استفاده کنی؟
    انگلیسیم بد نیست ولی خوب هم نیست ، درک میکنم ولی راحت نیستم یعنی وقتی دارم مطالعه میکنم انگار 70 درصد انرژی ام میره رو ترجمه و بقیش بحث تخصصی که دارم مطالعه میکنم .
    لذا بدون محدودیت نمیتونم مطالعه کنم ، به همین خاطر بیشتر مقاله های کوتاه انگلیسی و بعضی خودآموزها رو مطالعه میکنم و یا بخش خاصی از یک کتاب رفرنس رو مطالعه میکنم ولی به صورت جدی یک کتاب تخصصی لاتین رو از اول تا آخر مطالعه نکردم چون انرژی ام هدر میره .

    چه برنامه هایی نوشتید بطور مثال؟ چه زبانی کار میکردید؟
    تنها برنامه جدی که نوشتم ، نرم افزار مدیریت امور اداری برای جهاد کشاورزی شهرمون بود که در دوران کار آموزی نوشتم (با زبان سی شارپ دات نت و بانک SQL SERVER ) که البته اگه وقت شد کدش رو در اختیار دوستان هم قرار میدم تا استفاده کنند .
    برنامه های زیادی نوشتم ولی هیچ کدوم به ثمر نرسیدن به خاطر حساسیت بیش از حد خودم! .
    من بیشتر با زبان سی شارپ کار کردم و تو این زبان احساس آشنایی بیشتری میکنم ولی در کل اگر بخواهم بگم با زبان های زیر هم در برهه های زمانی کار کردم و برنامه هایی نوشتم :
    Qbasic
    Pascal
    C/C++‎

    ا
    ول جاوااسکریپت رو یاد بگیر.
    البته اینکه میگم اصولیشه. وگرنه فکر میکنم خیلی از افراد این کار رو نکردن!!
    درسته ولی تا کجا یاد بگیرم ، جاوا اسکریپت که تمومی نداره مثلا شی گراییش رو هم یاد بگیرم یا نه فقط با توابع مهمش آشنا بشم، باهاش چند تا برنامه بزرگ بنویسم یا نه فقط چند تا برنامه اعتبار سنجی کوچیک ، با توابع گرافیکیش سر و کله بزنم و چند تا برنامه گرافیکی بسازم یا فقط بدونم جاوا اسکریپت چی هست و کجا میشه ازش استفاده کرد و ...

    طراحی قالب کجا و برنامه نویسی کجا. معلومه که طراحی قالب یه چیز خیلی محدودتر و ساده تریه.
    درسته منم قصد مقایسه اینها رو نداشتم! ، مطمئنید که طراحی قالب محدودتره و ساده تر؟! من که میگم گسترده تر که نه گسترده و سخت تر! ، به عنوان یک برنامه نویسی دسکتاپ انعطافی که تو طراحی قالب و کلا در گرافیک دیدم در برنامه نویسی ندیدم ، خلاقیتی که تو گرافیک و طراحی قالب لازمه و زمانی که میبره اصلا قابل مقایسه با برنامه نویسی نیست ، کاربران نهایی شاید زیبایی کد شما رو نبینند ولی زیبایی ظاهری و ساده و سبک بودن و پارامترهای شهودی دیگه رو خیلی خوب درک میکنند و انتظار ارائه این موارد رو در بالاترین کیفیت ممکن دارند ، در برنامه نویسی شاید برای کدی که نوشتید تنها جوابگوی مدیر پروژه و سایر اعضای تیم باشید ولی در طراحی یک قالب پای هزارارن مشتری در میونه و نمیشه مخفی کاری کرد ، موارد این چنینی باعث میشه که طراحی قالب هم سخت جلوه کنه! .

    طراحی قالب اصلا برنامه نویسی بحساب نمیاد.
    صد البته!

    فتوشاپ طراحی رو میخوای چکار کنی شمایی که داری برنامه نویسی یاد میگیری؟
    خب بالاخره باید یک قالب اولیه طراحی کنیم برای شروع کد نویسی یا نه ، برای پروژه های کوچک میشکلی نیست چند تا تکست باکس و کامبو باکس و دکمه و ... میزاریم و شروع میکنیم به کد نوشتن ولی همین رو در نظر بگیرید برای یک پروژه طراحی یک سایت مثل ثبت نام دانشجویان ، خواه ناخواه باید برید طراحی قالب انجام بدید و خواه ناخواه باید فتوشاپ رو یاد بگیرید ، حالا که مجبوریم فتوشاپ و یا هر نرم افزار گرافیکی دیگر رو یاد بگیریم چرا خوب یاد نگیریم ، چرا ابزار کار رو خوب یاد نگیریم تا باعث بشه کار سریعتر و تمیز تر جلو بره

    اولویت با برنامه نویسی هست. چون خیلی گسترده تر و پرکاربردتر و نیاز اساسی و اولیهء شما هست.
    این درسته منم خیلی علاقه دارم که مستقیم برم رو کد نویسی ولی خب بالاخره باید یک پوسته ای باشه که براش کد بنویسیم یا نه؟ من از قند و بند کردن هم اصلا خوشم نمی آد و به همین خاطر ناچارم مبانی گرافیکی رو در خودم تقویت کنم .

    شما الان شاید تازه در سطح حل همون تمرین های موردی و محدود خودآموزها باشید. چه پروژه ای میخواید انجام بدید؟!
    قصد داشتم یک سایت پرسش و پاسخ سوالات طراحی کنم اونقدر بزرگش کردم که از سیستم مدیریت محتوای question2Answer هم زد جلو و بی خیالش شدم .

    CSS
    ارتباط خاصی به فتوشاپ نداره و میشه اون رو بصورت کامل بدون فتوشاپ بازی یاد گرفت.
    خب بعضی از مفاهیم CSS رو بدون وجود یک نمونه نمیشه یاد گرفت مثلا فهمیدن خاصیت های float و indent و مارجین داخلی و خارجی و ... رو نمیشه بدون اینکه در یک پروژه واقعی ببینیمش حداقل به صورت واضح و روشن یاد بگیریم .

    تقریبا تمام اینایی که میگی کارهای تقریبا بی ارزشی هستن.
    البته آنچنان هم بی ارزش نبود فقط تعادلش از دستم خارج شد ، مثلا از بس که با نرم ازفزارهای مختلف و سایت های مختلف سرو کله زدم ، راحت میتونم موضوعات مورد دلخواهم رو پیدا کنم و یا ابزار کارم رو خیلی راحت میتونم به دست بیارم و آشنایی خوبی با ابزار کار پیدا کردم ، به نظر من ابزار شناسی یک پیش نیاز ضروری برای هر توسعه دهنده ای هستش چون بعضی از موارد وجود داره که به خاطر عدم آشنایی با ابزار کار هزینه های یک پروژه خیلی زیاد میشه و یا منحرف میشه و حتی ممکنه بعضی وقتها پروژه رو با شکست مواجه کنه ، بعضی وقت ها هم باعث افزایش زمان توسعه میشه و ...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    علاوه بر همه راهنماییهای مفید دوستان به لینک زیر هم سری بزن به نظرم بتونه کمکت کنه:
    http://net.tutsplus.com/tutorials/ph...-to-learn-php/
    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    با سلام.

    دوست من من توی تجربه به پای بچه های دیگه که تو این سایت فعالیت میکنن نمیرسم ولی ما یه استاد داشتیم که میگفت بهترین زمان برای یاد گیری برنامه نویسی تحت وب زمانی هستش که شما خودت علاقه داشته باشی و بخوای یاد بگیریش پس برو کتاب های آموزشی و مقالات آموزشی رو دانلود کن و بعد از اینکه واقعا خوندی و فهمیدی که این زبان چه زبانیه شیرینیشو حس میکنی.


    موفق باشی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    باسلام:

    خب شما بسته به زبان برنامه نویسی که انتخاب کردید که در پست قبل گفتید PHP سعی کنید نحوه نوشتن ، ساختار ، دستورات ، توابع رو یاد بگیرید.
    به این مثال توجه کنید:
    شما خودتون رو یک سازنده سازه های چوبی فرض کنید که یک جعبه ابزار کامل دارید که این جعبه ابزار همان نحوه نوشتن ، ساختار ، دستورات ، توابع و ... هستند و بعد به شما میگن این سازه رو با این ابعاد برای کجا بساز و شما در این قسمت باید از این ابزار و تخته چوب ها که میشه به کد های HTML تشبیه بشه برای ساخت استفاده کنید.

    پس شما پس از یادگیری جعبه ابزار شروع به انجام یک پروژه با امکانات خاص خودش بکنید که در هر قسمت یاد بگیرید چگونه به ساخت این گزینه ها با وسایلی که دارید بپردازید.
    فراموش نکنید که در هر قسمت هم که به مشکل برخورد کردید در تالار مربوطه مطرح کنید تا راهنمایی کنیم.


    موفق باشید.

  14. #14

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    پیشنهاد میکنم جنگو رو یاد بگیری
    من یک هفته ای یاد گرفتم


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zirend.ir بازار کار آنلاین
    اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
    پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
    www.zirend.ir

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    دوست عزیز اینجور که معلومه شما میخوای با یه دست 10تا هندونه برداری.بنده هیچ نیستم.هیچ.ولی یه توصیه بهت میکنم.همه کاره هیچکاره س.سعی کن تو یه چیز متخصص باشی تا اینکه همه چیز بلد باشی.بنده تخصصم وب دیزاین هست.طراحی وب با html و css.ولی در برنامه نویسی بینهایت مبتدیم.دوست گلم اینکه دوستان میگن و شما هم تایید میکنی htmlاصلا برنامه نویسی نیست شاید به لحاظ فنی درست باشه،ولی انقققدر جای کار داره که باورکردنی نیست.شما بالاترین استاندارد کدنویسی رو رعایت کن،وقتی سایتت رابط کاربری درستی نداشته باشه به چه دردی میخوره؟شما چقدر htmlبلدی؟از طراحی پارالاکس سردرمیاری؟میتونی مشکل نویگیشن در بوت استرپ رو حل کنی؟ایناهمه htmlو cssهستن.میبینی که همین چیزای به ظاهر ساده، چه دنیایی توشون هست.
    دوست گلم اصلا کتاب رو ول کن.ول کن.اگه به کتاب بود، الان جعفرنژاد باید جانشین ساتیا نادلا می بود!کتاب یعنی رفع تکلیف نویسنده.شما وقتی کتاب میخونی،خودتو اسیر و درقید ماحصل تفکرات نویسنده قرار میدی.یعنی بیشتر از اونی برات وجود نداره.یه کتاب میخواد چی رو یادت بده؟ تو همین htmlبیشتر از اینه بگه تگ فرم چیه یا مثلا تفاوت displayها درcssچیه؟؟
    میخوای سرآمد بشی؟ برو انگلیسیتو قوی کن.برو ببین تو این stackoverflowچیکار میکنن.آدم مخش سوت میکشه.عوض کتاب خوندن برو سایتw3school.تمریناشو اونجا انجام بده.بعد چندتا مثال تو jsfiddleیا بوت پلای گیر بیار ببین چی به چیه.سر سال خودتو محک بزن ببین کجا رسیدی؟
    ببخش خییلی طولانی شد!

  16. #16

    نقل قول: واقعا برنامه نویسی تحت وب رو باید چه جوری یاد گرفت ؟ خواهش میکنم افراد با تجربه حتما پاسخ ب

    این طور افراد زیاد دیدم. برنامه نویس نمیشن. هی غر میزنن که یادمون بده ولی بعدش وقت نمیزارن.
    تنها راهش تعریف یک پروژه ساده برای خودتونه . بعد اروم اروم اون پروژه رو توسعه بدید.
    خودتون تو کار متوجه میشید چی نیاز دارید میرید دنبالش
    علم با طرح یک سوال و یافتن پاسخ برای اون سوال تولید میشه.
    حالا اون سوال چطور ایجاد میشه؟؟ وقتی که نیاز پیدا میشه. چه وقتی نیاز پیدا میشه؟وقتی پروژه تعریف کردید واسه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •