نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    سلام دوستان

    خیلی سرچ کردم تو سایت تا از زدن تاپیک بیهوده جلوگیری کنم که نشد ...

    من میخوام برای برنامم فرم لاگین بسازم ..

    دیتابیس ام SQL هست ....

    میخوام برنامه یه یوزر دیفالت داشته باشه که اون یوزر بتونه به همه فرم ها دسترسی داشته باشه ....
    بعد اون یوزر دیفالت بتونه N تا یوزر درست کنه ...
    یعنی مثل یه مدیر با دسترسی کامل ، مدیر داخلی ، کارمند

    بعد وقتی یوزر به دیتابیس Add شد و مثلا اسمش هومن بود ، بیاد اول چک کنه ببینه طرف به چه فرم هایی دسترسی میتونه داشته باشه یا نه ...

    یعنی مثلا 10 تا فرم تو برنامه داریم کلا !
    یوزر هومن بتونه به 3 تاش دسترسی داشته باشه و همه ی فرم ها توی TooltipMenustrip بصورت منو هستش ....
    برای یوزر مدیر کل ، همه گزینه های تولتریپ منواستریپ فعال باشه و مدیر کل بتونه برای کاربرای جزء ، مثلا فلان فرم فعال یا غیر فعال باشه ...

    اگه سورسی اموزشی چیزی دارید دریغ نکنید که یاد بگیرم ...

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    تو بانک مقدار فرم هایی که میخوایی کنترول داشته باشی رو مشخص کن بعد برای هر کدوم از افراد تو بانک میتونی با true و false کردن اون مقدار دسترسی بدی.
    برای اینکه برنامه درست اجرا بشه تو فرم لود دستور ها رو وارد کن که از بانک باید کوئری بگیری


    untitled.JPG

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    سلام
    پس کو لینک دانلود ؟؟؟!!!

    دوست عزیز: djhooman

    این چیزی که مد نظر شماست کار سختی نیست
    من هم یه چنین چیزی رو توی پروژه کاردانیم پیاده سازی کرده بودم
    با این ویزگی خاص که با registry کار میکردم و یه جورایی بازی بودش!!!
    شما که تعداد فرم هات ثابته مگه نه؟
    پس توی قسمت تعریف کاربر
    1.کاری کن که علاوه بر فیلدای معمول
    کاربر ملزم به تعیین سطح دسترسی باشه
    بعد اونا رو توی بانکت یل اصلا راحت تر همون رجیستری دخیره کن
    حالا موقع لاگین کردن هم باید ملزم باشه که نوع کاربر و سطح دسترسی مشخص شه.
    حالا وقت کار اصلیه
    باید توی هر رویدادی که موجب نمایش اون فرم های حساس میشه این کاربر رو چک کنی که کیه هستن ایشون و قدرتشون چقدره.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    نرم افزار تجاری هستش و برای همین منظور شما میتونین تهیه کنین نسخه این برنامه رو.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    آرش جان مرسی ...

    اما یه مثال قوی میخوام که Step by Step اش علوم باشه ......

    میخوام کامل یاد بگیرم .....

    برای همین بهترین آموزش ، سورس هستش ...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    لطفا اگر میشه یه سورس برام با بانک SQL بذارید ...

    حالا فارسی یا انگلیسی مهم نیست ....

    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    کسی نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووود ؟ ؟ ؟

    یعنی اینقدر سوالم سخته ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    دوستان خیلی بازم سرچ کردم

    لطف میکنید کمک کنیددد ؟؟؟
    یه ریفرنسی ، مثالی،یه چیزی که یادبگیریم ...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    تعداد

    • مشاهده ها: 120 این پست هست ....

    کسی نمیدونه ؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    درود
    روشهای زیادی برای این کار هست یکی از این روشها همونیه که دوستمون M.KH-SH گفت ولی من شخصاً یک کنترل پنل مخصوص درست میکنم برای برنامه تا توی اون برای هر کاربر منو های قابل دسترسی رو مشخص کنم بعد موقع بالا آمدن برنامه سطح دسترسی کاربر رو بررسی می کنم و براساس اون منو رو تغییر می دم یعنی تو منو ها میانبرها رو فعال و غیر فعال می کنم به این شکل امکان دسترسی به بعضی فرمها و در نهایت اطلاعات محدود و قابل کنتر میشه
    پیروز باشی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    nokhodsiah2001 عزیز

    میدونم ! اما مثال میخوام که عملا یاد بگیرم !

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    عزیزم فکر نکن بهترین کمک سورسه
    سورس ماهی گرفته ست
    ما هممون بهتره درست کردن قلاب و ماهیگیری رو یاد بگیریم
    (نه برنامه نویسی...)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

        Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    If Me.Left = My.Computer.Screen.WorkingArea.Width - My.Computer.Screen.WorkingArea.Width - 200 Then
    Timer1.Enabled = False
    'Dim loginff As New LoginForm
    'loginff.ShowDialog()
    If My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "adminname", Nothing) = "" Then
    MsgBox(" !کاربر مدیر تعریف نشده است " + vbNewLine + ".برای شروع باید حتما کاربر مدیریت تعریف گردد", MsgBoxStyle.Information)
    Me.Hide()
    Userform.Show()
    Userform.ttype.Text = "مدیریت"
    Userform.ttype.Enabled = False
    Else
    LoginForm.Show()
    Me.Hide()
    End If
    ElseIf Me.Left <> My.Computer.Screen.WorkingArea.Width Then
    Me.Left = Me.Left - 2
    End If
    End Sub



    این کد توی تایمر حرکت دهنده فرم loading یکی از پروژه هامه ک اینی که شما مد نظرته توش لحاظ شده.

    و در ادامه ...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    و این هم کد رویداد کلیک دکمه ی ورود فرم login هستش :

    Private Sub GlassButton1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GlassButton1.Click

    If un.Text <> "" And Pas.Text <> "" Then
    cunt.Text = Val(cunt.Text) + 1
    End If
    'MsgBox(My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURREN T_USER\Software\EagleTax\users", "cunter", Nothing))
    If My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "cunter", Nothing) = 5 Then
    '// Standby
    Dim o As String
    o = MsgBox("!شما مجاز به ورود نیستید", MsgBoxStyle.Exclamation)
    If o = vbOK Then
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/l")
    End If
    Else
    cu += 1
    'MsgBox(cu)
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "cunter", cu)

    End If
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "cunter", cu)
    If namfam.Text = "" Then
    MsgBox(".لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید", MsgBoxStyle.Exclamation)
    namfam.Select()
    Exit Sub
    End If
    If un.Text = "" Then
    MsgBox(".لطفا نام کاربری خود را وارد نمایید", MsgBoxStyle.Exclamation)
    un.Select()
    Exit Sub
    End If

    If Pas.Text = "" Then
    MsgBox(".لطفا رمز عبور خود را وارد نمایید", MsgBoxStyle.Exclamation)
    Pas.Select()
    Exit Sub
    End If
    If un.Text = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "adminun", Nothing) And Pas.Text = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "adminpas", Nothing) Then
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "activeuser", "مدیریت")
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "activeusernamfam", namfam.Text)
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "cunter", 0)
    Me.Hide()
    master.Show
    Exit Sub
    Else
    If Pas.Text = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "ranandepas", Nothing) And un.Text = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "ranandeun", Nothing) Then
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "activeuser", "رانندگان")
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "activeusernamfam", namfam.Text)
    My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "cunter", 0)
    Me.Hide()
    Master.Show()
    Me.Hide()
    Exit Sub
    Else
    GoTo n
    End If
    End If
    n:
    MsgBox("!!!دسترسی غیر ممکن", MsgBoxStyle.Critical)
    un.Text = ""
    Pas.Text = ""
    'namfam.Text = ""
    un.Select()
    '---------
    'If Pas.Text <> My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "ranandepas", Nothing) And un.Text <> My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "ranandeun", Nothing) Then
    ' MsgBox("!!!دسترسی غیر ممکن")
    ' un.Text = ""
    ' Pas.Text = ""
    ' un.Select()
    ' Exit Sub
    'Else
    ' Me.Hide()
    ' Master.Show()
    'End If
    'Dim MyDataAdapter As SqlDataAdapter
    'Dim DS As New DataSet()
    'Dim connectionString As String = My.Settings.salam
    'Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(connectionString)
    ''==============
    'Dim sqlString As String = "Select username FROM users WHERE username= '" & un.Text & "'"
    'MyDataAdapter = New SqlDataAdapter(sqlString, con)
    'con.Open()
    'MyDataAdapter.Fill(DS, "users")
    'MsgBox(DS.Tables("users").DefaultView.Count)
    'If DS.Tables("users").DefaultView.Count <> 0 Then
    ' MsgBox("مجاز نیستید", MsgBoxStyle.Exclamation, " خطا")
    ' MyDataAdapter.Dispose()
    ' con.Close()
    ' con.Dispose()
    ' Exit Sub
    'End If
    ''Master.Show()
    ''Me.Hide()
    End Sub

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    Cool نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    و قدم آخر زمانیه که کاربر میخواد به فرم خاصی وارد بشه :
    توی این مثال اگه راننده به عنوان کسی که به برنامه login کرده تشخیص داده بشه
    از ورودش به اون فرم جلوگیری میشه
    کد دکمه ورود به آن فرم :

    Private Sub ComboBox2_MouseUp(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles ComboBox2.MouseUp
    If My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S oftware\EagleTax\users", "activeuser", Nothing) = "رانندگان" Then
    MsgBox(".کاربر راننده اجازه تغییر نوبت را ندارد", MsgBoxStyle.Critical)
    ComboBox2.SelectedIndex = (ComboBox2.Items.Count - ComboBox2.Items.Count)
    End If
    End Sub




    سوالی اگه از هرجای اینا کدها داری بپرس.
    موفق باشی

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    این اررور و خیلی میگیره :

    Error 1 'Computer' is not a member of 'My'.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    کسی نیست بصورت کاربردی و دقیق آموزش بده این صفحه ساخت کاربر رو !!؟؟؟؟

    طوری باشه که بصورت دیفالت یوزری با نام کاربری ادمین و پسورد xxxxxx تو برنامه باشه که همیشه بشه برنامه رو ران کرد ...

    2 مدل یوزر دیگه هم ثبت بشه ( اولیش فقط کاربر صندوق بتونه به تمام فرم های ثبت اطلاعات وارد بشه ( مثلا 3 فرم از 9 فرم برنامه ) و دومی حسابدار که بتونه هم داخل فرم های ثبت و ویرایش اطلاعات بره ( مثلا دسترسی به 6 فرم از 9 فرم ) و سومی هم ادمین که دسترسی به همه صفحات داره ....

    الگوریتمش و نمیتونم برای خودم طراحی کنم ....

    خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی ممنون میشم اگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــر کمک کنید ....

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    یعنی کسی نیست بتونه نمونه یا مثالی بذاره تا یاد بگیریم ؟؟؟؟

    مثال آموزشی خیلی قدرت درک و بالا میبره ....

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    دوست عزیز آنالیز رو میگم برات::::::

    یک تیبل مخصوص برای کاربران ثبت کن
    این تیبل شامل نام کربری ، رمز ورود و صفحاتی که میخوای دسترسی براشون تعریف کنی

    حالا دیگه مییای بعد از ورود کاربر با توجه به صفحه هایی که اجازه دسترسی داری شروع به کار میکنه کاربر


    خیلی سادست
    دقیقا چی میخوای؟؟؟

    سورس رو میخوای؟

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    دقیقا نمیتونم تحلیل کنم ... مثلا صفخات که کاربر قراره بهش دسترسی داشته باشه و ....

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    خوب دوست عزیز هنگام لود شدن اون فرم ها دستور بنویس که اگه کاربر در بانک اجازه داشت صفحه باز بشه اگه هم نه بسته بشه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار morteza@z
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    نقل قول: ساخت فرم لاگین به نرم افزار

    سلام من این صفحه را در چند صفحه قبل پیدا کردم سوالم نیز همین است فقط این خط کد ها در برنامه خطا میده می خواستم در صورت امکان ازنمونه برنامه گذاشته و استفاده کنیم با همین موضوع با تشکر؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •