نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشكل در استفاده از stored procedure در Entity Framework

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    80

    Question مشكل در استفاده از stored procedure در Entity Framework

    من يك procedure به شكل زير دارم:
    Create PROCEDURE [dbo].[sp_IsToDetermine](@CurrentUser int)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON

    select ToDetermine from dbo.TRols where RolCode=(
    select RolCode from TUserRols where UserCode=@CurrentUser )

    END
    حالا در برنامه اي كه از Entity Framwork استفاده كرم ميخوام فيلد ToDetermine كه از نوع bit مي باشد را در يك متغيير از bool بريزم.
    اين تابعي هست كه داخل برنامه نوشتم الان مشكل من اين است كه نميدونم چطور جلوي return مقدار true يا false رو برگردونم:
    public bool isresiver (int userCode)
    {

    DAL.TicketManagementEntities Cont = new DAL.TicketManagementEntities();
    var ss = Cont.sp_IsToDetermine(userCode);
    return ss
    }

  2. #2

    نقل قول: مشكل در استفاده از stored procedure در Entity Framework

    سلام.
    ابتدا Model Browser رو باز کنید، سپس در بخش TicketManagementEntities، شاخه Function Imports رو باز کنید.
    اونجا باید تابعی به اسم sp_IsToDetermine وجود داشته باشه. روی این تابع دو بار Click کنید تا پنجره Edit Function Import باز بشه.
    در این پنجره، مطمئن بشید که Radio Button مربوط به Scalars روشنه و Boolean انتخاب شده...

    سپس، دو خط آخر کدتون رو به این کد تغییر بدید:

    return Cont.sp_IsToDetermine(userCode).SingleOrDefault() ?? false;


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    80

    Question نقل قول: مشكل در استفاده از stored procedure در Entity Framework

    من چطور مي تونم stored Procedure رو با توجه به اينكه در Mode Entity جدول TUserRols كه يك جدول مياني مي باشد آودره نمي شود با Entity Frmawork پياده كنم.
    Create PROCEDURE [dbo].[sp_IsToDetermine](@CurrentUser int)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON

    select ToDetermine from dbo.TRols where RolCode=(
    select RolCode from TUserRols where UserCode=@CurrentUser )

    END
    ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •