نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hamid2547
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    120

    آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    من مبتدی هستم،سوالم از دوستان اینه که آیا یک فرد متبدی مشکلی براش وجود نداره که از نرم افزارهایی مثل "Dreamweaver" استفاده کنه یا تا مبتدی هست بهتره از یه ادیتور ساده تر استفاده کنه و به این نرم افزارها که امکانات زیادی میدن اتکا نکنه؟منظورم به طور مثال به جای اینکه از همین اول راه به کد ساجسشن ها و چیزهایی که کار رو اسون و راحت میکنند عادت کنم بیشتر به خودم متکی باشم و وقتی راه افتادم برم سراغ این نرم افزارها؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    برای شروع میتونی از دریم استفاده کنی !
    اما خب بعدا شاید نری کد ها رو یاد بگیری ، با دکمه ها و منو های دریم ور بری ....
    بازم میخوای کامل بفهمی چی پشت صحنه هست ، از این دریم و امثال دریم استفاده نکن ( البته با استفاده از دریم هم همیشه فهمید که پشت پرده چیه ، اما خب کمتر کسی میره دنبالش ... )

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    چه ربطی داره ...
    خوب در حالت design طراحی نکن و فقط کد بزن .... این که نمیشه دلیلی برای استفاده نکردن از یه نرم افزار ...
    درضمن دریم که php رو در حالت design پوشش نمیده پس مطمئن باشین که چه بخواین چه نخواین باید فقط کد بزنین .

  4. #4

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    درضمن دریم که php رو در حالت design پوشش نمیده پس مطمئن باشین که چه بخواین چه نخواین باید فقط کد بزنین .
    من از دریم ویور و notepad++ استفاده می کنم. دریم ویور خوبیش اینه که قابلیت کامل کردن دستورات سی اس اس و جاوا اسکریپت رو داره اما برای پی اچ پی این قابلیت رو نداره.

    چه ادیتوری قابلیت کامل کردن دستورات پی اچ پی رو داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    دریم ویور هم با دکمه های ترکیبی Ctrl + Space لیست توابع و کلاسها رو میاره البته من در DW cs5 منظورم هس و نسخه های قبلیش رو کار نکردم .
    php designer و zend studio هم اینکار رو انجام میدن .
    البته اگه از فریم ورک زند استفاده میکنید حتما zend studio رو بگیرین که فوق العاده هس و تمامی متغیرها و توابع و کلاسهای php و شخصی خودتونو میشناسه و در نوشتن کد کمکتون میکنه .

  6. #6

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    البته اگه از فریم ورک زند استفاده میکنید حتما zend studio رو بگیرین که فوق العاده هس و تمامی متغیرها و توابع و کلاسهای php و شخصی خودتونو میشناسه و در نوشتن کد کمکتون میکنه .
    ادیتور زند فقط برای فرم ورک زند این قابلیت رو داره یا برای هر نوع کد نویسی چنین امکاناتی رو در اختیار برنامه نویس قرار می ده؟

    لطفا بگید که سرعت اجرا و بالا اومدن ادیتور زند و ادیتور php designer نسبت به ادیتور notepad++ چطور هست؟ من تا حالا از این ادیتورها استفاده نکردم ولی اگه ادیتورهای خوبی باشن ازشون استفاده می کنم.

  7. #7

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    آقا با dream کار کن
    تسلط خودت رو روی طراحی و برنامه نویسی همزمان میبره بالا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    نمی شه به zend studio ادیتور گفت چونکه بیشتر از یه ادیتور امکانات داره . زند نه فقط مخصوص فریم ورک زند نیس و میشه ازش برای کد نویسی ساده هم استفاده کرد .
    تمامی این نرم افزارهایی رو که معرفی کردم فراتر از یه ویرایشگر هستن مثلن همین زند مثل یه ویژوال استادیو هس البته برای زبان php و مخصوصا برای فریم ورک زند .
    notepad ++ فقط یه ویرایشگر هس و نمی تونه متغیرها رو تشخیص بده و یا بتونه کلاس رو پردازش کنه . در صورتیکه زند تمام اینکارا رو انجام میده .
    اصلا من مشخصات برنامه هایی که خودم کار کردم رو می گم :
    DW cs5 : با این برنامه میتونید هم اینکه همزمان از حالت طراحیش استفاده کنید هم در حالت کدش میتونید به سادگی کد بزنید جالبیش اینجاس که اکثر توابع و کلاسهای php رو به همراه توضیح در برنامه وجود داره .
    ZS8 : این هم همون امکانات DW رو داره (البته بدون توضیحات کد php) و قادر هس که کلاسها و متغیرها در صفحات مختلف رو تشخیص بده و به همین خاطر در کد نویسی که انجام میدیم به سرعت هر چه تمامتر پیشنهادات خودش رو میده .
    php designer رو من از ظاهرش خوشم نیومد کار نکردم ولی خیلیها این برنامه رو دوس دارن و باهاش کار میکنن .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hamid2547
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    120

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    موضوع فقط حالت دیزاین و کد نیست،منظور من همه ی امکاناتی هست که نرم افزار میده و ممکنه فرد مبتدی رو بد عادت کنه،به طور مثال متکی شدن به کد هینت نرم افزار یا امکاناتی از این دست،منظور من کلا اینه که بهتر نیست اول با توابع کار کردن و اونها رو درست یاد گرفت و تو سینتکس و... اشتباه نکرد و بعد برای بالا بردن سرعت سراغ این نرم افزارها رفت؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    عزیزم مطمئن باشید که هیچ وقت نمی تونید بگین که تمامی توابع یه زبان رو حفظید و یا نمی تونید بگید که کدی که مینویسید بدون اشتباه تایپی هس ... به همین دلیل ما به این نوع برنامه ها که بتونن این اشتباهات و یادآوریها رو داشته باشن نیاز داریم .
    بله در ابتدا بهتره که اگه زبانی رو شروع میکنیم فقط جهت یادگیری نحوه کد نویسی در اون زبان به صورت دستی نوشته بشه تا error syntax کمتری داشته باشیم . ولی نه اینکه دیگه بیایم و همه توابع و کلاسها رو حفظ کنیم .

  11. #11

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    برای php بهترین محیط کد نویسی nusphere phped هستش
    از زبانهای java script + html + css و ... هم پشتیبانی میکنه

  12. #12

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    نقل قول نوشته شده توسط mirzajavad مشاهده تاپیک
    برای php بهترین محیط کد نویسی nusphere phped هستش
    از زبانهای java script + html + css و ... هم پشتیبانی میکنه
    ایا می شه توی nusphere phped مثل دریم ویور جدول، فرم و ... رو با دو سه کلیک ایجاد کرد؟

    اگر این ادیتور این امکانات رو داشته باشه یعنی هم امکانات دریم ویور رو داره و هم امکانات ادیتور زند، با این شرایط این این ادیتور بهتره.

  13. #13

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    ایا می شه توی nusphere phped مثل دریم ویور جدول، فرم و ... رو با دو سه کلیک ایجاد کرد؟

    اگر این ادیتور این امکانات رو داشته باشه یعنی هم امکانات دریم ویور رو داره و هم امکانات ادیتور زند، با این شرایط این این ادیتور بهتره.
    این نرم افزار بیشتر برای کد نویسی php هستش
    و امکانات طراحی و صفحات مثل دریم رو نداره ولی به صورت ساده یک سری امکانات جهت این کار رو داره
    حتی میشه باهاش prel,python و smarty هم نوشت
    مفسر درونی هم برای اجرای سریع کد تعبیه شده

  14. #14

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    این نرم افزار بیشتر برای کد نویسی php هستش
    و امکانات طراحی و صفحات مثل دریم رو نداره ولی به صورت ساده یک سری امکانات جهت این کار رو داره
    حتی میشه باهاش prel,python و smarty هم نوشت
    مفسر درونی هم برای اجرای سریع کد تعبیه شده
    پس تفاوت چندانی با زند نداره. من فکر کردم هم امکانات زند و هم امکانات دریم ویور رو داره.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: آیا ادیتورهای پیشرفته برای افراد مبتدی مناسب است؟

    من همین الان نصبش کردم ولی در نگاه اول خیلی گنگ بود ... nusphere رو میگم
    داشتن ویزاردش برام جالب بود برای ایجاد پروژه و فایل ...
    اما نمایش ندادن نام توابع و یا متغیرها در هنگام کد نوشتن کمی اذیت میکنه ... اما از اینکه بتونه کدهای html ، js ، css ، php رو تشخیص بده خیلی خلاقانه بود ...
    اما در کل مثل زند بود و برای برنامه نویسانی که به صورت پروژه ای کار میکنن زند خیلی بهتره چونکه سرعت و قابلیت های بیشتری داره اصلا محدود نیس و به سادگی میشه تمام قسمتهاشو تغییر داد مثلا میشه به سادگی کتابخانه هاش رو عوض کرد و یا نسخه php سفارشی شده رو بهش داد و خیلی کارا دیگه .
    به طور کلی هرکی میخواد برنامه نویسی کنه بهتره که با چندتاشون در ابتدا کار بکنه هرکدوم که چشمش رو گرفت با همون کار کنه چونکه انتخاب یه برنامه برای برنامه نویسی و طراحی واقعا یه نظر شخصی هس .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •