نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

    برای رویداد ها که یه کلاس void دارم. چطور میتونم این کد ها رو بهشون اختصاص بدم بدونه اینکه برم توی رویداد keypress و کلاس رو احضار کنم؟!
    پیشاپیش ممنون.

  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

    شاید اگه واضح تر توضیح بدین بتونم کمکتون کنم...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

    مثلا 20 تا کنترل تویه یه فرم دارم. یه کلاس نوشتم به این صورت که زبان رو وقتی تویه
            public void Enter2Tab(object sender,KeyPressEventArgs e)
    {
    if(e.KeyChar == (char)Keys.Enter)
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }

    حالا میخوام این رو تویه press event چند تا تکست باکس بذارم.البته با کد!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

    دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ولی اگه منظورتون ایجاد رویداد توسط کدنویسی هست :

    textBox1.KeyPress+=new KeyPressEventHandler( function name ); 


    function name نام تابع شماست

    و برای اینکه بتونی توسط یه متد تمام تکست باکس هایی رو که از این تابع استفاده می کنند رو کنترل کنی باید یه تکست باکس معرفی کنی و برابر تکست باکس مورد نظر کنی ، به این صورت:

     textbox txb=(textbox) sender


    بعد هم می تونی از txb تعریف شده استفاده کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: چطور میتونم یک رویداد رو به کنترل ها بدم؟

    شما باید برید داخل رویداد KeyPress هر کنترل از طریق پنجره Events و رویداد اون رو از combo رو همون رویدادی که بالا نوشتی رو اختصاص بده
    به همبن سادگی
    دیگه نمیخواد واسه همه اونا کد تکراری بنویسی
    فقط به هر کنترل اون رویدادی که خودت تابعشو نوشتی رو بده و تمام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •