نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره فیلد ایمیل

  1. #1

    ذخیره فیلد ایمیل

    سلام

    میخواستم ایمیل کاربران سایتم رو جهت اطلاع رسانی از دیتابیس ذخیره و درون یک فایل text بریزم
    چطوری این کار را انجام بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: ذخیره فیلد ایمیل

    دو راه داری :
    1- توسط دستورات خود mysql در یه فایل ذخیره کنی که البته دسترسی به سرور فایل در دیتابیس نیاز داره ( البته کدش رو بلد نیستم )
    2- با استفاده از یه select ساده از دیتابیس تمامی ایمیلها رو گرفته و در یه فایل ذخیره کن .

  3. #3

    نقل قول: ذخیره فیلد ایمیل

    منظورم همون استفاده از خود mysql هستش
    فکر کنم ساده ترین کار روش دومه چون میشه راحت ایمیل ها رو جدا کرد

  4. #4

    نقل قول: ذخیره فیلد ایمیل


    <?php
    //include "./connect.php";
    $sa = fopen("number.txt","w");
    $sql = mysql_query("select * from users");
    while($row = mysql_fetch_array($sql))
    {
    fwrite($sa,"\r\n".$row['cellphone_number']);
    }
    fclose($sa);
    ?>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •