نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت builder 4.5 با 6

  1. #1

    تفاوت builder 4.5 با 6

    [CPP]سلام دوستان
    مدتیه برنامه نویسی رو شروع کردم و میخوام با ++c شروع کنم خودم دارم از روی کتاب ++c جعفری قمی میخونم ولی الان که میخوام شروع کنم به برنامه نویسی برای نوشتن اولین برنامه که یه برنامه ساده است که یه متن رو نشون میده به مشکل برخوردم

    تو builder 6.5 ازم ۲ تا خطا میگیره ولی الان که ۴.۵ رو نصب گردم برنامه بدون مشکل اجرا شد

    داستان ایجاست که من این کد ها رو نوشتم

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    cout <<"i am a programmer.";
    getch();
    return 0;
    }


    همین تو ۴.۵ اجرا شد ولی تو ۶ ۲ تا خطا میده

    میخوام بدونم چه اشکالی تو این برنامه هست که تو ۶ خطا میده؟۶ با ۴.۵ چه فرقی دارن؟

  2. #2

    نقل قول: تفاوت builder 4.5 با 6

    در موقعی که می خواهید یک پروژه در C++‎‎‎ Builder 6 از نوع کنسول ایجاد کنید، در پنجره ای که باز می شود تنظیماتی مانند آنچه که در شکل ضمیمه قرار داده ام را اعمال کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: تفاوت builder 4.5 با 6

    دمت گرم دوست عزیز مشکل حل شد
    ببخشید دیگه یه خرده تازه کاریم دیگه

  4. #4

    نقل قول: تفاوت builder 4.5 با 6

    خیلی با حالی .دستت درد نکنه .مشکل منم همین بود حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •