نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

  1. #1

    محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    سلام دوستان
    من یک جدول دارم که اطلاعات شخصی افراد رو نگهداری میکنه.
    حالا می خوام از فیلد birthdate که در این جدول وجود داره سن افراد رو محاسبه کنم و افرادی که سنشون بالاتر از مثلا 20 ساله نمایش بدم.
    میشه لطف کنید و بگید چطور می تونم این کارو انجام بدم.

  2. #2

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    سلام.
    در همین جا بگردید دنبال محاسبه اختلاف دو تاریخ.
    اختلاف امروز رو با تولد ایشون بدست بیارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    ببینید من مشکلی با محاسبه سن از روی تاریخ ندارم.خودم تابع این کار رو نوشتم.
    فقط نمی دونم باید چطور دقیقا زمانیکه می خوام اطلاعات رو از دیتابیس بخونم و در گریدویو نمایش بدم از این تابع استفاده کنم.
    فرض کنید اسم تابعی که این کار رو انجام میده agec هست که یک پارامتر ورودی داره و این پارامتر ورودی همون فیلد birthdate هست.حالا من می خوام دستور select رو بنویسم
    select * from TB_Char where birthdate
    بقیشو نمی دونم باید چطور بنویسم

  4. #4

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    select * from TBL where dbo.agec(birthday)> 20
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    ببخشید الان این dbo.agec که نوشتید چی هست؟ یک store procedure است؟
    من تابع محاسبه سن رو با C#‎ نوشتم
    البته هنوز کامل نیست
    public static int Age_caculate(string birthdate)
    {

    char[] sep = { '/' };
    PersianCalendar ps = new PersianCalendar();
    string date = ShamsiDate.GetFarsiDate(DateTime.Now, true);
    string[] arrDate = date.Split(sep);
    int month = Convert.ToInt32(arrDate[1]);
    int day = Convert.ToInt32(arrDate[2]);
    int year = Convert.ToInt32(arrDate[0]);


    string[] birthDate = birthdate.Split(sep);
    int birthmonth = Convert.ToInt32(birthDate[1]);
    int birthday = Convert.ToInt32(birthDate[2]);
    int birthyear = Convert.ToInt32(birthDate[0]);

    int agy;

    int agm;

    int agd;

    int age;

    agy = year - birthyear;

    agm = month - birthmonth;

    agd = day - birthday;

    if (((agm == 0) && (agd < 0)) || (agm < 0))

    age = agy - 1;

    else

    age = agy;

    return age;

    }


    این دستور select ای نوشتید رو من کجا باید بنویسم؟
    میشه کامل توضیح بدید من در sql تازه کارم

  6. #6

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    شما باید تابع رو در SQL بنویسید.
    در مورد نوشتن تابع هم در همین تالار جستجو کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: محاسبه سن از روی فیلد تاریخ تولد

    دوست عزیز نمی دونم نیازت چجوریه !
    اما سن رو به راحتی از طریق عبارت :


    Year(GetDate()) - Year(Birthdate)

    می تونی به دست بیاری !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •