نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    سلام

    کتاب زیر هدیه کوچکی است از طرف من به همه دوستان و هموطنان عزیزم.

    امیدوارم از خواندن آن لذت و نهایت استفاده را ببرید.

    http://naghoos-andisheh.ir/bookview.aspx?bookid=1486184

    خوشحال میشم اگه انتقاد یا پیشنهادی داشتید به آدرس الکترونیکی اینجانب sajjad.razmi@gmail.com ارسال نمایید.

    با تشکر و احترام
    آخرین ویرایش به وسیله sajjadrazmi : یک شنبه 17 مهر 1390 در 22:17 عصر

  2. #2

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    با سلام، بنده با اوراکل ماسترو کار میکنم.
    اصلا هدف بنده از کارکردن با اوراکل این بود که شنیده بودم توی اوراکل میشه کلاس و شی تعریف کرد
    (یعنی برنامه نویسی شی گرا)
    ولی حالا که با کلی دردسر نرم افزاراشو گیر آوردم، دستوری
    برای تعریف کلاس و شی نمیبینم.
    تمام فایلهای آموزشی فارسی و انگلیسی رو هم
    گشتم.
    فقط تعریف جدول داره!!!
    لطفا اگه کسی بلده چطوری میشه یه پایگاه داده
    شی گرا ایجاد کرد، بهم خبربده. خیلی حیاتیه..
    حالا اگه توی اوراکل هم نشد، عیبی نداره. توی هر پایگاه داده ی دیگه ای که باشه خوبه!
    با عرض معذرت، پایگاه داده شی گرا: پایگاه داده ای که وقتی ازش کوئری میگیریم، بجای جدول و رکورد، بهمون شیء برمیگردونه.
    یا حق
    (منتظرتونم بچه ها)

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.tofigh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    چیزی که بابتش قرار باشه پول گرفته بشه چطور می تونه هدیه باشه؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    انتظاری داری کتاب به این عظیمی را پس از ترجمه و ویرایش مجانی ارائه گردد . درست است ؟ !

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    سلام

    جهت اطلاع دوستان عرض کنم که کتاب تالیف است نه ترجمه. انشا الله بزودی جلد دوم کتاب نیز با عنوان (مدیریت پیشرفته بانک اطلاعاتی oracle 11g) چاپ و توزیع می شود.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    سلام

    جهت اطلاع دوستان عرض کنم که کتاب تالیف است نه ترجمه.
    انشا الله بزودی جلد دوم کتاب نیز با عنوان (مدیریت پیشرفته بانک اطلاعاتی oracle 11g) چاپ و توزیع می شود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadrazmi مشاهده تاپیک
    سلام

    جهت اطلاع دوستان عرض کنم که کتاب تالیف است نه ترجمه.
    انشا الله بزودی جلد دوم کتاب نیز با عنوان (مدیریت پیشرفته بانک اطلاعاتی oracle 11g) چاپ و توزیع می شود.
    ولی فکر کنم یک کتاب اصلی را پیش رویتان قرار داده اید ، البته احساس من این است چون کتابتان را دو بار خوانده ام . نظم مناسبی دارد هر چند بعضی بخش ها با جزئیات بحث نشده مثل Export و Import ، کاربرها و رل ها و ...

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط رسول_57 مشاهده تاپیک
    ولی فکر کنم یک کتاب اصلی را پیش رویتان قرار داده اید ، البته احساس من این است چون کتابتان را دو بار خوانده ام . نظم مناسبی دارد هر چند بعضی بخش ها با جزئیات بحث نشده مثل Export و Import ، کاربرها و رل ها و ...
    سلام
    خدمتتون عرض کنم که بنده سعی کردم تا کتاب را بر اساس سرفصل های خود شرکت اوراکل بنویسم. تو بعضی قسمتها هم به خاطر عدم پیچیدگی، جزئیات زیاد گفته نشده است ولی تمام مطالب در حد نیاز به صورت کامل بیان شده است. می توانید با کتابهای انگلیسی مقایسه کنید. همچنین برخی مطالب همانند پارتیشن بندی جداول، Materialized View و... نیز، اضافه بر سرفصلهای اوراکل در کتاب توضیح داده شده است.
    در ضمن، من این کتاب را بر اساس تجربیات شخصی خودم و مطالعه حدود 20 کتاب انگلیسی، مستندات خود سایت اوراکل و ... نوشته ام.

    در هر حال، امیدوارم برایتان مفید باشد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    از نظر من که کتاب بسیار خوبی است هر چند کاش براساس oracle 10g می نوشتید چون بالا آوردن Oracle 11g با تمامی امکانات مثل Enterprise Manager به سخت افزار بسیار قوی نیازمند است . شما معمولا در قسمت های مختلف مرتبط با DDL و یا DML از سینتکس Sql باستفاده کرده اید . چه خوب بود که استفاده از EM و یا از آن مهم تر Pl Sql Developer را نیز بیشتر شرح می دادید . می دانید که ایرانی ها کلا با Wizard ها راحت ترند هر چند Pl Sql تنها مبتنی بر ویزارد نیست . با این حال در مجموع اگر نگویم بهترین ولی مطمئنا یکی از بهترین کتاب های فارسی موجود در بازار است که بهتر است با این وضعیت دلار و نرخ کاغذ با همان نرخ قبلی خریداری شود ، مطمئنا برای همه مفید خواهد بود .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    سلام آقای رزمی
    من کتاب شما رو از انقلاب خریدم
    من تا حالا وی بی کار می کردم و میخوام وارد دنیای اوراکل بشم
    ولی متاسفانه مشکل اساسی که در زمینه اوراکل تو کشور ما وجود داره عدم پشتیبانی از اونه
    من چند سال پیش هم که میخواستم بیام به سمت اوراکل با مشکل پیدا کردن سی دی نصب اپلیکشن سرور روبرو بودم و متاسفانه هنوز هم مشکل پا برجاست
    در زمینه نصب دیتابیس و آموزش نصبش و مدیریت پایگاهش خیلی بحث شده ولی متاسفانه و متاسفانه در مورد اپلیکشن سرویس (فرم و ریپورت) نه سی دی نصبی و نه آموزشی و نه هیچی من انقلاب و چهار راه ولیعصر و پایتخت و همه جا رو گشتم ولی وقتی به فروشنده میگی اوراکل اپلیکشن سرور یارو هنگ میکنه یا اینکه فوری میپره سی دی نصب پایگاه داده رو بهت معرفی میکنه...واقعا گیج شدم لطفا کمکم کنید یا آدرس یا راهی رو برای بدست آوردن سی دی نصب و آموزش اپلیکشن سرور برای ساخت فرم و ریپورت تحت وب بهم نشون بدید..هزینش مهم نیست
    آخرین ویرایش به وسیله aromega65 : شنبه 22 آذر 1393 در 08:34 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط aromega65 مشاهده تاپیک
    سلام آقای رزمی
    من کتاب شما رو از انقلاب خریدم
    من تا حالا وی بی کار می کردم و میخوام وارد دنیای اوراکل بشم
    ولی متاسفانه مشکل اساسی که در زمینه اوراکل تو کشور ما وجود داره عدم پشتیبانی از اونه
    من چند سال پیش هم که میخواستم بیام به سمت اوراکل با مشکل پیدا کردن سی دی نصب اپلیکشن سرور روبرو بودم و متاسفانه هنوز هم مشکل پا برجاست
    در زمینه نصب دیتابیس و آموزش نصبش و مدیریت پایگاهش خیلی بحث شده ولی متاسفانه و متاسفانه در مورد اپلیکشن سرویس (فرم و ریپورت) نه سی دی نصبی و نه آموزشی و نه هیچی من انقلاب و چهار راه ولیعصر و پایتخت و همه جا رو گشتم ولی وقتی به فروشنده میگی اوراکل اپلیکشن سرور یارو هنگ میکنه یا اینکه فوری میپره سی دی نصب پایگاه داده رو بهت معرفی میکنه...واقعا گیج شدم لطفا کمکم کنید یا آدرس یا راهی رو برای بدست آوردن سی دی نصب و آموزش اپلیکشن سرور برای ساخت فرم و ریپورت تحت وب بهم نشون بدید..هزینش مهم نیست...ایمیل من aromega65@gmail.com و 09128884930
    با سلام

    البته یک سری از محصولات اوراکل معمولا با کمی جستجو پیدا می شوند (محصولات عمومی تر) ولی خوب مگر چند نفر با اوراکل کار می کنند که شما از فروشگاه های معمولی انتظار ارائه آن را دارید . بسیاری از محصولات را می توانید از سایت های مختلف بیابید و البته با کمی جستجوی بیشتر کرک آن را هم پیدا کنید (طبیعتا نمی خواهید قیمت واقعی محصول را بپردازید ؟!)

    مثلا برای نرم افزار مورد نظرتان به آدرس زیر رجوع کنید ؟

    http://www.oracle.com/technetwork/mi...10-085449.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط رسول_57 مشاهده تاپیک
    با سلام

    البته یک سری از محصولات اوراکل معمولا با کمی جستجو پیدا می شوند (محصولات عمومی تر) ولی خوب مگر چند نفر با اوراکل کار می کنند که شما از فروشگاه های معمولی انتظار ارائه آن را دارید . بسیاری از محصولات را می توانید از سایت های مختلف بیابید و البته با کمی جستجوی بیشتر کرک آن را هم پیدا کنید (طبیعتا نمی خواهید قیمت واقعی محصول را بپردازید ؟!)

    مثلا برای نرم افزار مورد نظرتان به آدرس زیر رجوع کنید ؟

    http://www.oracle.com/technetwork/mi...10-085449.html
    مرسی دوست من از راهنمایی که کردی
    من حاضرم قیمت واقعیشو بپردازم ولی شما یه فروشگاه رو به من نشون بدید که خدمات اوراکل رو ارائه بده
    خودتون بهتر میدونید که با سرعت اینترنت تو کشور ما دانلود کردن یه فایل با حجم بالای یک گیگ یعنی چی..
    در هر صورت من بازم منتظر کمک شما دوستان هستم البته با مولف کتاب شرکت اوراسل آقای مومن هم صحبت کردم که قرار شد تا هفته آینده سی دی نصبش رو برام تهیه کنه

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط aromega65 مشاهده تاپیک
    سلام آقای رزمی
    من کتاب شما رو از انقلاب خریدم
    من تا حالا وی بی کار می کردم و میخوام وارد دنیای اوراکل بشم
    ولی متاسفانه مشکل اساسی که در زمینه اوراکل تو کشور ما وجود داره عدم پشتیبانی از اونه
    من چند سال پیش هم که میخواستم بیام به سمت اوراکل با مشکل پیدا کردن سی دی نصب اپلیکشن سرور روبرو بودم و متاسفانه هنوز هم مشکل پا برجاست
    در زمینه نصب دیتابیس و آموزش نصبش و مدیریت پایگاهش خیلی بحث شده ولی متاسفانه و متاسفانه در مورد اپلیکشن سرویس (فرم و ریپورت) نه سی دی نصبی و نه آموزشی و نه هیچی من انقلاب و چهار راه ولیعصر و پایتخت و همه جا رو گشتم ولی وقتی به فروشنده میگی اوراکل اپلیکشن سرور یارو هنگ میکنه یا اینکه فوری میپره سی دی نصب پایگاه داده رو بهت معرفی میکنه...واقعا گیج شدم لطفا کمکم کنید یا آدرس یا راهی رو برای بدست آوردن سی دی نصب و آموزش اپلیکشن سرور برای ساخت فرم و ریپورت تحت وب بهم نشون بدید..هزینش مهم نیست...ایمیل من aromega65@gmail.com و 09128884930
    سلام
    به همراه کتاب یک DVD هم ارائه شده است که شامل نرم افزارهای نصب اوراکل و همچنین چند نرم افزار کمکی (نرم افزارهایی که با آنها می توانید به اوراکل وصل شده و با آن کار کنید مثل pl/sql developer و ...) می باشد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadrazmi مشاهده تاپیک
    سلام
    به همراه کتاب یک DVD هم ارائه شده است که شامل نرم افزارهای نصب اوراکل و همچنین چند نرم افزار کمکی (نرم افزارهایی که با آنها می توانید به اوراکل وصل شده و با آن کار کنید مثل pl/sql developer و ...) می باشد.
    سلام اقای رزمی منظور من اصلا کار با بانک اوراکل نیست
    منظور من سی دی نصب و یا کتاب آموزش Oracel Build Internet Application یا Oracel Developer Suite یا همان JDeveloper یا همان ساخت فرم و ریپورت برای بانک اطلاعاتی اوراکل که تحت وب کار میکنه یا همان برنامه ای که برنامه های کاربردی می سازه نه بانک اطلاعاتی اوراکل
    متاسفانه در زمینه نرم افزار یاد شده فقط یک کتاب آموزشی وجود داره که تالیف آقای مومن و از انتشارات ناقوس هستش و خیلی هم کلی گفته شده
    واقعا نمیدونم و نتونستم بفهمم چرا این نرافزار طرفدارای زیادی نداره و همیشه در موردش خیلی کم بحث می شه و خیلی کلی گویی میشه
    اگه مشکلی داره یا عیب و ایرادی لطفا بگید که ما هم دنبالش نگردیم
    مطمئنم که کتاب و یا حتی سی دی آموزش و نصب این برنامه اگه به صورت تخصصی و ساده و روان به زبان فارسی وجود داشته باشه طرفدارای زیادی پیدا خواهد کرد

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    نقل قول نوشته شده توسط aromega65 مشاهده تاپیک
    سلام اقای رزمی منظور من اصلا کار با بانک اوراکل نیست
    منظور من سی دی نصب و یا کتاب آموزش Oracel Build Internet Application یا Oracel Developer Suite یا همان JDeveloper یا همان ساخت فرم و ریپورت برای بانک اطلاعاتی اوراکل که تحت وب کار میکنه یا همان برنامه ای که برنامه های کاربردی می سازه نه بانک اطلاعاتی اوراکل
    متاسفانه در زمینه نرم افزار یاد شده فقط یک کتاب آموزشی وجود داره که تالیف آقای مومن و از انتشارات ناقوس هستش و خیلی هم کلی گفته شده
    واقعا نمیدونم و نتونستم بفهمم چرا این نرافزار طرفدارای زیادی نداره و همیشه در موردش خیلی کم بحث می شه و خیلی کلی گویی میشه
    اگه مشکلی داره یا عیب و ایرادی لطفا بگید که ما هم دنبالش نگردیم
    مطمئنم که کتاب و یا حتی سی دی آموزش و نصب این برنامه اگه به صورت تخصصی و ساده و روان به زبان فارسی وجود داشته باشه طرفدارای زیادی پیدا خواهد کرد
    سلام
    الان به جای oracle form developer از Oracle Application Express یا APEX استفاده میشه. اگه علاقمند بودین می تونین از اون استفاده کنید. تو اینترنت جستجو کنین، مطلب زیاد داره. تو سایت اوراکل هم یه سری pdf و ... در موردش هست.

  16. #16

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    پایگاه داده شی گرا در اوراکل

    سلام . مدتی بود که دنبال طراحی پایگاه داده شی گرا در سایت های فارسی بودن که به سایت jnpgroup.ir رسیدم .

    مدیر این گروه یک سری آموزش بیست قسمتی از پایگاه داده شی گرا قرار داده بود که بررسی کامل از این نوع از پایگاه داده ها می پرداخت .

    من فقط به 3 قسمت اول این سری آموزش دسترسی داشتم و واقعا عالی بود . برای نمونه این مطالب از سایت jnpgroup.ir برداشتم :
    "
    حال برای اینکه نوعی از شی کتاب را در پایگاه داده اوراکل داشته باشیم به صورت زیر عمل می کنیم :
    CREATE TYPE book_typ AS OBJECT (
    idno NUMBER,
    title VARCHAR2(200),
    isbn VARCHAR2(25),
    author VARCHAR2(100),
    publisher VARCHAR2(70),
    MAP MEMBER FUNCTION get_idno RETURN NUMBER,
    MEMBER PROCEDURE display_details ( SELF IN OUT NOCOPY book_typ ));
    /

    CREATE TYPE BODY person_typ AS
    MAP MEMBER FUNCTION get_idno RETURN NUMBER IS
    BEGIN
    RETURN idno;
    END;
    MEMBER PROCEDURE display_details ( SELF IN OUT NOCOPY book_typ ) IS
    BEGIN
    -- use the PUT_LINE procedure of the DBMS_OUTPUT package to display details
    DBMS_OUTPUT.PUT_LINE(TO_CHAR(idno) || ' ' || title || ' ' || isbn);
    DBMS_OUTPUT.PUT_LINE(author || ' ' || publisher );
    END;
    END;



    به همین راحتی ( نوشتن متدها اختیاری می باشد ) .
    خب به بررسی این نوع OBJECT می پردازیم . همان طور که یک فیلد را از نوع int یا varchar تعریف می کنید می توانید نوع فیلد را OBJECT تعریف کنیم و مقدار این فیلد ها یک شی ای از type مورد نظر خواهد بود .
    نوع object مثل شی های زبان برنامه نویسی جاوا دارای دو مولفه است :

    1. attribute ها : که یک مقدار را از یک نوع خاص درون آن نگهداری می کنیم .
    2. method ها : که یا function است یا procedure . که function برای متدی که مقداری را برگشت می دهد , procedure برای تعریف متد هایی که خروجی خاصی ندارند .


    ساخت جدول کتاب به صورت زیر است :

    CREATE TABLE book_tbl( book book_typ, contact_date DATE ); INSERT INTO book_tbl VALUES ( book_typ (1, 'java','1-650-555-0125', 'amiry2', 'jnpgroup.ir'), '24 Jun 2013' );
    نمونه ای از به کار گیری متد ها :
    SELECT b.book.get_idno() FROM book_tbl b;
    نحوه ذخیره سازی object در یک جدول به صورت های زیر ممکن است :

    1. جداول رابطه ای : که شی را با دیگر داده های جدول ذخیره خواهد کرد . مثل نمونه بالا . که در این مورد شی ها در ستونی از جدول ذخیره می شوند .
    2. جداول شی : که در انها فقط شی ذخیره خواهد شد . هر سر از این نوع جداول را row object گویند . برای روشن شدن موضوع به مثال زیر توجه کنید :
      CREATE TABLE book_obj_table OF book_typ;

      INSERT INTO book_obj_table VALUES (book_typ (1, 'java','1-650-555-0125', 'amiry2', 'jnpgroup.ir') );


      SELECT VALUE(b) FROM book_obj_table b WHERE b.author = 'Smith';

    "

    برای مطالعه این سری مقالات به سایت jnpgroup.ir بخش آخرین اخبار یا از آموزش های جدید می تونید به این مقالات دسترسی پیدا کنید .

  17. #17

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    سلام و خسته نباشید خدمت آقای رزمی. آقا واقعا گل کاشتی جفت کتاب های نوشته شده رو دیدم و لذت بردم. دست گلتون درد نکنو. خیلی نظر های کودکانه وبراتون گزاشتن. ولی نظیر کتاب شما رو ندیده بودم . ممنون

  18. #18

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    کتاب آموزش سریع Oracle PL/SQL همراه با پیاده سازی یک پروژه کامل
    طالب خفائی ،مرتضی کللی خورموجی ،سعید طلعتیان

  19. #19

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g


  20. #20

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    کتاب آموزش سریع Oracle PL/SQL همراه با پیاده سازی یک پروژه کامل

    کتاب آموزش سریع Oracle PL/SQL همراه با پیاده سازی یک پروژه کامل

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ghasemi414
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    151

    نقل قول: کتاب جدید مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل 11g

    kolalimorteza عزیز

    لازم نیست توی همه تاپیک ها این لینک کتابتون رو بزارید. یک تاپیک اختصاصی هم برای این موضوع باز کنید کافیه.
    والا اگه کتابتون خوب باشه همه متوجه می شن نمی خواد تو هر جا کپی پیستش کنید .

    این تالار صاحاب نداره!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •