نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

  1. #1

    اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    سلام بچه ها من میخام یه برنامه رو که نوشته بعد ستاپ شدن تو استارتاپ بندازم و وقتب سیستم بالا اومد برنامه اجرا شه و بعدش تو taskmaneger هم نشون نده. حالا موقع نصبشم تو کنترل پنل نشون داده شه که نصب شده . چیکار باید کنم.؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ali.asady
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    مسجدسلیمان
    پست
    84

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    با سلام کافیه تو رجیستری ویندوز اسم فایلت رو با آدرس بذاری تا اتوماتیک اجرا بشه
    hklm\software\microsoft\windows\currentversion\run
    اسم برنامه رو داخلش بنوبس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    مخفی کردن از تسک منیجر
    http://www.daniweb.com/software-deve...threads/105571

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط ali.asady مشاهده تاپیک
    با سلام کافیه تو رجیستری ویندوز اسم فایلت رو با آدرس بذاری تا اتوماتیک اجرا بشه
    hklm\software\microsoft\windows\currentversion\run
    اسم برنامه رو داخلش بنوبس
    ممنون . اما من از طریق کد نویسی میخام بذارمش اونجا نه اینکه دستی . کدی مربوط به این رو دارید که برنامه اینستال شه بعد خودکار اونجا قرار بگیره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    reg.exe add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur  rentVersion\Run" /v "App1" /t REG_SZ /d "C:\example\example.exe" /f


    http://social.msdn.microsoft.com/For...e-3ba8435fa391

    و این باید از طریق cmd ارسال بشه

    ---ٍٍEdite----
    البته Cur rentVersion رویه همه یعنی CurrentVersion
    آخرین ویرایش به وسیله nunegandom : جمعه 15 مهر 1390 در 19:08 عصر

  6. #6

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    خب نه . منظور من اینه که سیستم روشن شد من یه حالتی رو در نظر بگیرم بدونه اینکه خودم دستی برنامه رو اجرا کنم. برنامه اجرا شه . الان اینی که شما میگی من باید هر بار تو سی ام دی این دستوراتو وارد کنم. اینجوری نمیخام دوست عزیز.

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    ببینید من دقیقا چیزی رو میخام که خود اجرا باشه بعد از روشن شدن سیستم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    این دستور رو یه بار که اجرا کنی.هر دفعه طرف سیستم رو روشن کنه مسیر exe میادش دیگه!
    یه بار امتحان کن خب!

    اینم یه کلاس
        class RegStartUp
    {
    public void Set2StartUp(string Path,string Name)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "reg.exe add \"HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows \\CurrentVersion\\Run\" /v \""+Path+"\" /t REG_SZ /d \""+Name+"\" /f");
    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    سلام
    بهتره Service بنویسید که هم در Task نشون داده نمی شه (در Services است) هم مثل سرویس های ویندوز تضمین اجرا دارد

  10. #10

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    این دستور رو یه بار که اجرا کنی.هر دفعه طرف سیستم رو روشن کنه مسیر exe میادش دیگه!
    یه بار امتحان کن خب!

    اینم یه کلاس
     class RegStartUp
    {
    public void Set2StartUp(string Path,string Name)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "reg.exe add \"HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows \\CurrentVersion\\Run\" /v \""+Path+"\" /t REG_SZ /d \""+Name+"\" /f");
    }
    }
    میشه در مورد دو پارامتر name و path توضیحی بدین ؟

  11. #11

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتره Service بنویسید که هم در Task نشون داده نمی شه (در Services است) هم مثل سرویس های ویندوز تضمین اجرا دارد
    میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ یه سوال دیگه که میخام موقعی که برنامه موقعی که نصب میشه رو سیستم رو کنترل پنل هم نداشته باشیمش؟ میشه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اجرای یک برنامه به طور خودکار بعد از روشن شدن سیستم

    ببخشید Path و Name رو جا به جا نوشته بودم کد اینهه الان:
            public void Set2StartUp(string Name,string Path)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe", "reg.exe add \"HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows \\CurrentVersion\\Run\" /v \""+Name+"\" /t REG_SZ /d \""+Path+"\" /f");
    }

    Name اسمیه که تویه رجیستری ثبت میشه. در کل فرقی ننداره امش رو چی بذاری
    Path ممسیر فایل exe تون هستش.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •