صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 57

نام تاپیک: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    - یکی از بزرگترین مرد‌هایی که جهان تا به حال به خودش دیده بود - حیف! واقعا حیف!
    انیشتن دنیای فناوری
    .محصولاتش خیلی قشنگ هستن. طراحی اون‌ها عالی! واو! دنیا تاثیرگذارترین آدم روی زمین در قرن حاضر رو از دست داد!

    اینها عباراتی هستند که در کلیه وب سایت ها دیده میشوند
    اما امروز واکنشی متفاوت رو دیدم من شخصا منظور طرف رو نفهمیدم اما گفتم شاید برای دوست داران Open
    Source جالب باشه
    ریچارد استالمن، پدر نرم‌افزار آزاد، سخنان متفاوت در باره مرگ استیو جابز گفته‌است، واکنشی که بدون شک تکان‌دهنده، بی‌نظیر و قابل تامل است. البته او نیز با دیگران هم عقیده است که استیو جابز نوع تعامل ما با رایانه را دگرگون کرده است ولی با روشی متفاوت :

    Steve Jobs, the pioneer of the computer as a jail made cool, designed to sever fools from their freedom, has died.
    As Chicago Mayor Harold Washington said of the corrupt former Mayor Daley, "I'm not glad he's dead, but I'm glad he's gone." Nobody deserves to have to die – not Jobs, not Mr. Bill, not even people guilty of bigger evils than theirs. But we all deserve the end of Jobs' malign influence on people's computing.
    Unfortunately, that influence continues despite his absence. We can only hope his successors, as they attempt to carry on his legacy, will be less effective.

    استیو جابز، کسی که پیشگام تبدیل کامیپیوتر به یک زندان باحال بود، در گذشت. زندانی که برای محروم کردن احمق‌ها از آزادی‌هایشان طراحی شده بود.

    هارولد واشنگتن، شهردار شیکاگو، درباره دالی، شهردار فاسد پیش از خود گفته بود: «خوشحال نیستم که او مرده، ولی خوشحالم که دیگر نیست». هیچکس سزاوار مرگ نیست، نه جابز و نه آقای بیل (گیتس) و نه کسانی که کارهای شیطانی‌تری از این دو انجام داده‌اند. با اینحال، همه ما سزاوار دیدن روزی که تاثیر بدخواهانه جابز بر روی رایانش مردم پایان می‌پذیرد هستیم.
    متاسفانه علیرغم غیبت جابز، این تاثیر همچنان ادامه‌ خواهد یافت. تنها می‌توانیم امیدوار باشیم جانشینان او، در تلاش برای ادامه راه او، کمتر موفق باشند.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Naderi : شنبه 16 مهر 1390 در 15:29 عصر

  2. #2

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    کسی مطلب بالا رو تفسیر میکنه که این زندان و کارهای شیطانی‌ و تاثیر بدخواهانه چیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    با سلام.
    اقای استالمن همیشه با شرکت های که محصولات Open source تولید نمیکنند مخالف بوده است ، و هیچ وقت حق را به دیگران نداده است ، وقتی که لینوس سیستم عامل لینکوس را معرفی کرد د رواقع اون بود که پایه گذار برنامه یهای Open Source بوده است ، ولی اقای استالمن این را قبول ندارد !!!!!!!!!!!
    شما خودتان فکر کنید اگه لینوکس نبود دیگه ................

    واقعا برای چنین دانشمندی متاسفم که انقدر از مرگ بهترین متفخر جهان اینجوری اظهار نظر کند!!!!!!!

  4. #4

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    استیو جابز مرد تاثیر گذاری در دنیای فن آوری بوده.
    من به شخصه برای این فرد ارزش زیادی قائلم و از مرگش متاثر شدم.من طرفدار پرو پا قرص لینوکسم اما اونو تحصین می کنم.اگه استالمن تفکرش اینه کلا از چشمم افتاد(منظورم ریچارد استالمنه)

  5. #5

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    کلا هیچ فردی در تکنولوژی؛

    گل کف کفش استیو جابز هم نمیشه....

  6. #6

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    ریچارد استالمن و استیو جابز هردو دو تن از تاثیرگزار ترین شخصیت های زندگی من هستند.
    نمی دونم باید چی بگم!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    به نظر من هم استیو جابز مبتکر بزرگی بود اما این‌ها دلیل نمی‌شه که بی جهت همه کارهاش رو توجیه کنیم. کسانی که یک فرد رو دربست قبول دارند، سطح تفکرشون در همون حده و نه بالاتر.
    به نظر من محصولاتی که اپن سورس نباشند، بیشتر تجاری هستند تا علمی. بنابراین جابز بیشتر فرد تجاری موفقی بود تا یک فرد علمی موفق.
    همونطور که بیل گیتز خیلی پولدار شد، جابز هم صاحب ثروت کلانی شد و همه این‌ها به این دلیله که کاربرا عاشق سیستم عامل ساده هستند و نه سیستم عامل اپن سورس و علمی!
    البته اینکه کاربرها دنبال سادگی هستند، نه تنها طبیعی هست بلکه چیز بدی هم نیست چون پول‌ساز هست.
    به هر حال اگه به دنبال شهرت+پول+تعصب دیگران روی خودتون هستید، اصلا سراغ اپن سورس نیایید. فقط به فکر سیستم‌های تجاری باشید ولی اگر می‌خواهید در کمال غربت بمونید و فقط واسه دل خودتون کار کنید برید دنبال اپن سورس.
    شخصا معتقدم دنیای اپن سورس پر از آدم‌هایی است که اگر از جابز بزرگ‌تر نباشند حداقل هم سطح اون هستند.
    موفق باشید.

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    25

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط hjran abdpor مشاهده تاپیک
    وقتی که لینوس سیستم عامل لینکوس را معرفی کرد د رواقع اون بود که پایه گذار برنامه یهای Open Source بوده است ، ولی اقای استالمن این را قبول ندارد !!!!!!!!!!!
    شما خودتان فکر کنید اگه لینوکس نبود دیگه ................
    جنبش نرم افزار آزاد و پروژهء GNU کاملا پیش از پیدایش لینوکس (هستهء سیستم عامل GNU/Linux) و جنبش بازمتن توسط ریچارد استالمن آغاز شدند. پروژهء گنو خودش در حال طراحی کرنل خودش بود، اما بعدا معلوم شد ساختاری که آنها برای کرنل خودشان (با نام HURD) درنظر گرفته بودند پیاده سازی آنرا بسیار پیچیده میکند و در نتیجه تکمیل کرنل HURD بیش از آنکه پیشبینی میشد طول خواهد کشید؛ در این اثنا لینوس توروالدز کرنل لینوکس را ساخت و بعد تصمیم گرفت آنرا تحت GPL که مجوز اصلی نرم افزار آزاد (و همچنین یک مجوز عمده در دنیای بازمتن) است که توسط ریچارد استالمن طراحی شده (و ابداع چیزی بنام کپی لفت هم توسط استالمن در این مجوز صورت گرفت) منتشر کند.
    از آنجاییکه که سیستم عامل و کرنل GNU و لینوکس هردو سازگار با یونیکس طراحی شده بودند، این امکان بوجود آمد که اجزای دیگری غیر از کرنل که پروژهء گنو تا آن زمان تکمیل کرده بود (که این اجزاء خودشان به تنهایی کاملا زیاد و حجیم و مهم هستند و یک کرنل بدون آنها به هیچ دردی نمیخورد و یک سیستم عامل کامل کاربردی را شکل نمیدهد) با کرنل لینوکس که توروالدز ایجاد کرده بود ترکیب شده و یک سیستم عامل کامل و عملیاتی را شکل دهند.
    بخاطر همین است که بنیاد نرم افزار آزاد توصیه میکند این سیستم عامل را GNU/Linux بنامیم، نه Linux به تنهایی. چون همانقدر که به یک هسته نیاز است و ایجاد هستهء سیستم عامل کار سخت و حجیمی است، ایجاد بقیهء نرم افزارهای سطح بالاتر و کتابخانه ها و غیره نیز کار سخت و حجیم و مهمی است.

    جنبش بازمتن (Open Source) هم یک جنبشی بود که بعد از جنبش نرم افزار آزاد بوجود آمد و اگر جنبش نرم افزار آزاد و پروژهء گنو ایجاد و موفق نمیشد احتمالا بازمتن هیچوقت بوجود نمی آمد یا حداقل با این سرعت و قدرت پیشرفت نمیکرد. میتوان بازمتن را یک نسخهء تاحدی تغییر یافته از نرم افزار آزاد دانست. در اکثر موارد تنها تفاوت عملی بین آنها در نامگذاری است.

    ضمنا احتمالا بخاطر این که لینوکس جای خالی HURD را بخوبی پر کرد بود که دیگر عجله و اولویتی به تکمیل HURD داده نشد. یعنی اینطور نیست که بگویید اگر لینوکس نبود سیستم عامل GNU هیچوقت کامل و موفق نمیشد؛ فقط ممکن بود این کار به تاخیر بیفتد.
    زمانیکه لینوکس ایجاد شد، پروژهء گنو تقریبا همهء اجزای لازم برای یک سیستم عامل کامل کاربردی سازگار با یونیکس را تولید کرده بود بجز کرنل آن.

    حالا چطور از کجا به این نتیجه رسیدید که لینوکس پایه گذار Open Source بوده بنده نمیدانم! سند و دلیل؟
    لینوکس یک کار مفید برای Open Source کرد و همچنین برای خودش. آنطور که خودش گفته، آزاد کردن کرنل لینوکس را از درست ترین و مهمترین تصمیمات زندگی اش میداند و گفته بدون این کار احتمالا لینوکس هرگز به این جایگاه نمیرسید.
    اما لینوکس بجز اینها پایه گذار چه چیزی بوده بنده نمیدانم! حتی نمیتوان گفت وجودش برای نرم افزار آزاد و بازمتن ضروری بوده. احتمالا بدون او هم بالاخره بازمتن و نرم افزار آزاد موفق میشد، ولی کمی دیرتر. البته شاید کمک او تاثیر خیلی مهمی داشته، ولی بهرحال جز یک کمک مهم و به موقع نمیتوان به چیز دیگری تفسیرش کرد.
    این نرم افزار آزاد بود که راهگشا و الهام بازمتن شد.
    و لینوس هیچ چیزی را در این زمینه پایه گذاری نکرده است. حتی مجوزی که برای لینوکس انتخاب کرد تا آزاد/بازمتن شود، مجوز GPL بود که مجوز رسمی و اصلی نرم افزار آزاد و ابداع ریچارد استالمن است و یک مجوز کپی لفت هم هست (در دنیای بازمتن خیلی افراد از مجوزهای دیگری هم استفاده میکنند که کپی لفت ندارند).
    آخرین ویرایش به وسیله Freedom777 : یک شنبه 17 مهر 1390 در 00:08 صبح

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    25

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط object69 مشاهده تاپیک
    استیو جابز رو میشه انیشتن دنیای تکنولوژی پنداشت
    انیشتین؟ مطمئنید؟ همینطوری میگید یا دلیل و سندی هم میتونید برای این گفته بیارید؟
    بنده چیز استثنایی ای درمورد جابز ندیدم که در این حد باشه.
    خیلی افراد بزرگ و دانشمندان و نوابغ در این رشته بودن و هستن که فکر نمیکنم بشه چنین مقام خاصی رو به جابز و بیل گیتس داد اما به اونا نداد. و امثال جابز و بیل گیتس بدون دستاوردهای این دانشمندان بزرگ احتمالا هیچی نمیشدن. این افراد بیشتر از علم و فناوری که وجود داره بهره برداری میکنن و در این بین البته خلاقیت های مفیدی هم انجام میدن، ولی نه اینکه این کارها درمقابل بقیهء افراد خیلی استثنایی و زیادتر و مهمتر باشه، اگر هم کمی بنظر زیادتر و مهمتر بیاد بیشتر بخاطر قدرت تجاری و ثروت و گسترهء کار اونهاست که امکان تکمیل و تولید محصولات و جا انداختن سریع اونها رو بهشون میده و چون برای این کار بقدر کافی امکان و انگیزهء مادی هم دارن در این کار موفق میشن. یعنی کسان دیگری هم اگر امکانات مادی این افراد رو داشتن میتونستن همین کارها رو یا حتی بهتر و بیشتر انجام بدن؛ کسی چه میدونه!
    میخوام بگم این یه جایگاه هست که طبیعتا کسانی که انگیزه و تاحدی شانسش رو دارن بدست میارن، و از نظر عموم این افراد خیلی بزرگ و مهم میشن، درحالیکه این جایگاهی بوده که کسان دیگری هم میتونستن جای این افراد باشن و لزوما خود این افراد از نظر علمی استثنایی نیستن و مهمترین دستاوردهای علمی و فناوری بشر صرفا توسط و بخاطر استثنایی بودن این افراد ایجاد نمیشه، بلکه این خاصیت و نقش اون جایگاه هم هست، و درواقع خیلی افراد دیگر قابلیت علمی و قوهء خلاقهء همانند یا حتی بیشتری رو دارا بوده و هستن.

    الگوی رفتاری کسانی مثل جابز و بیل گیتس شبیه هم هست. افرادی خلاق و باهوش اما نه اونقدر عمیق و نابغه یا با انگیزهء مناسب که به گسترده و عمق واقعی علم برن و خودشون رو وقفش کنن، بلکه هدف اصلی و اولشون بدست آوردن پول هست که میبینن میتونن این کار رو از طریق علم و فناوری و خلاقیت خودشون انجام بدن.

    بخاطر همین این افراد اکثرا تحصیلات دانشگاهی رو مفید نمیدونن و رها میکنن.

    ادیسون هم مخترع بزرگی بود، ولی شما باید توجه کنید که تعریف مخترع بودن و دانشمند بودن میتونه کم و بیش از هم مجزا باشه (این نظر و تفکر بنده هست و چیزی که تاحالا از مطالعهء کارها و بیوگرافی ها بهش رسیدم) و کسی ممکنه مخترع بسیار خوبی باشه اما دانشمند بزرگی نباشه و بعکس.
    ادیسون هم در کار تولید و تجارت وارد شد و ثروتمند شد (تاجاییکه میدونم - بنظرم قبلا جاهای مختلفی خوندم).
    ولی ادیسون هم سواد آکادمیک نداشت و بنظر بنده یک دانشمند واقعی به اون معنای کامل و عمیقش نبود. یعنی حداقل مثل بعضی دانشمندان بزرگ دیگه نبود. بطور مثال تسلا، دانشمند بزرگ و مخترع دیگر هم عصر ادیسون، بارها درمورد ادیسون میگفت که این مرد میتونه از ریاضی و محاسبه و روش تئوریک بجای صدها و هزاران آزمایشی که انجام میده استفاده کنه!
    پس ظاهرا ادیسون قادر به این کار نبوده. خیلی ساده کارش رو با آزمون و خطاهای بسیار و تاحد زیادی از نظر علمی بی قاعده یا محاسبه و تحلیل تئوریک نشده انجام میداده که طبیعتا این آزمایشها میتونستن از روش ریاضی و تئوریک پرهزینه تر و زمانبرتر باشن.
    این رفتار ادیسون و راز موفقیتش در گفتهء معروفش هم خودش رو نشون میده که گفته 1% نبوغ و 99% پشتکار/تلاش.
    خلاصه هرکس از دید و شرایط خودش نظر میده. ادیسون هم در سطح فکر و روش و دید خودش نظر داده و روشی رو گفته که برای خودش موفقیت آمیز بوده، اما لزوما این روشی نیست که بهترین روش ممکن یا برای هرکس در هر شرایطی مناسب باشه.

    افرادی مثل جابز و بیل گیتس بخاطر انگیزه و هدف مادی ای که دارن به جایگاههایی میرسن که عموم خیلی بهتر اونا رو میشناسن و خیلی چیزها رو حاصل کار اونها میدونن و فکر میکنن اونها مهره های اصلی هرچیزی که دنیا داره هستن، اما احتمالا این نظر سطحی و اشتباه هست.
    ما افراد بزرگ زیاد داشتیم و داریم. احتمالا افرادی خیلی بزرگتر از جابز و بیل گیتس. خب بستگی داره از چه دیدی نگاه کنیم. اگر از دید تجاری و گسترش فناوریها و خلاقیت های بازاری و کاربرپسند درنظر بگیریم تفاوت میکنه؛ اینها بیشتر بهره برداری از علم و فناوری هستن تا ایجاد علم و فناوریهای پایه ای. هرچند انکار نمیکنم که این افراد هم طبیعتا با خلاقیت و تجربه و علمی که دارن و در جریان کار بدست میارن و با انگیزهء قوی ای که دارن گهگاه اختراعات مهمی هم میکنن و به علم و فناوری چیزهایی اضافه میکنن. ولی تاجاییکه بنده دیدم اصلا اینطور نیست و دلیل و سندی وجود نداره که اینها واقعا برتر از اینهمه دانشمندان بزرگ که کارهای پایه ای و اساسی رو انجام دادن و اختراعات و الگوریتم های پیچیده و علمی رو بوجود آوردن باشن.

    بهتره جوگیر نشیم.
    شاید مثل اینه باشه که شما رئیس جمهور آمریکا رو بعنوان بزرگترین و تاثیرگذارترین مرد آمریکا فرض کنید.
    خب رئیس جمهوری فقط یک رئیس جمهوره. اگر خوب و خردمند باشه طبیعتا بخاطر قدرت و ابزارهایی که در اختیار داره تاثیر مثبت بزرگی میذاره. ولی آدمهای بزرگ و بزرگتر از اونهم همیشه بودن و هستن. غیر از اینه؟

    درست نیست به جابز همینطوری بگیم انیشتین، اما اونهمه دانشمند بزرگ رو که اسم خیلی هاشون به گوش عموم و حتی خیلی از متخصصان نرسیده رو نادیده بگیریم. دانشمندانی که جابز و بیل گیتس بر اساس دستاوردهای اونها به جایی رسیدن و میرسن و طبیعتا جابز و بیل گیتس هم مثل بقیه میتونن کمک و مشارکتی در علم و فناوری داشته باشن. اما دانشمند یک تعریف خاص داره. مخترع هم تعریف خاص خودش رو داره. یک مخترع ممکنه همونقدر هم دانشمند باشه یا نباشه. یک دانشمند ممکنه مخترع برجسته ای هم باشه یا نباشه. و همشون نقش و اهمیت خودشون رو دارن. نمیشه کسی رو بخاطر اینکه بیشتر در چشم عموم میاد و همش اسمش در رسانه ها میاد بزرگتر و مهمتر از دیگران فرض کرد. این نتیجه گیری خیلی سطحی ای هست.

    خب مسلمه که کسی که شرکت تجاری بزرگ و کارخانه داره و بازار رو کنترل میکنه اسمش زیاد میاد و محصولاتش در تمام دنیا منتشر میشه و تاثیر میذاره. ولی آیا فقط به این خاطر اون فرد دانشمند بزرگیه؟ حتی شاید واقعا مخترع خیلی بزرگی هم نباشه. خلاقیت سطوح مختلف داره. از ابتکارهای ساده شروع میشه تا اختراعات واقعا بزرگ که از نظر علمی و پایه ای خیلی مهم و اساسی هستن.
    اختراعات عادی و یا میانی هم میتونن از نظر بازاری و تاثیر روی عموم خیلی موثر باشن. یک ابتکار خوب میتونه روی دنیا کلی تاثیر بذاره.

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    25

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Naderi مشاهده تاپیک
    - یکی از بزرگترین مرد‌هایی که جهان تا به حال به خودش دیده بود - حیف! واقعا حیف!
    انیشتن دنیای فناوری
    .محصولاتش خیلی قشنگ هستن. طراحی اون‌ها عالی! واو! دنیا تاثیرگذارترین آدم روی زمین در قرن حاضر رو از دست داد!

    اینها عباراتی هستند که در کلیه وب سایت ها دیده میشوند
    اما امروز واکنشی متفاوت رو دیدم من شخصا منظور طرف رو نفهمیدم اما گفتم شاید برای دوست داران Open
    Source جالب باشه
    ریچارد استالمن، پدر نرم‌افزار آزاد، سخنان متفاوت در باره مرگ استیو جابز گفته‌است، واکنشی که بدون شک تکان‌دهنده، بی‌نظیر و قابل تامل است. البته او نیز با دیگران هم عقیده است که استیو جابز نوع تعامل ما با رایانه را دگرگون کرده است ولی با روشی متفاوت :

    Steve Jobs, the pioneer of the computer as a jail made cool, designed to sever fools from their freedom, has died.
    As Chicago Mayor Harold Washington said of the corrupt former Mayor Daley, "I'm not glad he's dead, but I'm glad he's gone." Nobody deserves to have to die – not Jobs, not Mr. Bill, not even people guilty of bigger evils than theirs. But we all deserve the end of Jobs' malign influence on people's computing.
    Unfortunately, that influence continues despite his absence. We can only hope his successors, as they attempt to carry on his legacy, will be less effective.

    استیو جابز، کسی که پیشگام تبدیل کامیپیوتر به یک زندان باحال بود، در گذشت. زندانی که برای محروم کردن احمق‌ها از آزادی‌هایشان طراحی شده بود.

    هارولد واشنگتن، شهردار شیکاگو، درباره دالی، شهردار فاسد پیش از خود گفته بود: «خوشحال نیستم که او مرده، ولی خوشحالم که دیگر نیست». هیچکس سزاوار مرگ نیست، نه جابز و نه آقای بیل (گیتس) و نه کسانی که کارهای شیطانی‌تری از این دو انجام داده‌اند. با اینحال، همه ما سزاوار دیدن روزی که تاثیر بدخواهانه جابز بر روی رایانش مردم پایان می‌پذیرد هستیم.
    متاسفانه علیرغم غیبت جابز، این تاثیر همچنان ادامه‌ خواهد یافت. تنها می‌توانیم امیدوار باشیم جانشینان او، در تلاش برای ادامه راه او، کمتر موفق باشند.
    من دربارهء صحت تمام نظرات استالمن بقدر کافی مطمئن نیستم که اینطور حرفها رو با اطمینان تایید یا رد کنم.
    اما از این خیلی بیشتر مطمئن هستم که وجود افرادی مثل ریچارد استالمن برای تعادل دنیا بسیار مفید یا حتی ضروری است.

    و در این تقریبا هیچ شکی ندارم که تفکر و جنبش استالمن باعث شد دنیای ما خیلی بهتر شود.

    اگر ریچارد استالمن نبود ما چه داشتیم؟ مشتی سیستم عامل و نرم افزار و پروتکل و فرمت های انحصاری. کدبسته، محدود شده از نظر قانونی در استفاده، گران (حتی گران تر از اکنون)، و احتمالا ناسازگار با هم.

    ما کدی نداشتیم. نمیتوانستیم با هم همکاری کنیم. نمیتوانستیم بدانیم سیستم عامل و برنامه های ما چکار میکنند. نمیتوانستیم هرچه را که میخواهیم برای خودمان بسازیم و کنترل کنیم. اینهمه همکاری، اشتراک، کمک، چیزهای رایگان، منابع دانش، کد، ... بیشتر اینها حاصل جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن هستند.
    دانشجوهای با استعداد باید با محدودیت ها و احتمالا قراردادها و تعهدات تحمیل شده، بر روی کد سیستمهای انحصاری کار کرده و چیزی یاد میگرفتند. و در پایان هم بهترین های آنها به احتمال زیاد باید تحت استخدام همان شرکتهای تجاری تولیدکنندهء محصولات انحصاری درمیامدند.
    درحالیکه الان به لطف دستاوردهای نرم افزار آزاد و بازمتن، یک بهشت علمی و عملی برای دانشجوها و محققان و دانشمندان رشتهء رایانه و بقیهء فعالیت ها و رشته هایی که بدان پیوند و نیاز عمیق دارند ایجاد شده است.
    دانشجوهای ما همه چیز دارند. یک کرنل کامل. حتی بیش از یک کرنل. و بیش از یک سیستم عامل کامل. و انبوه کتابخانه ها، فرمت ها، پروتکل ها، و برنامه ها و کدهای آزاد دیگر. خلاصه هیچ چیزی کم نیست. اگر بخواهید میتوانید با اینها روی علم و تحقیق یا ایجاد چیزهای جدید کار کنید، و اگر بخواهید میتوانید از آنها برای گرداندن کارهای تجارت خود استفاده کنید. بدون محدودیت. بدون هزینه های سنگین. حال کار شما هرچه و در هر حدی که باشد.

    بهرحال درست یا نادرست بنده فکر نمیکنم استالمن حرف غیراخلاقی ای زده باشد. خیلی از ما جرات مخالفت با نظرات توده و جریان عمومی را نداریم، یا بینش لازم برای آنرا.
    استالمن نظر خودش را گفته است. بر اساس فلسفه ای که دارد و میتوانید آنرا در منابع مطالعه کنید.
    درمورد اینکه چرا بنظر او جابز درحال چنین کارهایی بوده است هم بیان داستانش فکر میکنم نیاز به وقت و انرژی و نوشته های بیشتری دارد، ولی موضوع چندان پیچیده و ناواضحی هم نباید باشد.
    محدودیتهایی که این شرکتها روی پلتفرمهای خودشان ایجاد میکنند طبیعتا برای نرم افزار آزاد و بازمتن نامطلوبند.
    نرم افزار آزاد میخواهد مردم بتوانند هرچیزی را که قابل برنامه ریزی است خودشان برنامه ریزی کنند و با هم در این راستا همکاری و مشارکت آزاد داشته باشند. نرم افزار آزاد دنبال آزادی و پیوندهای اجتماعی است و دنبال حفظ و توزیع قدرت برای عموم، نه شرکتهای بزرگ و حکومتها. نرم افزار آزاد میگوید ما باید رایانه های خود را بصورت کامل کنترل کنیم.
    بقول معروف یک حقوقدان که اسمش را فراموش کرده ام، کد نوعی قانون است. چون کارهایی که ما میتوانیم و نمیتوانیم انجام دهیم را تعریف میکند و همچنین اینکه چه چیزهایی میتوانند و نمیتوانند نسبت به ما انجام شوند.
    استالمن میگوید این قانون باید توسط عموم تهیه و نظارت و کنترل شود. و این یعنی دموکراسی که همه قبولش دارند.
    حالا داستان خیلی بیش از اینهاست.
    بهرحال فکر نمیکنم اکثر افراد بقدر کافی از این قضایا اطلاع موثق داشته باشند.
    من نمیگویم که استالمن همه چیز را کاملا درست میگوید. شاید او تاحدی افراطی باشد. ولی بهرحال بنا به عقل و علم و تجربهء خودم، افراط استالمن را بهتر و کم خطرتر میدانم تا اینکه به نیروهای تجاری و حکومتها دربست اعتماد کنیم.

    افرادی مثل جابز و گیتس هم رسما اول تجارتمدار هستند تا هرچیز دیگری. درحالیکه ریچارد استالمن مرد فلسفه های عملی و اخلاق و منافع اجتماعی است و با سیاست و قدرت و تجارتی که فکر میکند با مردم عادلانه برخورد نمیکند یا ارزشها و پیوندهای انسانی را قربانی اهداف و اولویت های دیگر میکند سر ستیز دارد.
    بنابراین طبیعی است که در این امور من نمیتوانم به نظر آن مردان تجارت که اغلب دنبال منافع شخصی خود هستند اعتماد کنم. آنها نه انگیزه اش را دارند و نه احتمالا دانش و بینش آنرا که بتوانند در این زمینه ها مورد اعتماد و اتکا واقع شوند.

    در نهایت فکر میکنم نباید شکی داشته باشیم که این نیروهای متضاد باید وجود داشته باشند، وگرنه تعادل و بصیرت و احتیاط لازم در جهان برقرار نمیشود، و چنین عدم تعادلی میتواند دیر یا زود به نتایج بسیار نامطلوب یا حتی فاجعه باری منجر شود.
    آخرین ویرایش به وسیله Freedom777 : یک شنبه 17 مهر 1390 در 00:55 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    در فهرست زیر فقط نام برخی افراد مرتبط با کامپیوتر آورده شده.

    کارهایی که کردند (از اختراع سیستم دودویی گرفته تا کدهافمن و RSA و اینترنت {تیم برزنلی} و تئوری پایگاه داده و ساخت اولین کامپیوترها و زبان‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی و پردازش زبان‌های طبیعی و سیستم‌های فازی و امنیت و شبکه و معماری RISC و CISC و ...) رو مقایسه کنید با اختراع iPad. شخصا به نظرم اصلا انصاف نیست که تو سایت‌ها گفته بشه : «
    یکی از بزرگترین مرد‌هایی که جهان تا به حال به خودش دیده بود!
    ».

    هر چند این فهرست اصلا از ارزش انسانی مثل جابز کم نمی‌کنه اما شاید این واقعیت رو برامون روشن کنه که توی چشم بودن خیلی فرق داره با موثر بودن.

    به احترام انسان‌های بزرگ و ناشناس علم کامپیوتر:




    ----------------------------------------A----------------------------------------
    * Wil van der Aalst – business process management, process mining, Petri nets
    * Hal Abelson – intersection of computing and teaching
    * Serge Abiteboul – database theory
    * Samson Abramsky – game semantics
    * Leonard Adleman – RSA, DNA computing
    * Manindra Agrawal – polynomial-time primality testing
    * Luis von Ahn – human-based computation
    * Alfred Aho – compilers book, the 'a' in AWK
    * Amos Nuwasiima – PHP Programming book
    * Frances E. Allen – compiler optimization
    * Alexander Scaranti – Image Processing, Image Retrieval
    * Gene Amdahl – supercomputer developer, founder of Amdahl Corporation
    * A. Annerl – multidimensional processing, computational complexity theory
    * Andrew Appel – compilers text books
    * Sanjeev Arora – PCP theorem
    * A. E. Hugo - parallel computing on heterogeneous multicore architectures
    * John Vincent Atanasoff – computer pioneer

    ----------------------------------------B----------------------------------------
    * Charles Babbage – invented first mechanical computer
    * Charles Bachman
    * Roland Carl Backhouse – mathematics of program construction
    * John Backus – FORTRAN, Backus–Naur form
    * David A. Bader
    * Anthony James Barr – SAS System
    * Rudolf Bayer – B-tree
    * James C. Beatty, Jr. – compiler optimization,<ref>http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/22052.wss</ref> super-computing<ref>http://www.cs.clemson.edu/~mark/acs_people.html</ref>
    * Gordon Bell – Digital Equipment Corporation|DEC VAX, ''Computer Structures''
    * Steven M. Bellovin – network security
    * Tim Berners-Lee – World Wide Web
    * Peter Bernus
    * Dines Bjørner – Vienna Development Method (VDM), RAISE
    * Gerrit Blaauw – one of the principal designers of the IBM System 360 line of computers
    * Manuel Blum – cryptography
    * Barry Boehm – software engineering economics, spiral development
    * Grady Booch – Unified Modeling Language, Object Management Group
    * George Boole – Boolean logic
    * Bert Bos – Cascading Style Sheets
    * Jonathan Bowen – Z notation, formal methods
    * Stephen R. Bourne – Bourne shell, portable ALGOL 68C compiler
    * Robert S. Boyer – string searching, ACL2 theorem prover
    * Jack E. Bresenham – early computer graphics contributions including Bresenham's algorithm
    * David J. Brown – Unified Memory Architecture, Binary Compatibility
    * Per Brinch Hansen (surname "Brinch Hansen") – concurrency
    * Sjaak Brinkkemper – methodology of product software development
    * Fred Brooks – System 360, OS/360, ''The Mythical Man-Month'', ''No Silver Bullet''
    * Rod Brooks
    * Alan Burns – real-time computing
    * Ben Aaron Mwale – computer systems
    ----------------------------------------C----------------------------------------
    * Martin Campbell-Kelly – history of computing
    * Luca Cardelli – objects
    * Claire Cardie – natural language processing, automatic summarization, machine learning
    * Edwin Catmull – computer graphics
    * Vint Cerf|Vinton Cerf – Internet, TCP/IP
    * Gregory Chaitin
    * Zhou Chaochen – duration calculus
    * Xiuzhen (Susan) Cheng – computer networks
    * Alonzo Church – mathematics of combinators, lambda calculus
    * Gabriel Ciobanu – semantics, process calculi, membrane computing
    * Edmund M. Clarke – model checking
    * John Cocke – RISC
    * Edgar F. Codd – formulated the database relational model
    * Simon Colton – Computational Creativity
    * Paul Justin Compton – Ripple Down Rules
    * Gordon Cormack – co-inventor of dynamic Markov compression
    * Stephen Cook – NP-completeness
    * James Cooley – Fast Fourier transform (FFT)
    * Fernando J. Corbató – Compatible Time-Sharing System (CTSS), Multics
    * Patrick Cousot – abstract interpretation
    * Seymour Cray – Cray Research, supercomputer
    * Nello Cristianini – Machine learning, pattern analysis, artificial intelligence
    ----------------------------------------D----------------------------------------
    * Ole-Johan Dahl – Simula
    * Andries van Dam – computer graphics, hypertext
    * Christopher J. Date – proponent of database relational model
    * Erik Demaine – computational origami
    * Tom DeMarco
    * Dorothy E. Denning – computer security
    * Peter J. Denning – identified the use of an operating system's working set and balance set, President of Association for Computing Machinery|ACM
    * Michael Dertouzos – Director of Massachusetts Institute of Technology (MIT) Laboratory for Computer Science (LCS) from 1974 to 2001
    * Alexander Dewdney
    * Vinod Dham – P5 (microarchitecture)|P5 Pentium (brand)|Pentium processor
    * Jan Dietz
    * Whitfield Diffie – cryptography
    * Edsger Dijkstra – algorithms, Goto considered harmful, semaphore (programming)
    * Jack Dongarra – linear algebra high performance computing
    * Marco Dorigo – ant colony optimization
    * Paul Dourish – human computer interaction
    * Charles Stark Draper – Apollo Guidance Computer
    * Susan Dumais – Information Retrieval
    * Adam Dunkels – Protothreads
    * Alan Dix – literally wrote the book on HCI
    ----------------------------------------E----------------------------------------
    * Annie Easley|Annie J. Easley
    * Wim Ebbinkhuijsen – COBOL
    * John Presper Eckert – ENIAC
    * Philip-Emeagwali – supercomputing
    * E. Allen Emerson – model checking
    * Douglas Engelbart – tiled window (computing)|windows, hypertext, computer mouse
    * Andrey Ershov
    * Christopher Riche Evans
    * David C. Evans – computer graphics
    * Shimon Even
    ----------------------------------------F----------------------------------------
    * Scott Fahlman
    * Nizar Fakhfakh
    * Edward Feigenbaum – intelligence
    * Edward Felten – computer security
    * Tim Finin
    * Raphael Finkel
    * Donald Firesmith
    * Tommy Flowers – Colossus computer
    * Robert Floyd – NP-completeness
    * James D. Foley
    * Ken Forbus
    * Herbert W. Franke
    * Daniel P. Friedman
    ----------------------------------------G----------------------------------------
    * Richard Gabriel
    * Zvi Galil
    * Bernard Galler – MAD (programming language)
    * Hector Garcia-Molina
    * Michael Garey – NP-completeness
    * Hugo de Garis
    * David Gelernter
    * Charles Geschke
    * Seymour Ginsburg – formal languages, automata theory, abstract family of languages|AFL theory, database theory
    * Robert L. Glass
    * Kurt Gödel – computability – not a computer scientist per se, but his work was invaluable in the field
    * Joseph Goguen
    * Adele Goldberg (computer scientist)|Adele Goldberg – Smalltalk
    * Ian Goldberg – cryptographer, off-the-record messaging
    * Oded Goldreich – cryptography, computational complexity theory
    * Shafi Goldwasser – cryptography, computational complexity theory
    * Gene Golub – matrix (math) computation
    * Martin Charles Golumbic – algorithmic graph theory
    * James Gosling – NeWS, Java (programming language)
    * Paul Graham (computer programmer)|Paul Graham – Viaweb, On Lisp, Arc (programming language)|Arc
    * Susan L. Graham – compilers, programming environments
    * Jim Gray (computer scientist)|Jim Gray – database
    * Sheila Greibach – Greibach normal form, Abstract family of languages|AFL theory
    * Ralph Griswold – SNOBOL
    * Bill Gropp – Message Passing Interface, Portable, Extensible Toolkit for Scientific Computation|PETSc
    * Barbara J. Grosz – Natural Language Processing, Planning, Centering Theory
    * Tom Gruber
    * Ramanathan V. Guha – Resource Description Framework|RDF, Netscape, RSS (file format), Epinions
    * Neil J. Gunther – computer performance analysis, capacity planning
    * Peter G. Gyarmati – adaptivity in operating systems and networking
    ----------------------------------------H----------------------------------------
    * Philipp Matthäus Hahn – mechanical calculator
    * Eldon C. Hall – Apollo Guidance Computer
    * Joseph Halpern
    * Richard Hamming – Hamming code, founder of the Association for Computing Machinery
    * Jiawei Han – Data mining
    * Juris Hartmanis – computational complexity theory
    * Johan Håstad – computational complexity theory
    * Les Hatton – software failure and vulnerabilities
    * He Jifeng – Correctness (computer science)|provably correct systems
    * Martin Hellman – encryption
    * Gernot Heiser – Development of L4 microkernel family|L4 and founder of OK Labs
    * James Hendler – Semantic Web
    * John L. Hennessy – computer architecture
    * Andrew Herbert
    * Danny Hillis – Connection Machine
    * Geoffrey Hinton
    * Julia B. Hirschberg – Computational Linguistics
    * C. A. R. Hoare – Logic, rigor, Communicating sequential processes (CSP)
    * John Henry Holland – genetic algorithms
    * Herman Hollerith – invented recording of data on a machine readable medium, using punched cards
    * John Hopcroft – compilers
    * Admiral Grace Hopper – compilers, COBOL
    * Eric Horvitz - Artificial Intelligence
    * Alston Householder
    * David A. Huffman – Huffman code
    ----------------------------------------I----------------------------------------
    * Jean Ichbiah – Ada (programming language)
    * Dan Ingalls - Bit_blit, Lively_Kernel
    * Kenneth E. Iverson – APL (programming language), J (programming language)
    ----------------------------------------J----------------------------------------
    * Ivar Jacobson – Unified Modeling Language, Object Management Group
    * Ramesh Jain
    * Jonathan James
    * David S. Johnson
    * Stephen C. Johnson
    * Cliff Jones (computer scientist)|Cliff Jones – Vienna Development Method (VDM)
    * Michael I. Jordan
    * Aravind K. Joshi
    * Bill Joy – Sun Microsystems, Berkeley Software Distribution|BSD UNIX, vi, C shell|csh
    ----------------------------------------K----------------------------------------
    * William Kahan – numerical analysis
    * Robert E. Kahn – TCP/IP
    * Avinash Kak – digital image processing
    * Daniel Mopati Kapeng – web designing principles
    * David Karger
    * Alan Kay – Dynabook, Smalltalk, overlapping window (computing)|windows
    * Richard Karp – NP-completeness
    * Narendra Karmarkar – Karmarkar's algorithm
    * Marek Karpinski – [http://www.nada.kth.se/~viggo/proble...ompendium.html NP optimization problems]
    * John George Kemeny – BASIC
    * Ken Kennedy (computer scientist)|Ken Kennedy – compiling for parallel and vector machines
    * Brian Kernighan – Unix, the 'k' in AWK
    * Carl Kesselman – grid computing
    * Gregor Kiczales – CLOS, reflection (computer science), aspect-oriented programming
    * Stephen Cole Kleene – Kleene closure, recursion theory
    * Leonard Kleinrock – ARPANET, queueing theory, packet switching, hierarchical routing
    * Donald Knuth – The Art of Computer Programming, MIX/MMIX, TeX, literate programming
    * Andrew Koenig (programmer)|Andrew Koenig – C++‎‎‎‎‎
    * Michael Kölling – BlueJ
    * Janet L. Kolodner – case-based reasoning
    * David Korn (computer scientist)|David Korn – Korn shell
    * Cornelis H. A. Koster|Kees Koster – ALGOL 68
    * John Koza – genetic programming
    * Andrey Nikolaevich Kolmogorov – algorithmic complexity theory
    * Robert Kowalski – logic programming
    * John Krogstie – SEQUAL framework
    * Joseph Kruskal – Kruskal's algorithm
    * Thomas E. Kurtz – BASIC
    ----------------------------------------L----------------------------------------
    * Monica S. Lam
    * Leslie Lamport – algorithms for distributed computing, LaTeX.
    * Butler W. Lampson
    * Peter J. Landin
    * Tom Lane (computer scientist)
    * Börje Langefors
    * Joshua Lederberg
    * Manny M Lehman – [http://www.doc.ic.ac.uk/~mml/listing.html Laws of Software Evolution]
    * Charles E. Leiserson – cache-oblivious algorithms, provably good Cilk#Work-stealing|work-stealing, coauthor of Introduction to Algorithms
    * Douglas Lenat – artificial intelligence, Cyc
    * Rasmus Lerdorf – PHP
    * Leonid Levin – computational complexity theory
    * J.C.R. Licklider
    * David Liddle
    * John Lions – Lions' Commentary on UNIX 6th Edition, with Source Code|Lions Book
    * Richard J. Lipton – computational complexity theory
    * Barbara Liskov – programming languages
    * Diane R. Litman – planning, natural language processing
    * Ada Lovelace – first programmer
    * Nancy Lynch
    ----------------------------------------M----------------------------------------
    * Mohamed Medhat
    * Zohar Manna – fuzzy logic
    * Max Levchin – Gausebeck-Lechin Test and PayPal
    * James Martin (author)|James Martin – information engineering
    * John Mashey
    * Yuri Matiyasevich – solving Hilbert's tenth problem
    * Yukihiro Matsumoto – Ruby (programming language)
    * John McCarthy (computer scientist)|John McCarthy – Lisp (programming language), artificial intelligence
    * Douglas McIlroy – pipes
    * Kathleen R. McKeown – Natural Language Processing – Automatic Summarization
    * Chris McKinstry – artificial intelligence, Mindpixel
    * Marshall Kirk McKusick – BSD, Berkeley Fast File System
    * Lambert Meertens – ALGOL 68, ABC (programming language)
    * Bertrand Meyer – Eiffel (programming language)
    * Silvio Micali – cryptography
    * Robin Milner – ML (programming language)
    * Marvin Minsky – artificial intelligence, perceptrons, Society of Mind
    * Paul Mockapetris – Domain Name System (DNS)
    * Cleve Moler – numerical analysis, MATLAB
    * Edward F. Moore – Moore machine
    * Gordon Moore – Moore's law
    * J Strother Moore – string searching, ACL2 theorem prover
    * Hans Moravec – robotics
    * Robert Tappan Morris – Morris worm
    * Joel Moses – Macsyma
    * Stephen Muggleton
    * Debajyoti Mukhopadhyay – interoperability, web mining
    ----------------------------------------N----------------------------------------
    * Mihai Nadin – anticipation research
    * Makoto Nagao – machine translation, natural language processing, digital library
    * Frieder Nake – pioneered computer arts
    * Peter Naur – Backus-Naur form|BNF, ALGOL 60
    * Roger Needham
    * James G. Nell – Generalised Enterprise Reference Architecture and Methodology|GERAM
    * Bernard de Neumann – massively parallel autonomous cellular processor, software engineering research
    * John von Neumann – early computers, Von Neumann architecture|von Neumann machine
    * Allen Newell – artificial intelligence, ''Computer Structures''
    * Max Newman – Colossus, MADM
    * Andrew Ng – artificial intelligence, machine learning, robotics
    * Nils Nilsson (researcher)|Nils Nilsson – artificial intelligence
    * G.M. Nijssen – NIAM
    * Jerre Noe
    * Emmy Noether
    * Peter Nordin – artificial intelligence, genetic programming, evolutionary robotics
    * Donald Norman – user interfaces, usability
    * George Novacky – Assistant Department Chair and Senior Lecturer in Computer Science, Assistant Dean of CAS for Undergraduate Studies at University of Pittsburgh
    * Kristen Nygaard – Simula
    ----------------------------------------O----------------------------------------
    * T. William Olle – Ferranti Mercury
    * Mark Overmars – game programming
    ----------------------------------------P----------------------------------------
    * Christos Papadimitriou
    * David Parnas – information hiding, modular programming
    * Yale Patt – Instruction Level Parallelism, speculative architectures
    * David A. Patterson (scientist)|David A. Patterson
    * Judea Pearl – artificial intelligence, Search
    * Alan Perlis – ''Programming Pearls''
    * Radia Perlman – spanning tree protocol
    * Simon Peyton Jones – functional programming
    * Gordon Plotkin
    * Amir Pnueli – temporal logic
    * Willem van der Poel – computer graphics, robotics, geographic information systems, imaging, multimedia, virtual environments, games
    * Martha Pollack – intentions in planning
    * Emil Post – mathematics
    * Jon Postel – Internet
    * Franco Preparata
    * William H. Press - numerical algorithms
    ----------------------------------------R----------------------------------------
    * Michael O. Rabin – nondeterministic machines
    * Dragomir R. Radev – Natural Language Processing, Information Retrieval
    * T. V. Raman – accessibility, Emacspeak, etc.
    * Brian Randell – dependability
    * Yoav Raz – databases: commitment ordering (or commit ordering) for guaranteeing serializability|distributed and global serializability
    * Raj Reddy – AI
    * David P. Reed
    * John C. Reynolds
    * Joyce K. Reynolds – Internet
    * Adam Riese
    * Dennis Ritchie – C (programming language), Unix|UNIX
    * Ron Rivest – RSA, MD5, RC4
    * Colette Rolland – REMORA methodology, meta modelling
    * Azriel Rosenfeld
    * Douglas T. Ross – Structured Analysis and Design Technique
    * Guido van Rossum – Python (programming language)
    * Winston W. Royce – Waterfall model
    * Rudy Rucker – mathematician, Writer, Educator
    * Steven Rudich – complexity theory, cryptography
    * Jeff Rulifson
    * James Rumbaugh – Unified Modeling Language, Object Management Group
    ----------------------------------------S----------------------------------------
    * Siddhant Kotnala – programming Languages, Operating System
    * George Sadowsky
    * Gerard Salton – information retrieval
    * Jean E. Sammet – programming languages
    * Claude Sammut – Artificial Intelligence researcher
    * Carl Sassenrath – operating systems, programming languages, Amiga, REBOL
    * Jonathan Schaeffer
    * Wilhelm Schickard – one of first calculating machines
    * Bruce Schneier – cryptography, security
    * Fred B. Schneider – concurrent and distributed computing
    * Michael I. Schwartzbach – computer scientist at Aarhus University
    * Dana Scott – domain theory
    * Michael L. Scott – programming languages, algorithms, distributed computing
    * Ravi Sethi – compilers, 2nd Compilers: Principles, Techniques, and Tools#Second edition|Dragon Book
    * Adi Shamir – RSA, cryptanalysis
    * Claude Shannon – information theory
    * David E. Shaw – computational finance, computational biochemistry, parallel architectures
    * Scott Shenker – networking
    * Ben Shneiderman – human-computer interaction, information visualization
    * Edward H. Shortliffe – MYCIN (Medical diagnostoc expert system)
    * Joseph Sifakis – model checking
    * Herbert Simon – artificial intelligence
    * Daniel Sleator – splay tree, amortized analysis
    * Arne Sølvberg – information modelling
    * Brian Cantwell Smith – reflection (computer science), 3lisp
    * Karen Sparck-Jones – Information Retrieval, Natural Language Processing
    * Steven Spewak – Enterprise Architecture Planning
    * Robert Sproull
    * Maciej Stachowiak – GNOME, Safari (web browser)|Safari, WebKit
    * Richard Stallman – GNU Project
    * Ronald Stamper
    * Richard Stearns (computer scientist)|Richard Stearns – computational complexity theory
    * Guy L. Steele, Jr. – Scheme (programming language)|Scheme, Common Lisp
    * Thomas Sterling (computing)|Thomas Sterling – Creator of Beowulf (computing)|Beowulf clusters
    * Larry Stockmeyer – computational complexity, distributed computing
    * Michael Stonebraker – relational database practice and theory
    * Christopher Strachey – denotational semantics
    * Bjarne Stroustrup – C++‎‎‎‎‎
    * Madhu Sudan – computational complexity theory, coding theory
    * Gerald Jay Sussman – Scheme (programming language)|Scheme
    * Bert Sutherland – graphics, Internet
    * Ivan Sutherland – graphics
    * Mario Szegedy – Computational complexity theory|complexity theory, quantum computing
    ----------------------------------------T----------------------------------------
    * Andrew S. Tanenbaum – operating systems, MINIX
    * Robert Tarjan – splay tree
    * Jaime Teevan
    * Shang-Hua Teng – analysis of algorithms
    * Larry Tesler – human-computer interaction, graphical user interface, Apple Macintosh
    * Avie Tevanian – Mach kernel team, NeXT, Mac OS X
    * Bruce H. Thomas – wearable computers, augmented reality
    * Ken Thompson (computer programmer)|Ken Thompson – Unix
    * Walter F. Tichy – RCS
    * Seinosuke Toda – computation complexity, recipient of 1998 Gödel Prize
    * Linus Torvalds – Linux kernel, Git (software)|Git
    * Godfried Toussaint – computational geometry – computational music therory
    * Joseph F Traub – computational complexity of scientific problems
    * John Tukey – FFT
    * Murray Turoff – computer-mediated communication
    * Alan Turing – British pioneer, Turing Machine
    ----------------------------------------U----------------------------------------
    * Jeffrey D. Ullman – compilers, databases, complexity theory
    ----------------------------------------V----------------------------------------
    * Leslie Valiant – computational complexity theory, computational learning theory
    * Srinidhi Varadarajan – System X (computing)|System X: VirginiaTech's Power Mac G5 Supercluster
    * François Vernadat – enterprise modeling
    * Richard Veryard – enterprise modeling
    * Patrick Valduriez – distributed data management
    ----------------------------------------W----------------------------------------
    * Philip Wadler – functional programming
    * David A. Wagner|David Wagner – security, cryptography
    * Marilyn A. Walker – natural language processing, spoken dialogue systems, intelligent virtual agents
    * Larry Wall – Perl
    * James Z. Wang
    * Manfred K. Warmuth – computational learning theory
    * David H. D. Warren – artificial intelligence|AI, logic programming, Prolog, the 'W' in Warren Abstract Machine|WAM
    * Kevin Warwick – artificial intelligence
    * Jan Weglarz
    * Jie Wu – computer networks
    * Peter Wegner – object-oriented programming, interaction (computer science)
    * Peter J. Weinberger – programming language design, the 'w' in AWK
    * Mark Weiser – ubiquitous computing
    * Joseph Weizenbaum – artificial intelligence, ELIZA
    * Steve Whittaker – Human Computer Interaction, Computer Support for Cooperative Work, Social Media
    * Jennifer Widom – nontraditional data management
    * Janyce Wiebe – subjectivity, natural language processing, automatic summarization,
    * Gio Wiederhold – database management systems
    * Adriaan van Wijngaarden – Dutch pioneer; ARRA, ALGOL
    * Mary Allen Wilkes – LINC developer, assembler-linker designer
    * Maurice Vincent Wilkes – microprogramming, EDSAC
    * Yorick Wilks – computational linguistics, artificial intelligence
    * James H. Wilkinson – numerical analysis
    * Sophie Wilson – ARM architecture
    * Shmuel Winograd – Coppersmith-Winograd algorithm
    * Terry Winograd – artificial intelligence, SHRDLU
    * Niklaus Wirth – Pascal (programming language)|Pascal, Modula, Oberon (programming language)
    * Dennis E. Wisnosky – Integrated Computer-Aided Manufacturing (ICAM), IDEF
    * Stephen Wolfram – Mathematica
    * William Wulf – compilers
    ----------------------------------------Y----------------------------------------
    * Tao Yang (Wuxi)|Tao Yang
    * Andrew Chi-Chih Yao
    * Edward Yourdon – Structured Systems Analysis and Design Method
    ----------------------------------------Z----------------------------------------
    * Lotfi Zadeh – fuzzy logic
    * Arif Zaman – Pseudo-random number generator
    * Albert Zomaya – Australian pioneer of scheduling in parallel and distributed systems
    * Konrad Zuse – German pioneer of hardware and software




    منبع:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ter_scientists
    آخرین ویرایش به وسیله amir_saniyan : یک شنبه 17 مهر 1390 در 01:39 صبح

  12. #12

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    متاسفانه دوستان دارند دو مقوله متفاوت را نقد می کنند و با هم مقایسه می کنند.
    استالمن ایدئولوژیست دنیای لینوکس بوده و جابز فرد متاثر در شرکت اپل.
    همینطور که با دنیای لینوکس و متن باز میشه به قدرت و شهرت رسید (مثل redhat) با دنیای متن باز هم میشه بدبخت و ورشکسته شد (مثل sun microsystems)
    شاید اگر مدیری مثل جابز در شرکت سان فعال بود اون هم به دست oracle نمی افتاد تا یکی یکی پروژه های متن باز سان را تعطیل کنه.
    یکمی منصف بودن خوبه.
    حکم انسانیت اینه که اگر فردی به نام جابز که فقط اگر یک خدمت به دنیای فن آوری ارائه می کرد براش ادای احترام کنیم چه برسه به اینکه خدمات زیادی به دنیای فن آوری ارائه کرده باشه.
    من و شما چیکار داریم به اینکه اون پولذار بوده یا نبوده.!!! که اگر بوده لیاقتش را با متود ها و روشهای نو نشان داده که میتونه پولدار باشه. شاید اگر افرادی مثل من و شما که طرفدار نرم افزار متن باز هستیم مدیر اپل میشدیم در 1 هفته این شرکت ورشکسته میشد.(شک نکنید که می شد!!!)
    حالا اگه جابز 10 نفر را اخراج کردند و اونها رفتند خودکشی کردند به اون چه ارتباطی داره!!!؟ نیمه پر لیوان اینه که بجاش یک شرکت بزرگ را ایجاد کرده که سود آوره و محصولات خوبی هم داره. هزاران نفر هم از اینکه الان در اپل مشغول به کار هستند خوشحالند چون بخشی از نیاز های این شرکت را برطرف می کنند.
    مگه جابز بنیاد خیریه راه انداخته بوده که هر کس (حتی اگه برای شرکت اپل مفید نباشه) را تا آخر عمر استخدام کنه؟!!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نظریه ای که توی سایت ریچارداستالمن هست کامل درسته.

    وقتی هر کسی که دوزار سواد میکروکنترلر داشته باشه میتونه یه آیپد با کمتر از 200تومن با هرمدل سیستم عاملی بسازه ، فقط میشه نتیجه گرفت که این یارو قبل از اینکه یک فرد اهل تکنولوژی باشه ، بیشتر یه تبلیغاتچی خوب بوده

    نمونه های کارهای تبلیغات غیرمستقیمش را هم حتما دیدین ،،، وای آخرین نمونه آیفون گم شده دارن دنبالش میگردن :))) ای مردم شریف آمریکا توی پیدا شدن این آیفونه کمک کنید

    پیوست :
    چیزی که خیلیهاتون ندید میگیرن ( الان دنیا را میبیند که یه آیپد کف دستتونه نه حداقل 10-15 سال پیش )، اینه که از وقتی این استیوجابز سرازتخم درآورد ایران را گذاشت توی لیست تحریم محصولات آشغال مکینتاش.
    یعنی از همون زمان که شرکتهای همسایه اش میکروسافت و اینتل وووو راحت محصولاتشون به ایران میرسید ، این شرکت نهایت سعیشو میکرد که چیزی به ایران نرسه!
    اگه بچه ناف آمریکا بودین و همسایه دیوار به دیفال این یارو دلم نمیسوخت برای مرگش اینقدر ناراحت بشین ، ولی این شازده تا وقتی زنده بود هیچ نیتی برای خیر رسوندن به ایران لااقل نداشت... و تا آخر عمرش هم ایران را به سمت چپش هم حساب نکرد. حالا برای من از احساس ناراحتی برای این یارو میگن که یکی ندونه فکر میکنه جدا دنیا را متحول کرده !!!! ( البته به قول حاجی ریچارد ، برای احمقها )
    اونائی هم که الان لبتاپ مک بوک ایر شون را میبینن قطره اشکی توی چشماشوووون حلقه میزنه ( وای چه احساساتی ) برن دعاشو بکنن به جون قاچاقچی وارد کننده ش نه استیوجابز ( ره )

    پیوست : قبلا یکدور کامل فحش شنیدم بابت این نظریه ، توجه داشته باشین که ، این یارو نه داداشتونه نه باباتون و نه فک و فامیلتون، نه رئیس شرکتتون نه ،... فقط صاحاب یه شرکتیه که محصولاتش بعد از چند دست واسطه با چندبرابر قیمت الان به دست بعضی از بچه پولدارایی مثل شماها رسیده ، پس دعوا راه نندازین

  14. #14

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    ای بابا.به قول ***... تحریم روی ما ذره ای تاثیر نذاشته.
    راستو دروغش پای خودش

    من موندم شما که اینهمه از میکرو سر در میاری چرا خودت رفتی گوشی خریدی...بندازش دور و یک iphone بساز جیکر

    بقول استادمون که می گفت : ایرانیا سالهاست که در توهم پیشرفتند.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار arezoo_66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    250

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک

    ، این یارو ،... فقط صاحاب یه شرکتیه که محصولاتش بعد از چند دست واسطه با چندبرابر قیمت الان به دست بعضی از بچه پولدارایی مثل شماها رسیده ،
    دستت درد نکنه روشنمون کردی

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    وقتی هر کسی که دوزار سواد میکروکنترلر داشته باشه میتونه یه آیپد با کمتر از 200تومن با هرمدل سیستم عاملی بسازه ، فقط میشه نتیجه گرفت که این یارو قبل از اینکه یک فرد اهل تکنولوژی باشه ، بیشتر یه تبلیغاتچی خوب بوده
    من نمیدونم الان باید چه جوابی بهت بدم که توسط مسئولیت سایت حذف نشه و یا محروم نشم
    نابغه تو درستش کن تبلیغاتش با من


  17. #17

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    استیو جابز اولین کسی بود که رابط گرافیکی رو به دنیای رایانه آورد!

    اولین کسی بود که از مولتی تاچ استفاده ابزاری کرد!

    اولین کسی بود که گوشی هوشمند تنها با یک دکمه غیر لمسی به بازار ارائه کرد!

    اولین کسی بود که تبلت ها رو از وسایل بی استفاده به مهم ترین وسیله زندگی بشر تبدیل کرد!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    من شغلم برنامه نویسیه ، ولی با دوستانی که تخصصشون الکترونیک بوده یه همکاریهایی داشتم میدونم چیا ساختن و دارن میسازن ، ،فقط به لطفا اینکه تبلیغات چی نیستند ، شما ها نمیدونید همچین چیزائی هم هست


    پیوستی که لازم دارین که فکرتون را عوض کنید :

    مثلا اسپین : http://meco.ir

    مثلا سیستم اتوماسیون اتومبیل با یدونه از همینا Friendly arm



    یک سر به بخش انجمنهای میکروکنترلر این سایت http://www.eca.ir بزنید ، پروژه های بسیار جالب تری که بچه ها اجرا کردند را ببینید ( حتی با میکروهای ضعیفتر از arm ببنید چیا ساختن )



    جالبه برام که فکر میکنید ایرانیا خیلی خیلی دست کم هستند ( حالا ایرانیها دست کم ولی دیگه arm را دست کم نگیرین ، هر بچه ای میتونه باهاش 10 تا ابزار خفن بسازه ، ولی به قول همون استالمن ، این اپل ، جلوی خلاقیت احمقها را گرفته)، شاید یکی از دلایلی که این بنده خدا حاضر نبود به ایران جنس بفروشه همین بوده برای دوستانی مثل شما همیشه مرغ همسایه ؛ غازه .

    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 17 مهر 1390 در 15:01 عصر دلیل: اضافه کردن عکس

  19. #19

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    من شغلم برنامه نویسیه ، ولی با دوستانی که تخصصشون الکترونیک بوده یه همکاریهایی داشتم میدونم چیا ساختن و دارن میسازن ، ،فقط به لطفا اینکه تبلیغات چی نیستند ، شما ها نمیدونید همچین چیزائی هم هست


    پیوستی که لازم دارین که فکرتون را عوض کنید :

    اسپین : http://meco.ir

    یا یک سر به بخش انجمنهای میکروکنترلر این سایت http://www.eca.ir بزنید ، پروژه های بسیار جالب تری که بچه ها اجرا کردند را ببینید ( حتی با میکروهای ضعیفتر از arm ببنید چیا ساختن )

    جالبه برام که فکر میکنید ایرانیا خیلی خیلی دست کم هستند ، شاید یکی از دلایلی که این بنده خدا حاضر نبود به ایران جنس بفروشه همین بوده برای دوستانی مثل شما همیشه مرغ همسایه ؛ غازه
    خوب ما که گفتیم حق با شماست.فکر کردی من می گم ساخت اینجور چیزا سخته؟!! نه جون فف منم می گم خیلی آسونه
    حالا گوشی رو که گفتی چه زمانی قراره بسازیش؟!! من مشتریما.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    خب مثل اینکه اصلا روی لینکها جرات کلیک کردن هم نداشتی که حداقل عکسهاشو ببینی ، خوندن مطالبش پیش کش : ) اشکال نداره .... با همون غاز همسایه حال کنید :)
    منم سعی میکنم تو این مدت با دود به روش سرخپوستی برات یه موبایل و ارتباط راه دور بسازم :)
    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 17 مهر 1390 در 17:43 عصر دلیل: اضافه کردن عکس

  21. #21

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    خب مثل اینکه اصلا روی لینکها جرات کلیک کردن هم نداشتی که حداقل عکسهاشو ببینی ، خوندن مطالبش پیش کش : ) اشکال نداره .... با همون غاز همسایه حال کنید :)
    منم سعی میکنم تو این مدت با دود به روش سرخپوستی برات یه موبایل و ارتباط راه دور بسازم :)
    سلام. من مطاب سایت ها رو مطالعه کردم، اما هیچ چیز خارق العاده ای پیدا نکردم که بخوام بخاطرش به ایرانی بودنم افتخار کنم. در حد یه سری پروژه های دانشجویی معمولی دیدمشون. اگه شما طور دیگه دیدی لینکشو بده ما هم بهره ببریم.
    آخرین ویرایش به وسیله ali.rezaei7 : یک شنبه 17 مهر 1390 در 16:44 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    به جناب joker فقط می تونم 1 کلمه بگم و اون اینه که دهنت رو ببند که بوی بد تنفرش کل فروم رو برداشته.
    برای اینجور افراد واقعا متاسفم...
    باشه من دهنمو میبندم ، شما هم سنگ قبر اونی که تمام عمرش حاضر نشد آدم حسابتون کنه را بزنید تو سرتون ، از نظر من ایرادی نداره کوچولو

  23. #23

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    خوبه ..اگه ازین به بعد توی خیابون دیدید که یکی دستش 6410 و یا 2440 بود تعجب نکنید... تلفنه ...البته یکم یقورتره
    ر استی یادم رافت بپرسم cpu های arm چه ربطی به ایرانیا داره آخه؟!!!
    دیدی گفتم ایرانیا در توهم پیشرفتن!!!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط m44miri مشاهده تاپیک
    خوبه ..اگه ازین به بعد توی خیابون دیدید که یکی دستش 6410 و یا 2440 بود تعجب نکنید... تلفنه ...البته یکم یقورتره
    ر استی یادم رافت بپرسم cpu های arm چه ربطی به ایرانیا داره آخه؟!!!
    دیدی گفتم ایرانیا در توهم پیشرفتن!!!
    اگه سوال فنی دارین بپرسین ، جوابتون را میدم ولی اگه در حد متلک و توهم پیشرفت هستین ، خب جوابتون را جای دیگه باید بگیرین ، چون همونطور که در پست قبل دیدین این دوست تازه واردتون به من گفت باید دهنمو ببندم و الا تمام احمقهایی( قال ریچارد استالمن) که عاشق محصولات استیو جابز هستند و از پشت این تکلنولوژی های بکار رفته توسط این عزیز تازه از دست رفته بی خبر هستند ، به من میگن دهنت بوی گند میده

    اشکال نداره من فرض را میزارم که در جهل به سر میبرن و وظیفه ام آگاه کردنشون هست ، خواه بازم فحش بدن ، خواه الفبای حرکت به سوی یک دنیای دیگه را یاد بگیرن و استفاده کنند...

    و اما ARM چه ربطی داره به این موضوع :
    CPU های آرم در واقع تکنولوژی ARM هستند که چندسالی هست از محدودیت نظامی خارج شده و به کارخانجات مختلفی توی دنیا فروخته شده وهرکدوم با نام خودشون با استفاده از تکنولوژی به نام ARM یکسری میکروپروسسور دادن توی بازار مثلا سریLPC محصول NXP هلند - یا SAM شرکت اتمل ، یاسری S3 های سامسونگ و مدلهای جدیدتر با نامهای دیگه از سری ARM7 تا ARM11 که به راحتی توی بازار ایران پیدا میشن و بازم مدلهای بالاتر آرم که تولید شده...

    اصولا قرار نیست ربطی به ایران داشته باشند ،یک توضیح کوچولو با چندتا نمونه بهتون نشون دادم که فکر نکنید طرف یه آیفون ساخته ، شاخ غول را شکسته و دنیا بهش مدیونه ، از نظر اهل فن ، هیچ نوآوری نداشته جز راحت کردن کار برای کسانی که از تکنولوژی سررشته نداشتند . در حد یک برنامه نویس که از کامپوننتهای دیگران استفاده بهینه کرده/

    میگفتم ، این میکروها یک بسترآماده قابل برنامه ریزی هستند که هرکسی با هر ملیتی میتونه روش برنامه بنویسه و یک محصول و یک کاربری بسته به نیازش تولید کنه از یک LED چشمک زن ساده ، تا موبایل و تبلت و یا سیستمهای کنترلر پیشرفته تر با کاربرد صنعتی ونظامی ، پزشکی .
    ( و البته موبایل که مورد علاقه شماست )
    به عنوان مثال یک موبال Nokia N95 که 5-6 سالی از قدمتش میگذره با یک دونه هسته ARM7 داره کار میکنه

    ماژول جانبی که بتونه سیم کارت بخوره و توی رنج فرکانسی مخابراتی فعالش کنه به صورت عمومی در بازار در اختیارمون نیست و الا موبایل شما را هم یکی از همون بچه ها که هنوز هم دانشگاه نرفته میتونست یکهفته ای بسازه.

    این میکروکنترلرها این خاصیت را دارند که عین یک CPU فعال بشن و با تعاریف نرم افزاری برای اینتراپتها ، اصطلاحا یک سیستم عامل براشون پورت کنند
    که خب به علت فراگیر بودن بعضی سیستم عاملها این زحمت برای حداقل 3تا سیستم عامل به خوبی کشیده شده و عملا زحمت شما را برای برنامه نویسی هسته این سیستم حذف کردند ( یعنی استفاده از ویندوز یا اندروئید یا لینوکس ) یعنی همان سیستم عاملی که این عزیز تازه از دست رفته باهاش محصولاتش را به دنیا انداخت !

    ( اطلاعات بیشتر در رابطه با راه اندازی سیستم عامل روی میکروکنترلرها را توی این تاپیک لینک دادم ، دوست داشتین میتونید مطالعه کنید و با کمی همت و احیانا گشتن توی بازار برای تهیه ماژول درایور سیمکارت خودتون یک دستگاه با قابلیتهای بسیار بیشتر از محصولات موبایلی موجود در بازار درست کنید ، دیگه دستتون بازه و محدودیتی در ساخت ندارید. ( من جایی را سراغ ندارم ولی بگردین حتما هست )

    فکر نکنید کار سختیه ... درواقع دیگه حرف از هزینه های هنگفت نیست ، فقط فکر و وقت و خلاقیت میخواد ( که دو فاکتور فکر و وقت معادل طلا هستند و خلاقیت هم برای شروع میتونید فاکتور بگیرید ) قطعات با کیفیت بالا هم معمولا برای شروع لازم ندارید ، مثلا به جای دوربین 8 مگاپیکسلی میتونید به طور موقت از دوربینهای 1.5مگاپیکسلی ارزون قیمت که راحت هم درایو میشن استفاده کنید ، پروژه که استارت خورد ، بعد سوئیچ کنید روی قطعات با کیفیت تر.

    فکر نکنید دنیای برنامه نویسی ARM محدود به تبلیت و موبایله ، در واقع در فاز صنعتی ، نظامی ، پزشکی ، مهندسی ، کشاورزی ، به اندازه موهای سر همه بچه های سایت ، جا و نیاز برای کار پیشرفت در این ضمینه هست.
    منه نوعی اونقدری که وظیفه و توانم بوده سعی کردم استارت کار را بزنم و آموزشهای لازم را به فارسی برای بقیه بنویسیم ، شما ها که وقت دارید و حس و حال ادامه اش بدین...و با افکاری مثل ، نمیشه و نمیتونیم و ما 50 سال عقبتریم ، از اینی که هستیم ، عقبترمون نندازین.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    به جناب joker فقط می تونم 1 کلمه بگم و اون اینه که دهنت رو ببند که بوی بد تنفرش کل فروم رو برداشته.
    برای اینجور افراد واقعا متاسفم...
    فکر کنم شما مکان پیغام خصوصی و تاپیک رو اشتباه گرفتی اون‌جا براش پیغام بده تا پاسخ مناسب رو بهت بده در کل سوابق ایشون توی این سایت نشون می‌ده که از شما خیلی مطلع‌تر هست پس اگر احتمالن کسی به شما توی تالار برنامه نویسی نوعن توهین کرد فقط به مدیران تالار گزارش بدین تا برخورد مناسب انجام بشه نه این که چون یه جامعه مجازی هست هر کاری که خواستین بکنید این‌جا دیگرانی هم هستن که به همون اندازه که شما از حرف‌های joker عزیز ناراحت شدید از دست شما هم ناراحت شدن./

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rezaei7 مشاهده تاپیک
    سلام. من مطاب سایت ها رو مطالعه کردم، اما هیچ چیز خارق العاده ای پیدا نکردم که بخوام بخاطرش به ایرانی بودنم افتخار کنم. در حد یه سری پروژه های دانشجویی معمولی دیدمشون. اگه شما طور دیگه دیدی لینکشو بده ما هم بهره ببریم.
    با این دید که شما دارین احتمالن خودتون یه مورد پروژه آبرومند دارین یا تخصص کافی که به راحتی به پروژه‌های موجود امتیاز دادین اگر یه رزومه کامل ارائه کنید سپاس‌گذار می‌شم همیشه از آشنایی با افراد اهل فن خوشحال شدم. در مورد افتخار نکردن به ایرانی بودن فکر کنم مکان مناسبی نیست شما خواستی برو افتخار کن مثلن سرخپوستی یا هرچی با این بالا سری‌ها همین که هستیم جای تعجب داره./

    نقل قول نوشته شده توسط m44miri مشاهده تاپیک
    خوبه ..اگه ازین به بعد توی خیابون دیدید که یکی دستش 6410 و یا 2440 بود تعجب نکنید... تلفنه ...البته یکم یقورتره
    ر استی یادم رافت بپرسم cpu های arm چه ربطی به ایرانیا داره آخه؟!!!
    دیدی گفتم ایرانیا در توهم پیشرفتن!!!
    بابا به خدا من با 1200 هر روز حاضرم برات روپایی بزنم اونم 100 « اگه بتونم 100 برنم » اگر خراب شد برات جایزه یه آیفن می‌خرم اگر نشد تو برای من آیفون بخر حاضری؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    حداقل در مورد کسی که دارید اظهار فضل میکنید کمی تحقیق کنید:
    http://forum.p30world.com/showthread...520737&page=16
    By Stream

    نمی دونم می دونید یا نه ولی استیو جابز در قبال فعالیتش در اپل (در دوره دوم فعالیتش، 1998 تا 2011) هیچ پولی از اپل دریافت نکرد، و حتی در قبال سهام بزرگی که از اپل داشت هیچ Dividend ای دریافت نکرد. مخارج استیو جابز از طریق Pixar و سهامش در Walt Disney و فروش فیلم ها در میومد. همین! اگه طرح ها و ایده هاش سود آور بودن پولی رو به جیب نزد و اون پول رو در اپل سرمایه گذاری کرد برای طرح ها و ایده های آینده.

    پیشنهاد می کنم قبل از اینطور قضاوت درباره اشخاصی مثل استیو جابز ابتدا یکم این افراد رو بشناسیم. استیو جابز هیچ وقت دید مادی به تکنولوژی نداشت (این دیگه اوج بی انصافیه)، WWDC 11 و وضعیت استیو جابز رو ببینید نظرتون کاملا دربارش عوض میشه.

    اما در قسمت بعدی دید شما کاملا اشتباهه. مهم این نیست که وقتی رقابت بوجود اومد چه اتفاقی افتاد، یه تصمیم بیزینس اشتباه می تونه رقابت در بازار رو به حریف واگذار کنه ولی منکر انقلابی بودن تفکر یک شخصیت نیست. مهم اینه که استیو جابز بود که محیط Command Line رو به یه محیط گرافیکی تبدیل کرد، Cursor رو برای اشاره وارد دسکتاپ ها کرد، فرم فکتور جدید لپ تاپ ها رو به دنیا معرفی کرد و ... . دنیای کامپیوتری که ما داریم ازش استفاده می کنیم بر مبنای Vision استیو جابز نهادینه شده، و اینه که مهمه.

    من برعکس شما از طرفداران بیل گیتس هستم و ایشون رو شدیدا تحسین می کنم، ولی تعصب (چه مثبت، چه منفی) چیز خوبی نیست. این واقعیته که بیل گیتس یه بیزینس من و مدیر فوق العاده (بدون شک بهتر از استیو جابز) بود و یکی از مهمترین شخصیت های دنیای IT است، ولی چیزی که امروز در دنیای IT می بینیم به هیچ وجه Vision بیل گیتس نیست. خود بیل گیتس و طرفدارانش هم همچین ادعایی ندارن. دنیای دسکتاپی که در این 10 سال دیدیم Vision دهه 1980 استیو جابز و دنیای Post-PC ای که فعلا در ابتداش می بینیم Vision این پنج سال استیو جابز هست. در این شکی هست؟

  27. #27

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    با این دید که شما دارین احتمالن خودتون یه مورد پروژه آبرومند دارین یا تخصص کافی که به راحتی به پروژه‌های موجود امتیاز دادین اگر یه رزومه کامل ارائه کنید سپاس‌گذار می‌شم همیشه از آشنایی با افراد اهل فن خوشحال شدم. در مورد افتخار نکردن به ایرانی بودن فکر کنم مکان مناسبی نیست شما خواستی برو افتخار کن مثلن سرخپوستی یا هرچی با این بالا سری‌ها همین که هستیم جای تعجب داره./
    سلام. من دوباره به اون سایت سر زدم. و این بار با نگاهی خوش بینانه تر از قبل، مطالبش رو مرور کردم اما غیر از چندتا مقاله آموزشی و چندتا هم پروژه دانشجویی مثل روبات تعقیب خط چیز دیگه ای ندیدم که ارزش لینک دادنو تعریف تمجید کردن به عنوان یه افتخار بزرگ رو داشته باشه.

    در مورد افتخار نکردن به ایرانی بودن فکر کنم مکان مناسبی نیست
    اون جمله رو در پاسخ به دوستمون دادم که گفتن اون کاربر جرات خوندن مطالب رو نداره. خوب من کنجکاو شدم که مگه تو اون سایت چه نوآوری و تکنولوژی جدیدی معرفی شده که ایشون اینجوری دارن درموردش صحبت می کنن بعد که رفتم سر زدم دیدم خبر خاصی نبود:-) اگه غیر از اینه همین جا همین جا دوستان اعلام کنید.(شاید من بی اطلاعم).

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    تا اينجا فهميدم که: اگه استيو نبود خيلی ها بدون ipad و iphone و مک بوک نميتونستند اون اوج کلاس گذاشتن رو تجربه کنند

    به جناب joker فقط می تونم 1 کلمه بگم و اون اینه که دهنت رو ببند که بوی بد تنفرش کل فروم رو برداشته.
    اينکه گفتيد يک کلمه نيست يک جمله هست

    اون بوی تعفن هست نه بوی تنفر!! و اينکه کلمه "بد" توی جمله تون اضافه هست چون بوی تعفن به خودی خود بد هست


    ریچارد استالمن و استیو جابز هردو دو تن از تاثیرگزار ترین شخصیت های زندگی من هستند.
    نمی دونم باید چی بگم!
    ميشه يه دو تا از اون تأثيرت رو برای من شرح بديد من هم تحت تأثير قرار بگيرم?؟


    استیو جابز اولین کسی بود که رابط گرافیکی رو به دنیای رایانه آورد!
    اولین کسی بود که از مولتی تاچ استفاده ابزاری کرد!
    اولین کسی بود که گوشی هوشمند تنها با یک دکمه غیر لمسی به بازار ارائه کرد!
    اولین کسی بود که تبلت ها رو از وسایل بی استفاده به مهم ترین وسیله زندگی بشر تبدیل کرد!
    باور کنيد 80% کسايی که برای استيو سر و دست ميشکنن اينها رو نميدونستن


    کلا هیچ فردی در تکنولوژی؛ گل کف کفش استیو جابز هم نمیشه....
    انیشتن دنیای فناوری
    .محصولاتش خیلی قشنگ هستن.
    یکی از بزرگترین مرد‌هایی که جهان تا به حال به خودش دیده بود!
    والا ما به جز يه سيب گاز زده چيزه بخصوص ديگه اي از ايشون نديديم ميشه همين دوستان که انقدر احساسی هم هستند من رو با ايشون آشنا کنند و 5 خط از زبون خودشون بنويسند؟
    آخرین ویرایش به وسیله crazyfull : یک شنبه 17 مهر 1390 در 20:49 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    با سلام
    دوستان بالاخره هر انسانی تو زندگیش اگه یه حرکت نو و جدید انجام بده اون انسان قابل تقدیر است و در مورد ریچارد استالمن و استیو جابز هر دو انسانهای بزرگی هستند و برای من مهم نیست که چه جور زندگی کردن و چه عقیده ای داشتند و یا دارند مهم اینه که ما به همدیگه توهین نکنیم به خاطر دو انسان دیگه بالاخره هر کدام تو یه زمینه به مردم خدمت کردند شاید برای منفعت بیشتر برای خودشون و یا برای منفعت سایر مردم ، مهم اون خدمت و نو آوری است که تو یه زمینه انجام می دند و خواهشا به همدیگه توهین نکنید با تشکر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    اون جمله رو در پاسخ به دوستمون دادم که گفتن اون کاربر جرات خوندن مطالب رو نداره. خوب من کنجکاو شدم که مگه تو اون سایت چه نوآوری و تکنولوژی جدیدی معرفی شده که ایشون اینجوری دارن درموردش صحبت می کنن بعد که رفتم سر زدم دیدم خبر خاصی نبود:-) اگه غیر از اینه همین جا همین جا دوستان اعلام کنید.(شاید من بی اطلاعم).
    عرضم به حضورتون که لینک اول ، اسپین ، اولین تبلت ایرانی بود!
    لینک قبلترش معرفی یک mini2440 بود که یک evaluation board بود که بروبچ باهاش کارهای جالبی کردند ، یک نمونه اش که وسط یه تاپیک 14 صفحه ای بود را لینک دادم ببینه ، یه ایده جالب برای سیستم کنترل ماشین از استارت تا پخشmp3 ،( فکر کنم تغییرات خیلی بیشتر بعد از معرفی توی اون تاپیک "پشه" روش داد که اگه ثبت صنعتیشکرده باشه احتمالا حاضرباشه مابقی امکانات و عکسهای مدلهای جدیدترش را هم منتشر کنه ، من از ادامه بقیه کارهاشو بیخبرم)
    موارد دیگه هم هستند ، من جای همه شون را حفظ نیستم توی اون تاپیکهای اون سایت چون واقعا بحثها زیاده و گاها شبیه به هم ولی یه مدت کفش بتابید مطمئنن چیزای جالب را میبیند ، همونطور که من یک نمونه پیداکردم، و بالا لینک دادم ، البته امیدوارم که حتما اصرا نداشته باشین که دنبال تبلت بگردین :) ( البته سایتهای مشابه مثل ایران میکرو و.... غیره هم چیزای جالبی توشون پیدا میشه )
    مثلا سیستم هوشمند کنترل دستگاه کمباین که با کمک یک gps و هسته پردازشی arm و سنسورهای شمارنده دانه غلات و وزن و رطوبت و ارتفاع ساقه و پردازش تصویر برای خرابی غلات ووووو... کمک میکنه پرت برداشت یک محصول از 80 درصد به 10درصد برسه(سود حاصله مادی و کشاورزی را در هزار هکتار ساده ضرب کنید خودتون حساب کنید) را هیچ وقت نمیان توی یه سایت بزارن که همه دنبال پروژه های ناب هستند،و همه هم کننده کار ! مستقیم میرن سراغ مشتری نهایی ، دیگه شما خودتون تا انتهاشو برید که چه امکانات و تجهیزات مفیدی با این evalبوردی که معرفی کردم میشه ساخت ، تازه این یک بورد آزمایشی هست( از بین n تا برد آزمایشی که نمونه های بسیار پیشرفته ترش هم اومده ) این به نظرمن برای شروع پایه وقیمتش یک کیس خوب بوده که مطمئنا بعداز جواب گرفتن یک پروژه ، قیمت قطعات در تیراژ بالاتر به زیر30-40تومن میرسه

    اینها همه مثالهایی بودند از یک دریا ، فقط برای اینکه دوستانی که به توانائی ها بلقوه و بلفعل شده شک داشتند ، مطمئن بشن ساخت یک آیفون آیپد شاخ غول شکستن نیست که دنیای را بهش مدیون فرض کنند. و پدر علم تکنولوژی بخونندش و برای این جوان ناکام ، عزیز از دست رفته ، گل پرپرشده که بیشتر از خود جیمی کارتر و بیل کیلینتون و جرج بوش به تحریم مردم ایران برای کامپیوتر مزخرف مکیناشش علاقه داشت، ناراحت بشن و عزاداری کنن :)

    شاید سن و سال خیلها اونقدر نباشه که یادشون بیاد اولین باری که کلمه تحریم در صنعت کامپیوتر به گوشمون خورد ، تحریم کامپیوترهای مکینتاش بود برای ایران. ( حالا به من حق بدین که ناراحت بشم از اینکه میبینم هنوز کسانی هستند که ایرانی هستند ولی سنگ قبر این یارو را تا آسمون هفتم میبرن رو دستاشون بالاو میزنن تو فرق سرشون ) بخدا یدونه موس اینقدر ارزش نداره

    نمیدونم ولی امیدوارم همینقدر که از مرگ این یارو ناراحت شدن ، به اندازه سرسوزنش هم برای شهدای علمی ترور شده همین یکی دوسال اخیر ناراحت شده بودند ، در حد یک تاپیک ، در حد یک یادبود ، در حد یک وبلاگ یا وب سایت .


    حالا پاراگراف بالا را بیخیال ، همینطوری اومد وسط بحث ، خلاصه بحث این بود که گفتم یه کلیک بکنه که یکدور بخونه که من مجبور نشم اونهمه توضیح در مورد یه میکرو آرم بنویسم ، خودش میرفت میخوند منم خسته نمیکرد تایپ کنم

    همین.

  31. #31

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    جالبه که آقای Joker که تا دیروز به محصولات ایرانی در زمینه IT میخندید و اونارو به تمسخر میگرفت الآن شده مدافع محصولات ایرانی و اسپین و غیره ... جوکر جان چیو میخوای ثابت کنی؟ خودتو؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط مهران رسا مشاهده تاپیک
    جالبه که آقای Joker که تا دیروز به محصولات ایرانی در زمینه IT میخندید و اونارو به تمسخر میگرفت الآن شده مدافع محصولات ایرانی و اسپین و غیره ... جوکر جان چیو میخوای ثابت کنی؟ خودتو؟
    اونائیش که باعث خنده باشه ، بهشون میخندم ( شاید هم گریه کنم ) ، اونائیش که باعث افتخار باشه ، بهشون افتخار میکنم ، همه را با یه چوب نمیزنم :)
    من ثابت کردن ندارم. ولی شما چیو میخوای ثابت کنی ؟ مشکلی داری ؟

  33. #33

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    اونائیش که باعث خنده باشه ، بهشون میخندم ( شاید هم گریه کنم ) ، اونائیش که باعث افتخار باشه ، بهشون افتخار میکنم ، همه را با یه چوب نمیزنم :)
    شما کلاً درست میگی اخوی.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    با سلام
    نمیدونم ولی امیدوارم همینقدر که از مرگ این یارو ناراحت شدن ، به اندازه سرسوزنش هم برای شهدای علمی ترور شده همین یکی دوسال اخیر ناراحت شده بودند ، در حد یک تاپیک ، در حد یک یادبود ، در حد یک وبلاگ یا وب سایت .
    واقعا بایستی روی این حرف دوستمون زیاد فکر کنید چون کسانی تو این کشور هستند که تمام زندگیشون رو میذارند در جهت پیشرفت کشورشون و جونشون رو به خاطر این کارشون از دست می دند و بعضی ها هم تو این کشور وجود دارند که در جهت تخریب و ضربه زدن به کشورشون تلاش می کنند و منفعت های میلیاردی می برند آیا تا حالا در مورد دو تا دانشمند هسته ای کشورمون که اخیرا جونشون رو به خاطر مملکتشون از دست دادند تو خود این سایت تاپیکی زده شده و کسی ابراز ناراحتی کرده با نه با تشکر

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    با سلام خدمت همه عزیزان
    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    واکنش هاتون به مرگ استیو جابز در نوع خودش جالب بود؟(واقعا متفاوت بود!)این چه غوغاییه افتاده بین شما؟
    نظر من اینه که ایشالا روحش شاد بالاخره هرچی نباشه خدمت کرده.مطمئن هستم اکثرا با بنده هم نظر هستن...
    بهتر نیست بحثی که هیچ ثمری نداره تموم بشه؟

  36. #36

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    بنظر من هر گونه اظهار نظر منفی راجع به ایشان از روی حسادت و کم اطلاعی می باشد .IMAGE634535312546063654.jpgIMAGE634535313992810196.jpgIMAGE634535312551211664.jpgIMAGE634535311213197313.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله ghofran : دوشنبه 18 مهر 1390 در 14:30 عصر

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    نقل قول نوشته شده توسط ghofran مشاهده تاپیک
    اگه یه نگاه به عکسای جابز بندازیم واقعا پی می بریم که چه انسان موقر و افتاده ای بودن . بنظر من هر گونه اظهار نظر منفی راجع به ایشان از روی حسادت و کم اطلاعی می باشد .IMAGE634535312546063654.jpgIMAGE634535313992810196.jpgIMAGE634535312551211664.jpgIMAGE634535311213197313.jpg
    جوکر داداش یه چندتا عکس با کلاس بگیر از خودت بعد « مثلن صد سال دیگه » نگی چی شد برای ما تاسف نخوردن حیف بودیم از ما گفتن بود

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    اگه یه نگاه به عکسای جابز بندازیم واقعا پی می بریم که چه انسان موقر و افتاده ای بودن . بنظر من هر گونه اظهار نظر منفی راجع به ایشان از روی حسادت و کم اطلاعی می باشد .
    اگر اينطور بخواهيد حساب کنيد پس از نظر علمی جسیكا بایل خيلی از استيون هاوکينز برجسته تر هست
    معيارهای شما برای شناخت افراد عکس هست؟ دوست عزيز اينجا رو با سالن مد و زيبايی اشتباه گرفتيد

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    کارهایی که کردند (از اختراع سیستم دودویی گرفته تا کدهافمن و RSA و اینترنت {تیم برزنلی} و تئوری پایگاه داده و ساخت اولین کامپیوترها و زبان‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی و پردازش زبان‌های طبیعی و سیستم‌های فازی و امنیت و شبکه و معماری RISC و CISC و ...) رو مقایسه کنید با اختراع iPad.
    شما هم اینجا رو مشاهده بفرمائید: http://en.wikipedia.org/wiki/NeXT_Computer

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار coolbit
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    44

    نقل قول: واکنش متفاوت به مرگ استیو جابز

    استیو جایز یک انسان مقدس نبود.
    یک انسان کامل نبود.
    اما یک نابغه، یک نوآور، یک مدیر، و یک کارآفرین فوق العاده بود.

    کسی بود که دنیای فن آوری بدون هیچ شکی خودش رو مدیون او خواهد دانست.
    و این به معنی آن نیست که مدیون هزاران نفر دیگر نباشد.

    جهان فن آوری و مدیریت صدها سال دیگر نیز استیو جایز را به خاطر خواهد آورد.

    من هیچ وقت از محصولات شرکت اپل استفاده زیادی نکرده ام. اما همیشه نبوغ این مرد بزرگ را تحسین کرده ام.
    چگونه ممکن است کسی این گونه در هر صنعتی (کامپیوتر، انیمیشن، موبایل) که پا می گذارد تحول بیافریند و موفق باشد؟

    کاش ما هم می توانستیم مانند او در زندگی تحول آفرین باشیم، در مرگ مان هزاران نفر از سراسر جهان را در اندوه فرو بریم، و در خاطره ها بمانیم (و البته رشک حسودان را برانگیزیم).

    خدایش بیامرزد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •