نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط

  1. #1

    ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط

    سلام
    یه فرم ثبت نام طراحی کردم
    میخواستم اطلاعات شخصی رو ثبت کنم به همراه یک عکس از اون شخص
    همه کاراش درسته فقط مونده که این کارش درست بشه
    چجوری باید یک عکس از کاربر ارسال بشه به برنامه و داخل رکورد مربوط به خودش ذخیره بشه؟
    خواهش میکنم کمک کنین خیلی حیاتیه
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط

    سلام دوست عزيز
    1-يه فيلد از نوع متني با سايز بزرگ مثلا 200 ايجاد كن
    2- يه برچسب بزار تو فرم و اونو به فيدي كه تعريف كردي ربط بده
    بعد دستور رو براش بنويس
    در ضمن برچسب رو مخفي كن تا ديده نشه
    image1.picture=loadpicture(label1)
    واسه دكمه هايي كه قراره رو ركوردهات حركت كنند هم همين كد رو تكرار كن
    موفق باشي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط

    کارهایی رو که میگم مو به مو انجام بده تا به مشکل بر نخوری
    اول از همه باید بهت بگم که راه خلی رو که برات توضیح میدم برای پایگاه داده Access هستش
    در مرحله باید برای اینکه بتونی عکست رو در داخل بانکت ذخیره کنی 2 راه داری
    راه اول اینه که آدرس عکست رو موقع وارد کردن به برنامه ات در یه فیلد پایگاه داده ات که از نوع رشته هستش ثبت کنی که کار خیلی خیلی راحتیه اما امکان داره که موقع گزارش گیری به مشگل بربخوری
    راه دوم هم اینه که خود فایل عکست رو به پایگاه داده ات بفرستی و ذخیره کنی
    برای این کار مراحل زیر رو انجام بده
    1 : یه فیلد مثلا با نام Picture_User از نوع داده ای OLE Object بسازی
    2 : فایل OCX رو که برات ضمیمه کردم دانلود کنی و به برنامه ات اضافه کنی
    3 : حالا یه نمونه از کنترلی رو که دانلود کردی و به برنامه ات اضافه کردی روی فرمت قرار بده
    4 : کد زیر رو برای اضافه کردن عکس به کنترل مذکور در قسمت دلخواه برنامه ات مثلا دکمه cmdLoadPic قرار بده
    CommonDialog1.FileName = ""
    CommonDialog1.Filter = "*.bmp;*.jpg|*.bmp;*.jpg"
    CommonDialog1.DefaultExt = "*.bmp"
    CommonDialog1.Flags = cdlOFNHideReadOnly Or cdlOFNPathMustExist Or cdlOFNOverwritePrompt Or cdlOFNNoReadOnlyReturn
    CommonDialog1.DialogTitle = "Select a Picture < ( 150*150 Pixel ) Size"
    CommonDialog1.ShowOpen
    If CommonDialog1.FileName = "" Then Exit Sub
    DBImage1.LoadImage CommonDialog1.FileName

    5 : حالا برای ذخیره کردن عکس وارد شده در پایگاه داده ات از کد زیر استفاده کن
    Adodc1.Recordset.Fields("Picture_User") = DBImage1.PhotoField

    به همین راحتی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •