نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل درج متن فارسی در mysql توسط codeigniter

  1. #1

    مشکل درج متن فارسی در mysql توسط codeigniter

    سلام.

    وقتی با codeigniter توی mysql فارسی درج میکنم ، علامت سوال درج میشه و همونطور هم (به صورت علامت سوال) تو صفحه بازیابی میشه.

    اشکال کار ازکجاست؟
    charset صفحاتم هم utf-8 هست.

    (میشه گفت شبیه مشکلیه که ajax با فارسی داره)

  2. #2

    نقل قول: مشکل درج متن فارسی در mysql توسط codeigniter

    مشکلتون اینطوری باید حل بشه :

    $Link= mysql_connect($Host,$User,$Password);
    $db = mysql_select_db($Database);
    mysql_set_charset('utf8',$Link);

    یونیکد مای بعد از صفحه مهمه به تنهایی کاربردی تو دیتابیس نداره

  3. #3

    نقل قول: مشکل درج متن فارسی در mysql توسط codeigniter

    دوست عزیز شما باید وارد قسمت و پوشه config کودیگنیتر شوید و database.php را به وسیله ویرایشگر باز کنید سپس دنبال تنظیمات زیر گشته و آنها را مانند نمونه جایگزین کنید:

    $db['default']['char_set'] = 'utf8';
    $db['default']['dbcollat'] = 'utf8_persian_ci';

    متشکرم

  4. #4

    نقل قول: مشکل درج متن فارسی در mysql توسط codeigniter

    سلام

    دوست عزیز علاوه بر پاسخ هایی که دوستان به شما داده اند یه نکته می ماند این است که شما تنظیمات defult['languge'] هم در خود پوشه config است نیز باید fa رو بنویسید در ضمن باید زبان فارسی رو هم از خود سایت codeigniter دانلود کنید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •