نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد تغییر در تمام رکوردهای یک فیلد جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251

    ایجاد تغییر در تمام رکوردهای یک فیلد جدول

    با سلام به همه دوستان
    من 1 سوال داشتم و اون اینه که چطور میشه با یک حلقه به تمام رکوردهای یک فیلد مشخص از جدول دسترسی پیدا کرد و در اونا اعمال تغییر کرد.مثلا من مشغول نوشتن یه برنامه هستم که تاریخ چک رو در یک فیلد از نوع تاریخ ذخیره میکنه و من میخوام که با هر بار اجرای برنامه از اولین فیلد تا آخرین فیلد تاریخ چک این تاریخ رو از تاریخ کنونی کم کنه و اگه عدد حاصل صفر شد پیغام بده که مهلت چک آقای فلانی تمام شده.من برای یک رکورد مشکلی ندارم اما میخوام از اولین رکورد تا آخرین رو چک کنم و در هر کدام اعمال تغییر کنم .
    دوستان اگه بتونند منو راهنمایی کنند ممنون میشم.
    موفق باشید

  2. #2
    سلام
    با این روش می تونی به یه فیلد مشخص که باید بدونی چندمین فیلدت هست، دسترسی پیدا کنی.
    و بعد باهاش هر کاری میخوای بکنی. t یه متغبر از نوع date است.


    ADOTable1 .First ;
    while not ADOTable1 .Eof do
    begin
    t:=ADOTable1 .fields[8].AsDateTime ;
    adotable1.Next ;
    end;



    موفق باشی

  3. #3

    Talking


    ADOTable1 .First ;
    while not ADOTable1.Eof do
    begin
    t:=ADOTable1.fields[8].AsDateTime ;
    adotable1.Next ;
    end;





    حالا بهتر شد.

  4. #4
    در مورد این کار خاصی که ذکر کردین، شما می تونین یه Query بنویسین که فقط رکوردهایی رو برگردونه که خصوصیت مورد نظر رو دارن.
    آخرین ویرایش به وسیله Naficy : شنبه 30 مهر 1384 در 06:18 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    با سلام
    ممنون از جوابتون ولی من میخوام تمام رکوردها رو از 1 تا آخر چک کنم نه این که به فیلد خاصی اشاره کنم.روش رسیدن به تک فیلد رو میدونم اما میخوام تمام رکوردها رو بررسی کنم.این روشی که دوستان گفتند برای یه فیلد مشخصه
    ممنونم

  6. #6
    درود


    var
    iCounter: Integer;
    begin
    while not (ADOTable1.Eof) do
    begin

    for iCounter := 0 to ADOTable1.FieldCount - 1 do
    begin
    ShowMessage(ADOTable1.Fields.Fields[iCounter].AsString);
    end;

    ADOTable1.Next;
    end;
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  7. #7
    ترا خدا خودت یه نگاه به سوالت بنداز
    تمام رکوردهای یه فیلد
    ببین اصلا معنی میده؟؟؟!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    چرا معنی نمیده ؟
    وظیفه من نیست که برات معنی کنم خودت باید تشخیص بدی!!!!!
    من چند بار هم تکرار کردم که منظورم تمام رکوردهای مشخص مثل تاریخ از فیلدی است که کاربر تاریخ را وارد میکنه.
    اگه نیفتاد تا دوباره توضیح بدم
    آخرین ویرایش به وسیله babak869 : شنبه 30 مهر 1384 در 12:54 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    محمد جان سلام دستت درد نکنه
    بازم مثل همیشه منو شرمنده کردی
    دقیقا این همون کدی بود که من می خواستم.یه دنیا ممنون
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •