نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    باسلام من در سایت خودم از کد زیر برای ایجاد تب استفاده کردم البته این فقط یک قطعه از کد هست می خوام بدونم چطوری باید برای هر تب کنترل های خودمو اضافه کنم که اون کنترل ها فقط داخل اون تب دیده بشن
    <ul id="navigation">
    <li class="one"><a href="#">Details</a></li>
    <li class="two"><a href="#">Schedule</a></li>
    <li class="three selected"><a href="#">Speakers</a></li>
    <li class="four"><a href="#">Sponsors</a></li>
    <li class="five"><a href="#">Register</a></li>
    <li class="shadow"></li>
    </ul>

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    با jQuery UI یا کد دیگه ای دارین برای تب ...
    اگه jQuery ui باشه :
    کد HTML:
    <div id="tabs">
        <ul>
            <li><a href="#tabs-1">Nunc tincidunt</a></li>
            <li><a href="#tabs-2">Proin dolor</a></li>
            <li><a href="#tabs-3">Aenean lacinia</a></li>
        </ul>
        <div id="tabs-1">
            tab 1 content
        </div>
        <div id="tabs-2">
            tab 2 content
        </div>
        <div id="tabs-3">
            tab 3 content
        </div>
    </div>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    با سلام.
    شما باید از CSS استفاده کنید اگه درست سوالتون را متوجه شده باشم، !!!!!!!!!! این یک نمونه است نگاه کنید شاید کمکتون کرد !
    http://www.remotesynthesis.com/post....-and-jquery-ui
    اگه کمک نکرد سوالتون را باز مطرح کنید!

    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    با jQuery UI یا کد دیگه ای دارین برای تب ...
    اگه jQuery ui باشه :
    کد HTML:
    <div id="tabs">
        <ul>
            <li><a href="#tabs-1">Nunc tincidunt</a></li>
            <li><a href="#tabs-2">Proin dolor</a></li>
            <li><a href="#tabs-3">Aenean lacinia</a></li>
        </ul>
        <div id="tabs-1">
            tab 1 content
        </div>
        <div id="tabs-2">
            tab 2 content
        </div>
        <div id="tabs-3">
            tab 3 content
        </div>
    </div>
    من از کد شما استفاده کردم اما خوب متن
    tab 1 content مثلا همیشه نشون داده میشه من می خوام وقتی روی تب 1 کلیک میشه یه متن نمایش داده بشه و وقتی روی تب 2 کلیک میشه یه متنم دیگه

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    من از کد شما استفاده کردم اما خوب متن
    tab 1 content مثلا همیشه نشون داده میشه من می خوام وقتی روی تب 1 کلیک میشه یه متن نمایش داده بشه و وقتی روی تب 2 کلیک میشه یه متنم دیگه
    اگه شما از jquery ui برای ساختن تب استفاده میکنین ... ساختار html اش اینه و همینطوری که شما میخواین میشه .... ولی اگه از کد دیگه ای استفاده میکنین باید نسبت به اون کد html رو تغببر بدین ... شما از چه کد (js) برای ساختن تب استفاده میکنین ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    راستش من از نمونه کد استفاده کردم که براتون قرار میدم ملاحظه بفرمائید

    http://up.iranblog.com/images/xyqheigokm0xny5tgsf3.rar

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن کنترل ها به تب های ساخته شده با jQuery

    این کد حالا فقط یه منوی سادس ... قسمت تب بودش یادشون رفته کد بنویسن براش .... شما برو از تب jquery UI استفاده کن ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •