نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در فرم های multipart/form-data با UTF-8

  1. #1

    مشکل در فرم های multipart/form-data با UTF-8

    سلام دوستان
    من یک فرم دارم با این مشخصات

    <form ENCTYPE="multipart/form-data" accept-charset="UTF-8"


    و این فرم وقتی توی دیتابیس ذخیره میشه با فارسی شکلی نداره و به درستی در دیتابیس ذخیره میشه
    ولی وقتی میخواد توی سایت نشون بده اون جاهایی که در فرم پر شده همشون رو با ؟؟؟؟؟ نشون میده
    توی سایت هم من ویو سورس رو زدم این رو نشون میده

    <input type="text" name="lng_applicationtitle" value="???" class="Field300" MyReadOnlyAttr="false">

    همانطور که مشاهده میکنید توی قسمت ولیوو علامت سوال هست به جای اینکه متن فارسی جاش باشه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فرم های multipart/form-data با UTF-8

    شما باید المنت meta مربوط به utf-8 را در صفحه خود داشته باشید ، همچنین encoding فایلتون هم باید utf-8 باشد

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فرم های multipart/form-data با UTF-8

    همه این ها منظور شده و utf-8 برای تگ متا در head سایت قررا داده شده است یونیکد هم utf-8 هست همه چیز اون صفحه درست کار میکنه و به درستی نشون میده ولی این فرم مارو گیر انداخته

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فرم های multipart/form-data با UTF-8

    دوستان چطور میشه

    <script >
    var UnsubLinkPlaceholder = "%%LNG_UnsubLinkPlaceholder%%";
    var UsingWYSIWYG = '%%GLOBAL_UsingWYSIWYG%%';
    var Searchbox_Type_Prompt = "%%LNG_Searchbox_Type_Prompt%%";
    var Searchbox_List_Info = '%%GLOBAL_Searchbox_List_Info%%';
    var Application_Title = '%%LNG_ApplicationTitle%%';

    Application.Misc.specifyDocumentMinWidth(935);
    Application.Misc.setPingServer('ping.php', 120000);
    </script>


    کاری کرد که %%LNG_ApplicationTitle%% فرمتش utf-8 بشه
    البته بگم که
    <script charset="utf-8">
    رو تست کردم و نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •