نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فارسی سازی Win2000

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149

    فارسی سازی Win2000

    با سلام
    من یه مشکلی دارم و اینکه:
    برنامه ام در XP نوشته شده و از فونتهای فارسی برای XP استفاده میکنه ( مثل BTitr ) و در XP باید در قسمت Regional and Language Options حتما در Combo ای که مربوط بهNon-Unicode Programs میشه فارسی رو انتخاب کرد.
    حالا مشکل اینجاس که اگه بخوام برنامه رو توی 2000 اجرا کنم ، تمامی حروف به مربع تبدیل میشن
    آیا راه حلی داره؟
    یعنی اون قسمت تنظیمات توی Regional and Language Options در ویندوز XP توی Win2000 نیست ، پس چه باید کرد؟

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    فونت شما در ویندوز 2000 وجود ندارد
    1- از tahoma استفاده کنید.
    2- باید زبان پیش فرض ویندوزتان نیز فارسی انتخاب شده باشد.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    یعنی فقط باید از Tahoma استفاده کرد؟ هیچ برنامه کمکی برای اضافه کردن این Encoding به ویندوز 2000 وجود نداره؟ این که خیلی بده! تورو خدا اگه راهی هست بگین ، چون واقعا تغییر این همه فونت دردسره ، بعدشم زشت ترین فونتیه که تا حالا دیدم!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150
    بی زحمت به این فونت آچار فراسه Tahoma توهین نفرمائید.
    این فونت در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد.
    چاره ای نداری جز آنکه hr110 گفت.

  5. #5
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    تنها راه ممکن نصب فونت بروی ایستگاههای کاری میباشد، فونتهای زیادی وجود دارند که شما میتوانید از آنها استفاده نمایید به عنوان مثال این سری را تست کنید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    عالی بود دستت درد نکنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    نقل قول نوشته شده توسط szabeh
    بی زحمت به این فونت آچار فراسه Tahoma توهین نفرمائید.
    این فونت در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد.
    چاره ای نداری جز آنکه hr110 گفت.
    آی ی ی ی ی ی ی ی ی جماعت ..............
    من جا موندم!
    راستش اینقد گرفتاریم زیاد بود که نتونستم تاپیک رو چک کنم!!!
    میشه یه نفر به من بگه که اصل تفاوت این افنات ! ( جمع فونت ) با هم چیه؟
    چرا tahoma میتونه تو 2000 کار کنه ولی فونتهای B Titr , B Traffic ,..... نمیتونن؟
    خیلی سوالم مبتدیانه نباشه!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    کسی نگفته که این فونت ها در ویندوز 2000 نمیتونه کار کنه.دوستان پیشنهاد دادند که استفاده از این فونتها در برنامه مناسب تره همین.از این کد برای نصب فونتت استفاده کن

    rocedure AddFont(FontFile : string);
    var
    DestFile : string;
    FontDir : string;
    begin
    //Find Fonts directory
    SetLength(FontDir,Max_Path);
    GetWindowsDirectory(PAnsiChar(FontDir),Max_Path);
    SetLength(FontDir, StrLen(PAnsiChar(FontDir)));
    FontDir := FontDir + '\Fonts\';
    //Copy font file to the Fonts directory
    DestFile := FontDir + ExtractFileName(FontFile);
    CopyFile(PAnsiChar(FontFile),PAnsiChar(DestFile),T rue);
    //True-Type fonts need a header file to be created before adding them to system
    if ExtractFileExt(FontFile) = '.ttf' then
    //Create the header file (.fot)
    CreateScalableFontResource(0,
    PAnsiChar(Copy(DestFile,1,Length(DestFile) - 3) + 'fot'),
    PAnsiChar(DestFile),
    nil);
    //Add font to system
    AddFontResource(PAnsiChar(DestFile));
    //Notify other windows about new font
    SendMessage(HWND_BROADCAST,WM_FONTCHANGE,0,0);
    end;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    با این کد هم میتونی زبان فارسی رو به ویندوز اضافه کنی.دو فایل زیر هم در سی دی ویندوز هست اونا رو در شاخه برنامه ت کپی کن
    KBDFA.dll و 'l_intl.nl


    procedure AddFarsiLNG;
    var Vreg:TRegistry;

    begin
    //Copy Files
    CopyFile('l_intl.nls','C:\windows\system32\l_intl. nls',true);
    CopyFile('KBDFA.dll','C:\windows\system32\KBDFA.dl l',true);
    //Create Registry Values
    Vreg:=TRegistry.Create;
    with Vreg do
    begin
    try
    RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Keyboard Layouts\00000429',true);
    WriteString('Layout File','KBDFA.dll');
    WriteString('Layout Text','Farsi');
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Nls\Locale',true);
    WriteString('d','1');
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Nls\Language',true);
    WriteString('0429','l_intl.nls');
    CloseKey;
    finally Free end;
    end;
    end;

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    با سلام
    اون فونتها که تو ویندوز 2000من کار نکرد.... همون ???????? به جای نوشته ها میاد
    اون کد رو هم که نوشته بودین، این جوابو میده:
    Failed to set data for 'Layout File'
    چه باید کرد؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    کمک!کمک!کمک!کمک!

  12. #12
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    من یک سری فونت دارم که در تمامی ویندوزها نصب می شوند و حتی برای کار نیاز به نصب هم ندارند .
    یکی را برایت آپلود می کنم بقیه را اگر خواستی باهم کنار می آییم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    این هم کدر مربوط به فعال سازی فونتها در رم دستگاه :
    AddFontResource(PChar(\Path Font\Homa.ttf'));
    SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_FONTCHANGE, 0, 0);
    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : یک شنبه 15 آبان 1384 در 17:53 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    Tahoma هم مثل اینکه جواب نمیده!
    تمام فونتهامو تغییر دادم ولی باز هم علامس سوال تو Win2000 میاد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گزارش گیری در win2000
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 07:26 صبح
  2. تنظیمات سرور win2000 برای استفاده از SSL
    نوشته شده توسط ناصرقلی در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 08:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •