نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل استفاده از tab در asp.net

  1. #1

    مشکل استفاده از tab در asp.net

    با سلام
    من در برنامه از یک کنترل برای ساختن tab استفاده کردم که dll و js اون ضمیمه شده. من در هر tab یک textBox قرار دادم و می خوام با هر بار لود شدن صفحه، اطلاعاتی از بانک در این textbox ها قرار بگیره. این هم کد:
      <div>
    <cc1:TabsView ID="TabsView1" runat="server" CurrentTabIndex="0"
    SelectedTabCSSClass="SelectedStyle" UnSelectedTabCSSClass="UnSelectedStyle"
    OnTabSelectionChanged="TabsView1_TabSelectionChang ed1"
    ScriptPath="TabsView_Resource/" CssClass="tabs" >
    <Tabs>
    <cc1:TabPage runat="server" ID="t1" Text="معرفی" Width="700px" Height="100%">
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"
    ReadOnly="True" Width="100%" BackColor="#D2D2D2" TextMode="MultiLine"
    Rows="20"
    style=" font: normal 12px Tahoma, 'Lucida Grande' , 'Trebuchet MS' , Helvetica, sans-serif;"
    ForeColor="#400040"></asp:TextBox>
    </cc1:TabPage>
    <cc1:TabPage runat="server" ID="t2" Text="مشخصات" Width="700px" Height="100%">
    <asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server"
    ReadOnly="True" Width="100%" BackColor="#D2D2D2" TextMode="MultiLine"
    Rows="20"
    style=" font: normal 12px Tahoma, 'Lucida Grande' , 'Trebuchet MS' , Helvetica, sans-serif;"
    ForeColor="#400040"></asp:TextBox>
    </cc1:TabPage>
    <cc1:TabPage runat="server" ID="t3" Text="ضمانت نامه" Width="700px" Height="100%" >
    <asp:TextBox ID="TextBox3" runat="server"
    ReadOnly="True" Width="100%" BackColor="#D2D2D2" TextMode="MultiLine"
    Rows="20"
    style=" font: normal 12px Tahoma, 'Lucida Grande' , 'Trebuchet MS' , Helvetica, sans-serif;"
    ForeColor="#400040"></asp:TextBox>
    </cc1:TabPage>


    </Tabs>
    </cc1:TabsView>

    </div>


    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!IsPostBack)
    {
    FetchDataToDataList();
    }

    }
    private void FetchDataToDataList()
    {
    string Quere = "select *from Products Where (CodeProduct='" + Request.QueryString["key"] + "')";
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=shop;Integrated Security=True; ");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(Quere, con);
    con.Open();
    SqlDataReader Dr = cmd.ExecuteReader();
    while (Dr.Read())
    {
    if (!IsPostBack)
    {
    TextBox1.Text = Dr[4].ToString();
    TextBox2.Text = Dr[13].ToString();
    TextBox3.Text = Dr[12].ToString();
    }
    }
    Dr.Close();
    }
    }

    حالا مشکل من اینجاست که هر سه تکس باکس در tab اول و زیر هم نمایش داده می شن. چه طور می تونم این مشکل رو برطرف کنم حالا یا با جاوا اسکریپت یا رویداد tab selection chenging ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل استفاده از tab در asp.net

    خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمکی بکنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل استفاده از tab در asp.net

    خیلی خیلی ممنون از کمکی که کردین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •