نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مقلوب یک عدد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457

    Lightbulb مقلوب یک عدد

    سلام بچه ها.
    من سال اول رشته ی علوم کامپیوتر هستم. دانشگاه قم

    همونطوری که میدونید تو ترم اول ما فقط یه درس تخصصی داریم: مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها

    یکی از تمرینایی که استادمون تو جلسه ی پیش گفت بدست اوردن مقلوب یه عدد بودش در شرایطی که اون عدد صحیحه و نمیدونیم چند رقمیه. که من تونستم اینو حلش کنم. گفتم اینجا بذارم اگه به درد کسی خورد استفاده کنه :لبخندساده

    1 شروع
    2 n را بخوان (عدد اصلی)
    3 10 -> i (منظورم اینه که ده رو ببر تو i)
    4 0 -> j
    5 0 -> sum (مقلوب عدد اصلی)

    6 اگر (براکت (n تقسیم بر i)) بزرگتر از صفر بود آنگاه i*10 -> i و برو به 6 (همین خط)

    7   [(10n/i)] -> A
    8 A*(10^j) + sum -> sum
    9 j + 1 -> j
    10 i/10 -> i

    11 اگر i مخالف صفر آنگاه برو به 7

    12 sum را چاپ کن
    13 توقف کن

    فکر می کنم اگه این کد ها رو تو یه کاغذ بنویسید و بعدش بخونید که ببینید چیکار کردم بهتر متوجه بشید چون من خودم هم اینجوری نمی فهمم چی به چیه

  2. #2
    راه ساده تر واسه زمانی که خواستید پیاده سازیش کنید: عدد رو به رشته تبدیل کنید و بعد رشته رو معکوس کنید!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    نقل قول نوشته شده توسط Afshin_Zavar
    راه ساده تر واسه زمانی که خواستید پیاده سازیش کنید: عدد رو به رشته تبدیل کنید و بعد رشته رو معکوس کنید!
    چجوری؟
    من هیچ راهی برای مقلوب کردن رشته تو ذهنم نیست. میشه بگی چجوری این کار رو بکنیم؟

  4. #4

    for index:=Length(String) to 1 do
    write( String[index] );

  5. #5
    من مقلوب را به زبان
    می خواهم vb6

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    آقا افشین
    اونطوری که به ما گفتن دستگاهی که الگوریتم های نوشته شده توسط ما رو میخونه فقط این کارها رو می فهمه:
    چاپ کردن، انتساب، جمع، تفریق، ضرب، تقسیم، توان، جذر گرفتن با هر فرجه ای و خلاصه این کار های خیلی ابتدایی
    مشکل من هم دقیقا همینه

  7. #7
    1- شروع
    2- a را بخوان
    3- چاپ کن a mod 10 ( باقیمانده تقسیم صحیح عدد مورد نظر بر 10
    4- a \ 10 قرار بده در a ( تقسیم صحیح a بر 10)
    5- اگر a >0 آنگاه برو به 3
    6- پایان

  8. #8

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    سلام
    من فلوچارت مقلوب یک عدد رو می خوام. اگه می شه کمکم کنید.
    ممنون می شم

  9. #9
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    نقل قول نوشته شده توسط kimia4099 مشاهده تاپیک
    سلام
    من فلوچارت مقلوب یک عدد رو می خوام. اگه می شه کمکم کنید.
    ممنون می شم
    پست قبل از شما الگوریتمشو نوشته. خب دیگه رسم فلوچارت از رو الگوریتم که کاری نداره.
    راهنمایی اینکه اولش با بیضی شروع میشه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  10. #10

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    دوست عزيز مقلوب يك عدد كه خيلي سادست
    مقلوب عدد اعشاري سخته
    مثلا 23/45 بايد بشه 54/32

    براي مقلوب عدد معمولي :

    از دستور 0 تا 8 :

    شروع
    a را بخوان
    0 ==> n
    اگر 0<a برو به بعدي و گرنه برو به 7
    a mod 10 ==> R
    n*10 + R ==> n
    a dive 10 ==> a و برو به 3
    n را چاپ كن
    پايان
    آخرین ویرایش به وسیله xerxesking : شنبه 23 آبان 1388 در 16:57 عصر دلیل: o

  11. #11

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    دوستان اگر كسي الگوريتم مقلوب عدد اعشاري رو داره بده
    اين الگوريتم كتاب هاي حل تمرين رو كه ترايس كردم اشتباه بود

    شديدا لازم دارم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    دوستان اگر كسي الگوريتم مقلوب عدد اعشاري رو داره بده
    راهنمایی
    آنقدر عدد رو در 10 ضرب میکنیم تا عدد صحیح شود( تعداد ضرب ها --> n)
    مغلوب حاصل رو محاسبه میکنیم
    تعداد ارقام حاصل --> m
    حاصل رو بر 10 به توان (m-n) تقسیم میکنیم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    اظهار نظری در این مورد نیست؟

  14. #14

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    نقل قول نوشته شده توسط sipo313 مشاهده تاپیک
    من مقلوب را به زبان
    می خواهم vb6


    For i = Len(Text1.Text) To 1 Step -1
    Text2.Text = Text2.Text + Mid(Text1.Text, i, 1)
    Next i


  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    از این کد هم میشه ولی غیر استاندارده

    Dim x As Integer
    x = InputBox("Number")
    Print StrReverse(x)

    -----------------------------------------
    درستش اینه ولی برای 3 رقمی کار میده
    Dim x As Integer
    x = Text1.Text
    Dim y As Integer
    Dim a, b, c As Integer
    a = Int(x / 100)
    b = Int(x / 10) - 10 * a
    c = x Mod 10
    y = Val(c * 100 + b * 10 + a)
    Print y

  16. #16

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    اینم میشه. خودم نوشتم:

    Private Sub Command2_Click()
    n = Val(Text1.Text)
    a:
    r = n Mod 10
    n = n \ 10
    Label3.Caption = Label3.Caption + Str(r)
    If n > 0 Then GoTo a:
    End Sub

  17. #17

    Red face کد مقلوب عدد در زبان c

    سلام دوستان :)


    این اولین پستمه تو این سایت :) امیدوارم مفید باشم
    این کد هم میتونه مغلوب عدد ورودی و محاسبه کنه.متغییرها d و n شدن و با استفاده از دستور scsnf مقدارn که عدد ورودی هست تعیین میشه، سپس با استفاده از حلقه d ، do while ها که باقی مانده ها هستن ایجاد میشن و با دستور printf هم چاپ میشن رو صفحه مانیتور شرط این اعمال اینه که تا زمانی ادامه داشته باشه که nمخالف صفر باشه :) با دستور getch هم خروجی رو صفحه می مونه.

    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    int main()
    {
    clrscr();
    int n,d;
    scanf("%d",&n);
    do
    {
    d=n%10;
    printf("%d",d);
    n=n/10;
    }
    while(n!=0);
    getch();
    return 0;
    }

  18. شنبه 18 شهریور 1396, 20:49 عصر


  19. #18

    نقل قول: مقلوب یک عدد

    سلام
    با این کد هم میشه نوشت:
    a=inputbox(a)
    a=val(a)
    c=1
    b=a
    X1 b=b\10
    if b>0 then c=c+1
    if b>0 then go to X1
    d=0
    for i=1 to c
    d=d*10+a-((a\10)*10)
    a=a\10
    next
    print d

    منبع:
    uciran.ir/17935-1-1.html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •