نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ادیتور متن برای پیام

  1. #1

    Cool ادیتور متن برای پیام

    سلام دوستان
    من یه سایت با زبان php دارم که یه بخش ارسال پیام دارم

    من ادیتورها رو یمخوام که چطوری بسازم....اگه کد آماده ای هم دارید بگید شیرینیتون هم محفوظ...

    ارسال متن ها هم میخوام بدونم چطوریه؟؟؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    از این وب سایت میتونی یک ادیتور دانلود کنی نیازی به برنامه نویسی نیست
    http://ckeditor.com/download

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    www.tinymce.com/
    خيلي امكانات داره

  4. #4

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    اینا رو دیدم ولی نمی دون چجوری بذارم تو سایتم...میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    کد HTML:
    <script type="text/javascript" src="tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
      <script type="text/javascript">
    				tinyMCE.init({
    				// General
    				directionality: "rtl",
    				editor_selector : "mce_editable",
    				language : "en",
    				mode : "specific_textareas",
    				skin : "default",
    				theme : "advanced",
    				// Cleanup/Output
    				cleanup : true,
    				cleanup_on_startup : false,
    				entity_encoding : "raw",
    				extended_valid_elements : "hr[id|title|alt|class|width|size|noshade],img[class|src|border=0|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name],a[class|name|href|target|title|onclick|rel]",
    				force_br_newlines : "false", force_p_newlines : "true", forced_root_block : 'p',
    				invalid_elements : "applet",
    				// URL
    				relative_urls : true,
    				remove_script_host : false,
    				//document_base_url : "http://127.0.0.1/vcquchan",
    				// Layout
    				content_css : "editor.css",
    				// Advanced theme
    				theme_advanced_toolbar_location : "top",
    				theme_advanced_toolbar_align : "left",
    				theme_advanced_source_editor_height : "550",
    				theme_advanced_source_editor_width : "750",
    				theme_advanced_statusbar_location : "bottom", theme_advanced_path : true
    				});
    				</script>
    و بعدش يك textarea داخل صفحه ات ميزاري كلاسش رو هم mce_editable ميذاري

  6. #6

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    و بعدش يك textarea داخل صفحه ات ميزاري كلاسش رو هم mce_editable ميذاري
    وقتی این ادیتور رو اجرا می کنیم، تقریبا 50 تا درخواست به سرور فرستاده می شه. ایا راهی هست که این درخواستها رو کم کنیم؟

  7. #7

    نقل قول: ادیتور متن برای پیام

    راهنمایی ckeditor بلد نیستین؟؟؟؟

    انگار اون سبک تر هستش.....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •